reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu - też mam nadzieje, że wyjdę po 11ej. Ninka się musi tylko obudzić, bo my z Brunem już gotowi jesteśmy:-) więc możemy do Ciebie dołączyć

Zołza - ja pójdę nie sama a z Brunem co by się wyszalał z mamusią:-D ukształtowane to moje dziecię muzycznie jest:-D Jak tylko słyszy muzykę od razu pląsa. Ostatnio każe włączać MTV Rock i tańczy z Elmo

stopa ja też czekam aż Marysia się obudzi. Muszę wskoczyć po drodze do sklepu muzycznego na Orkana i mogę iść w stronę Parku Słowackiego chyba że masz inne propozycje.

Zołza - ja pójdę nie sama a z Brunem co by się wyszalał z mamusią:-D ukształtowane to moje dziecię muzycznie jest:-D Jak tylko słyszy muzykę od razu pląsa. Ostatnio każe włączać MTV Rock i tańczy z Elmo

Ha ha ha :-D Chciałabym to zobaczyć :-D
K. będzie grał w klubach jakichś, tam małego nie zabiorę, niestety, póki co :-p

Stopa dzieki :* z pracą jeszcze nie wiadomo, wszyscy niby mówią mi naokoło że na bank zostanę ale póki nie dostanę papieru do ręki to nie uwierze... w rozstzrygnąć się ma pod koniec kwietnia

Jak ja się chu*owo czuję.
Wracam do domu, nikt mnie nie wita. Robię dla Emilki kanapki nie mam komu skórek od chleba oddać. Idę w nocy do kuchni i ciągle uważam, żeby na niego nie nadepnąć....jakie to życie jest poj*bane. I nawet nie mam komu się wypłakać:-(

Zołza - oj widok nieziemski:-D ale ja juz będąc z nim w ciąży tańczyłam:-D a antytalenciem jestem w tym względzie, ale co zrobić jak kocham muzykę:-D

Trasiu Ninusia już wstała i to bez naszych interwencji:-D my też mozemy iść w stronę Orkana, tylko którędy później idziesz? Słowackiego czy Krasińskiego? Teraz tak myślę, że możemy się umówić na ławkach pod mechanikiem. Odpowiada Ci?

reklama
Do góry