Misialina
Fanka BB :)
Hej Kochane! Ja mało tu jestem ostatnio ale od pniedziałku idę do pracy....dalej to do mnie nie dochodzi i popłakuje sobie w kąciku po cichu żeby nikt nie widział...hehe...nie wyobrażam sobie rozstania z Malwiną...i jak zobaczyłam plan jaki mam to myślałam że ocipne...dziennie od 8-15tej...Jezu jak ja to przeżyję...nie wytrzymam chyba...a ostatnio pisałam że chciałabym wrócić a teraz mam rozterki...ale to tylko półtora miesiąca...potem 2 miesiące wakacji i od września znowu...dobrze że te wakacje są
wczoraj byłam z Malutką u lekarza...jest przeziębiona...katar, i czerwone gardło....dzisiaj już bez gorączki i dużo lepsza nocka...kuleczki działąją
Asinka dalej Ci kibicuję i dalej będę utrzymywać że Sz się nie zmieni...te typy tak mają niestety
Madzioolka a może Maja jest przeziębiona...nie zawsze objawia sie to gorączką więc może idź do lekarza z nią
Kati Ty w pracy a ja od poniedziałku idę...kurczę jak Ty to ogarnęłaś...masz o tyle dobrze że Matiego nie musisz wozić do dziadków a ja musze niestety Malwinę budzić i jechać z nią
larvunia witaj
wczoraj byłam z Malutką u lekarza...jest przeziębiona...katar, i czerwone gardło....dzisiaj już bez gorączki i dużo lepsza nocka...kuleczki działąją
Asinka dalej Ci kibicuję i dalej będę utrzymywać że Sz się nie zmieni...te typy tak mają niestety
Madzioolka a może Maja jest przeziębiona...nie zawsze objawia sie to gorączką więc może idź do lekarza z nią
Kati Ty w pracy a ja od poniedziałku idę...kurczę jak Ty to ogarnęłaś...masz o tyle dobrze że Matiego nie musisz wozić do dziadków a ja musze niestety Malwinę budzić i jechać z nią
larvunia witaj