mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Najlepszego dla przystojniaczka Miesia naszego roczniaka!!! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, a żłobkowo - no cóż w zg pewnie się wszyscy znają i przybytek ze złymi opiniami nie będzie miał klienteli a w Wawie matki robią wszystko aby znaleźć opiekę dla maluchów za cenę niższą od tego co sobie opiekunka życzy - ok. 2 tys. min. jak nie więcej a prywatny żłobek i tak kosztuje ponad 1 tys. złotych - samorządowy wychodzi mi, że ok. 500 zł. Może w mniejszych miastach nie ma aż takich dysproporcji.
No i z tym chorowaniem to masz rację.
A Twoja wersja - b. ambitny plan, naprawdę. 

Z powodów jak dziewczyny pisały. Szczerze mówiąc mam teraz większy problem z domem na głowie bo moja Pani od sprzątania to ledwie dotyka problemu.
Jak smakował tort ?
Młoda zaczęła dziś stawiać pierwsze kroki przy meblach. Mam problem z butami - 18 za duże a 17 byłyby za małe. 

trzeba się nacieszyć jego obecnością!
bylismy wczoraj w restauracji i młody dostal swoj pierwszy bardziej dorosły posiłek ;-) podjadł sobie troszke kopytek ze szpinakiem i gotowanego kurczaka z curry
pizze
;-) Beniu taki poważny i boski. Tymek polubił kolegę. A wieczór skończyliśmy na Bielskich Juwenaliach, bo grał Lady Pank. Fajnie było. Tymek po 19 dostał kaszkę, a po przyjeździe jeszcze mleko i zasnął o 22. A dzisiaj pobudka o 8.