reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Tak czytam sobie i nagle w krzyk - Alessandrus bedzie nowy bejbus!, a on w smiech :-):-):-)
Trasia gratulacje!!!
Slubny wlasnie pojechal z mloda do lekarza, cala noc wymiotowala i gardlo ja boli :no:

ciekawe kto drugi zaciąży :D :tak::-D

ja tak bym chciała ale wiem ze nie dam rady z dwójka poki co.. za smarkata jestem jeszcze,, :sorry:

dzień dobry kobitki!

nie udało mi się wczoraj nadrobić :/

a tak na bieżąco to Trasiaaaaaaaaaa!!! trzymam kciuki, gratulacje zostawię na później, dawaj od razu znać po wizycie... no i zapisuj się do grudniówek, ale to i tak będzie nasz czerwcowy kolejny bobasek :) a jeszcze wczoraj myślałam, że nasze maluchy zaraz kończą roczek, a u nas jeszcze żadna nie zaciążyła ;) ło matko, aż się popłakałam, bardzo się cieszę!! i wiesz co? dietą i winkiem się nie przejmuj, dieta zdrowa, sama to podkreślałaś wiele razy!!! leć po kwas foliowy i wiesz com? ze wszystkim sobie świetnie poradzicie :) :) :) jejkuuuu aż mi się chce kolejnego dziecka! patrz bo uruchomisz lawinę :p ściskam mooooooocno!

dubeltówka trzymaj się kochana, dasz radę :) i koniecznie zrób morfologię, mi też się tak zdarza i wyszło, że organizm po ciąży długo dochodzi do siebie i mam kiepskie wyniki, głównie anemia.. i powiem Ci, że ja jak fizycznie źle się czuję to też psychicznie od razu siadam, wydaje mi się, że z niczym nie daje rady i jestem beznadziejna :/ także na pewno będzie lepiej, a do psychologa oczywiście się wybierz tak czy inaczej! ściskam!

Trasiulku kochany, wielkie gratulacje!!!! :-D :* I nic się nie przejmuj - ja na samym początku ciąży trochę się upiłam wódką, a w wieczór robienia testu piłam piwo i paliłam papierosy - i młody zdrów, tylko alergik. Więc na pewno będzie dobrze! :-) A mi się dziś w nocy śniło, że urodziłam - i pytam lekarza: Córeczka? A on: Taa, jasne... - i pokazuje mi małego siusiaka ;-) Teraz se myślę, że to proroczy sen był, tylko nie o mnie ;-)

Jejeku dziewczyny ja od jakiegos czasu mam taką fazę na małe dzieci że nie mogę przestac myśleć. Na razie jjdnak po prostu nie możemy miec drugiego bobasa: kasa, praca, ja po cc, no nijak nie damy rady ale trasiowa wiadomość jeszcze bardziej mnie nakręciła :tak:

Madzioolka nie tylko Ciebie :-p fajnie by było...
Dubeltówka doskonale Cię rozumiem, bo z Tymkiem też nie da się czasem wytrzymać. Na szczęście śpi przez dzień i mogę wtedy odpocząć, ale czasami jest naprawdę ciężko, a ja sama w domu. Dlatego teraz jak Sz.pojechał jadę do teściowej, bo chyba bym tu sama zwariowała... Ale psycholog, to dobre rozwiązanie :-) Sama się nad nim zastanawiam. Trzymam kciuki za Ciebie i przesyłam trochę spokoju:-)

reklama
Zo, ta, chcialabyś- mogłabyś sobie te zielone lidki kupić:-D:rofl2:
Trasia, ja dziś cały dzień o Was myślę i nawet o 9 do Michała do pracy zadzwoniłam z newsem:tak::-) Powiedział " ale jaja!", więc może faktycznie chłopak będzie???:-D

Do góry