Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej :-) Madzioolka, kati, Marta, Martadelka, Trasia, Larvunia, Ironia i reszta spiochów
Dziękuję wam za duchowe wsparcie odnośnie karmienia.....jesteście jak zwykle wspaniale i nieocenione :-). dziś Julia w nocy pocycolila ze 3 razy więc jestem szczęśliwa :-).
ja zaraz jadę po mojego M do warsztatu, bo pojechał odstawić moje auto - padła mi klimatyzacja, a tu lato na całego. Znowu będą koszty, bo to pewnie sprężarka klimatyzacji i z 500 zł poleeeeci z portfela :-(
U nas jak na razie trochę chłodniej w tej chwili jest 20 stopni ale wczoraj było 30 więc róznica znaczna.
Lecę jeszcze poczytać inne wątki.
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę :-)
Dziękuję wam za duchowe wsparcie odnośnie karmienia.....jesteście jak zwykle wspaniale i nieocenione :-). dziś Julia w nocy pocycolila ze 3 razy więc jestem szczęśliwa :-).
ja zaraz jadę po mojego M do warsztatu, bo pojechał odstawić moje auto - padła mi klimatyzacja, a tu lato na całego. Znowu będą koszty, bo to pewnie sprężarka klimatyzacji i z 500 zł poleeeeci z portfela :-(
U nas jak na razie trochę chłodniej w tej chwili jest 20 stopni ale wczoraj było 30 więc róznica znaczna.
Lecę jeszcze poczytać inne wątki.
Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę :-)

M dziennie robi około 50 km d roboty i z powrotem 
powiedziałabym, ze taki urok ciąży, ale wiem, jak mnie to denerwowało jak tak ludzie mówili, więc łączę się z Tobą w bólu, łapię sie za nutellę (tylko naleśnika brak
)