forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - pisz gdzie chcesz, byle byśmy wiedziały gdzie 
Marta24 - dobrze, że się stawiasz
Ja - Zołza - no no Edi mnie zaskoczył, czy w takim razie nie powinnam Młodej nocnika kupić - ale do listy roczkowych prezentów nie dopiszę ;-) - tylko czy Jej mała dupka nie utonie - chyba zaraz napiszę do Andariel jaka jest średnica nocnika bo chce taki sam
Ironia, Larvunia - ja jestem wogóle rozklejona zawodowo, mam wszystko w nosie i tyle, jeszcze w ciąży robilam milion rzeczy na raz
A powinnam zdecydowanie się ogarnąć, oj tak...
Dzięki Bogu jako, że mieszkam blisko do etatowej roboty mogłabym nawet na piechotę łazić.
Cycowanie - a ja niemam ciśnienia, jak się Młodej spodoba a ja cichcem chciałabym do września aby może jakaś osłona była żłobkowa - Ironia super,że Benio się dostał

Marta24 - dobrze, że się stawiasz

Ja - Zołza - no no Edi mnie zaskoczył, czy w takim razie nie powinnam Młodej nocnika kupić - ale do listy roczkowych prezentów nie dopiszę ;-) - tylko czy Jej mała dupka nie utonie - chyba zaraz napiszę do Andariel jaka jest średnica nocnika bo chce taki sam

Ironia, Larvunia - ja jestem wogóle rozklejona zawodowo, mam wszystko w nosie i tyle, jeszcze w ciąży robilam milion rzeczy na raz
A powinnam zdecydowanie się ogarnąć, oj tak...
Dzięki Bogu jako, że mieszkam blisko do etatowej roboty mogłabym nawet na piechotę łazić. Cycowanie - a ja niemam ciśnienia, jak się Młodej spodoba a ja cichcem chciałabym do września aby może jakaś osłona była żłobkowa - Ironia super,że Benio się dostał