hej 
nie mam dziś weny jakoś, moje starsze mnie do pasji szewskiej doprowadza. Telefon mi prawie rozwalił. Nie działał, ale pózniej coś zaskoczyło i jest ok. Jak dobrze, że już śpi
Forever, nie wiem czy w tym wątku pisałaś, bo się zamotałam. Oczywiście na spotkanie jak najbardziej chętne jesteśmy
Także czekam na znak 
Asinka, do 5 razy sztuka
Trzymam kciuki za następne podejście. Ja się zebrać nie mogę. Już sobie załatwiłam przeniesienie papierów (bo po roku się przedawnia i wysyłają do archiwum) a to było w grudniu. Robiłam ostatnio testy i tyle błędów, że aż wstyd 
Misia, buziaki dla Malwinki
Smutasek, hej
Dubeltówka, zdrówka
Trasia, śliczny suwaczek
I ja też Ci zazdroszczę
Tym bardziej, że ja już nie planuję następnego. Tzn. kiedyś chciałam trójeczkę, ale warunków niestety nie ma. No i te bunty mnie przerażają, zwłaszcza że etap 4latka mam na tapecie 
Co do teściowej. Ja uważam, podobnie jak Zołza - mamę mam tylko jedną
A zresztą jestem z nią pokłócona i gadam tylko tyle co muszę. Tak mnie baba wpienia, że szok. Więc ja do niej z prezentem nie idę, ale D owszem 
Kati, gratulacje
Madzioolka, 3 lata to fajna różnica wieku, choć ja czasem żałuje, że jednak trochę wcześniej nie zaczęliśmy działać
I jeśli chodzi o drugie, i tak w ogóle 
Piszę z pamięci, więc przepraszam, że nie wszystkim odpisuje i oczywiście pozdrawiam
nie mam dziś weny jakoś, moje starsze mnie do pasji szewskiej doprowadza. Telefon mi prawie rozwalił. Nie działał, ale pózniej coś zaskoczyło i jest ok. Jak dobrze, że już śpi

Forever, nie wiem czy w tym wątku pisałaś, bo się zamotałam. Oczywiście na spotkanie jak najbardziej chętne jesteśmy
Asinka, do 5 razy sztuka
Misia, buziaki dla Malwinki
Smutasek, hej
Dubeltówka, zdrówka
Trasia, śliczny suwaczek
Tym bardziej, że ja już nie planuję następnego. Tzn. kiedyś chciałam trójeczkę, ale warunków niestety nie ma. No i te bunty mnie przerażają, zwłaszcza że etap 4latka mam na tapecie 
Co do teściowej. Ja uważam, podobnie jak Zołza - mamę mam tylko jedną
Kati, gratulacje
Madzioolka, 3 lata to fajna różnica wieku, choć ja czasem żałuje, że jednak trochę wcześniej nie zaczęliśmy działać
Piszę z pamięci, więc przepraszam, że nie wszystkim odpisuje i oczywiście pozdrawiam
do doopy.. 
, a A oblałam za 3 razem właśnie na stopie dopiero za 4 się udało 
- w Coccodrillo zanabyłam kolejne szmaciane sandałki dla Młodej na zaś, za całe 18 zł
Teraz Maciuś śpi to conieco napiszę. Zawsze siedzę koło niego jak śpi, bo muszę pilnować, żeby z łóżka nie spadł, w łóżeczku swoim nie śpi. A mój P na zakupy pojechał,
Daniel czyta wiersze Brzechwy na przemian bawi się klockami lego.