reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

asinka - no rzeczywiscie duzy ten smok ;) ja go na zywo nie widzialam i jakos nie moglam sobie wyobrazic jak on działa :-D

jak cos to informuje ze taki bajer ksoztuje teraz po przecenie 9 zł

reklama
blusia ona skromnisia sama sobie brawo bije, a łapska i tak wkłada do środka...
ale po załatwieniu potrzeby :/

martadelka no ciociunia ją nauczyła cieeeeśśśśś i do tego konieczny wytrzeszcze uczu :p a szczebelek nie ruszam, nie ma opcji żebym dała
taką wolność tej małej wariatce, nigdy nie wiem co jej przyjdzie do głowy, zawsze muszę ją mieć na oku !

asinka ten pierwszy tatoo rozpie.rdalaka !! :) Fryzura jest niemożebna, bardzo twarzowa ;) :p

My właśnie po spacerze, ola brękol, i zaraz nie wytzrymam... cały dzień marudzi i drze się jak stare prześcieradło !!!!!!!!! grrrrrrrrrr/... ooo znów się odzywa, koniec kompa ;((((

Ja pierdziu... za jakie grzechy?! Olka walnęła przed sekundą kupę tak wielką że po szyję miała... przeprałam ją, przemyłam, ubrałam... i przyszła kupa nr 2, już nie tak wielka, ale równie śmierdząca i teraz sięgała tylko do łopatek.... aaaaaaaaaaa, tak to jest jak ta mała sraka rano kupy zapomni zrobić ;((((( <rzyg>

dzięki za kciukaski. NIe jest źle, ale jakoś mega dobrze też nie. hem 10,4, ale niby norma u dzieci od 10,5, pdw wysokie. hematokryt niski. Z wynikami pojechaliśmy do lek. z zamiarem zostawienia wyników ( miał potem oddzwonić z interpret.) ale trafiliśmy na samego dr - był akurat w recepcji i zajrzał na wyniczki, powiedział, że to kosmetyczne sprawy( a to hematolog) i zlecił ferum i badanie kontrolne w sierpniu.
Tylko o sobie, wybaczcie, nie mam głowy do niczego, Michał znow na uczelni... wymiękam już... Mieszko ma dziś dzień marudy:/

PADAM... benio ma dzien biegania wchodzenia i spadania ze wszystkiego... wszedł na swoje krzesełko do karmienia i wpadł do ... środka !! patrze a ten siedzi poskładany i mówi ała :-D:-D:-D:-D trudno było mu współpczyc jak widok taki genialny... zastanawialam sie czy go wyciagnac czy leciec po aparat :-D:-D

reklama
Marysia dalej gorączkoje:( Po południu doszło nawet do 39,4, spadło po nurofenie do 37,7. Teraz już śpi malenka, ale przed zaśnięciem miała prawie 39. Śpi obok mnie i co chwilę zmieniam jej okłady na czole.
Marcin dzwonił do przychodni i to na 99% trzydniówka. Lekarka mu powidziała, że w takiej sytuacji trzeba od razu przyjechać do lekarza, ale kurde z gorączką 38 mam do lekarza jechac?? Chyba mieliby tam niezłe tłumy... teraz nie wiem czy dobrze zrobiłąm, że z nią zostałam w domu czy nie, ale co mi lekarz poradzi na gorączkę?
Ech, Marysia nigdy jeszcze nie chorowała i strasznie mnie to dręczy.

Do góry