andariel
mama super dwójki :]
dobra dobra, moon, nie tłumacz sięa! miałam pytać: andariel Twój M jest pedantem? Mój A raczej nieNo ale czym skorupka za młodu nasiąknie...;-) Bez przesady, nie mam sterylnego domu, ale też nie lubię mieć bałaganu(czasem niestety mam jak mnie niemoc najdzie...) Dzisiejsze sprzątanie to już pod kątem weekendu
ja tam swoje wiem;-)i owszem, mój M. to pedant, aczkolwiek nieco go już "uleczyłam" (ale bywały awanturki, że coś tam nieogarnięte dostatecznie dokładnie);zołza - no właśnie chyba mamy farta, że nasze dzieci potrafią się same zająć sobą
ale tak sobie myślę, że póki jest czas na spacer(y), zabawę, mówienie sobie "kocham Cię", to nie może być źle, nawet jeśli można by jeszcze więcej czasu dzieciom poświęcić; złoty środek
na kaszę gryczaną niepaloną jest super przepis (wg mnie super) w tym e-booku 5p, patrzyłyście?
kurde, Leo walnął kupsko w świeżą pieluchę:/ żeby sobie matka za dużo nie popisała czasem;-)
a, jeszcze -moon - a jakbyś uczyła Maję, że akurat laptopa nie wolno dotykać, bo to nie zabawka? bo NiL też mieli zakusy by pacać/macać/dotykać/wciskać, ale od samego początku nie pozwalałam i tlumaczyłam, że to nie zabawka, no i teraz jest ok (czasem L.się jeszcze odważy pacnąć, ale od razu go odstawiam);
No ale czym skorupka za młodu nasiąknie...;-) Bez przesady, nie mam sterylnego domu, ale też nie lubię mieć bałaganu(czasem niestety mam jak mnie niemoc najdzie...) Dzisiejsze sprzątanie to już pod kątem weekendu
Mrsmoon, bo my mamy łobuzów a te dwie szczęściary grzeczne dzieci i o to tu chodzi