reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
jak zaciążysz, to będę komentować;-) a póki co skupię się na Mieszkowym:tak: Jakoś nie widziałam ciążowego brzucha na tym zdjęciu, mojego nie widziałaś:zawstydzona/y: kurcze, muszę się za siebie wziąć, tak się zbieram do a6w ale nie wiem czy dam radę, tym bardziej, że tam wzrasta z każdym dniem liczba powtórzeń w ciągu dnia. I tak od tygodnia dumam...:sorry2:

NIe no być w ciąży i wyglądać jak w ciąży- super ale nie być a wyglądać jak by się było, to już zdecydowanie mniej fajnie!:no: A " hehe, ale brzusio" brzmiałoby w tym kontekście trochę... strasznie!:-D

Aestima myslę, że taki komentarz do mojego brzusia w tej chwili tez bylby bardzo nie na miejscu:rofl2:

mrsmoon suwaczek chyba muszę zmienić ale czekam do kolejnego usg, wtedy mamy okreslic dokladny termin porodu. Ty sie bardziej pasjonujesz ta ciaza niz ja:zawstydzona/y: ja staram sie w ogole o niej nie myslec bo nachodza mnie jakies dziwaczne mysli... dalej to dla mnie abstrajkcja, nie potrafie sobie wyobrazic drugiego niemowlaka. Nie chce nawet o tym myslec:zawstydzona/y:

bylam na rehabilitacji i wyskoczyly mi 2 dyski wiec roboty nad nimi bedzie sporo. Po masazu masakra, czuje jak moje zakwasy w miesniach przy kregoslupie zostaly dotkliwie ruszone...

Trasia, ja tam w 8-mym miałam brzuch jak w 4 tym m-cu- wydęło mi! A co do myśli- to chyba normalka, całe Wasze życie się zmnieni i obawiasz się ,ale będzie gicior, wszystko się ułoży i nie będziesz już sobie wyobrażała życia bez dwójki:tak::-)

reklama
rany, trasia, jak Ty wytrzymałaś z dwoma dyskami nie na miejscu?! szacun! nie przejmuj się, jeszcze się ciążą nacieszysz, tylko niech Ci się w życiu trochę uspokoi:tak:

lecę kochane, A z basenu wrócił, trzeba koktajl truskawkowy zrobić:tak:
Dobranoc!

Aestima bardzo chętnie ale za jakieś 2 lata zacznę się starać:-DMaja nie jest taka grzeczna jak Marysia:-/ ja bym sobie mogła w ciąży pochodzić, ale dzieci powinny po 2-ch latach się rodzić a nie po 9-ciu m-cach;-)

Do góry