reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Madzioolka, ja-zolza u mnie jest podobnie, ale ja i tak robię swoje żeby w domku czysto było, w końcu się przekona że mam rację :-)
MamoMatiego, ja też robię swoje ;-) Ale przymykam oko na niektóre rzeczy, bo ogólnie, jak pisałam, nie bardzo mam na co narzekać, a ideałów nie ma, prawda? ;-) Przeżyję zastawiony blat w kuchni czy zostawione kubki - tyle mogę wybaczyć :-)
Hej, ledwo żyję, żar leje się z nieba od kilku dni, a ja nie mogę przywyknąć. Zastanawiam się, czy jak byłyśmy dziećmi to też były takie upały...jeżeli tak, to zdecydowanie lepiej je znosiłam...Zaraz biorę się za nadrabianie, ale najpierw co u nas - byłam z Mają u okulisty(na szczęście autem A a więc z klimą) i wsio w porządku
A bałam się zeza okropnie, pani okulistka zbadała też dno oka i jest ok. Kontrola za rok. Później pojechałam do ikei posilić się dorszem i kupić Mai latarnię morską i klocki(zołza natchnęłaś mnie na te zakupy). No dobra, to teraz zajadając się sorbetem cytrynowym i mango już naprawdę biorę się za nadrabianie.

Maja mi nie daje pisać - biega po całym domu a ja za nią...
Aestima nie doczytałam jeszcze, ale Maja miała jakieś zapalenie spojówek a ja pogorszylam sprawę okładami z rumianku...Okulistka mówiła, że inf oka u niemowlaków są groźne, bo mogą się do mózgu przedostać
Madzioolka powiem Ci, że mi też się marzy Chorwacja...ale może za rok, teraz jakoś Maja jest zbyt problematyczna jeżeli chodzi o transport
A nieustająco marzą mi się kolejene powroty na Wyspy Kanaryjskie - w zasadzie mogłabym tam zamieszkać
Co do opieki nad Mają, spróbuj trochę T zrozumieć, ja mam mojej Mai czasem dość...szczególnie w te jęcząco-piszcząco-płaczliwe dni...podzielcie się jakoś obowiązkami po pracy, może on woli coś w domu zrobić a Ty będziesz miała czas na zabawę z Mają?
kati nie czuj się pomijana, to nie tak, ja wiem, że nie wszystkim zawsze odpisuję, ale jak nie mam nic do powiedzenia w temacie, to po prostu nie piszę...
martadelka ale ma Emilka rowerek
hehe moja teściowa też Mai trójkołowy kupiła ale używkę
baffled
i rowerek został u niej, w ten sposób pozbyłam się problemu
majqa &&&&& za wizytę, daj znać co z małym
ironia z tymi aftami to prawda, Maja też zapleśniawkowana i od wczoraj na syropie antygrzybiczym...czym szczepiłaś?
saffi piszesz o mówieniu 15-miesięcznego dziecka, a moja Maja nic nie mówi oprócz mama, tata, baba, kot( a w zasadzie ko), bam, brum brum, didi(to jej miś) - chyba wszystko wymieniłam...pytałaś koleżanki kiedy mały zaczął mówić coś więcej? Ona bardzo dużo rozumie, ale mówić jakoś nie chce
zołzik a jak z aklimatyzacją w żłobku? Ja wracam od października, ale na samą myśl o tym żłobku mam sraczkę...
mamaMATIEGO czytam i twój post i wcześniejsze i chyba muszę mojego A zacząć chwalić - codziennie mi z Mai kąpielą pomaga, On ją karmi wieczorem i kładzie spać, czasem rano wstanie, a czasem nawet w nocy pomimo, że rano do pracy idzie...echhhh, człowiek nie docenia tego co ma...
asinka ja to już na jutro na Twoje testowanie czekam

No właśnie, gdzie trasia? Umówiłaś się do gina?
jeszcze 1 str mi została, ale muszę przerwać bo bateria mi w lapku siada
Aestima nie doczytałam jeszcze, ale Maja miała jakieś zapalenie spojówek a ja pogorszylam sprawę okładami z rumianku...Okulistka mówiła, że inf oka u niemowlaków są groźne, bo mogą się do mózgu przedostać
Madzioolka powiem Ci, że mi też się marzy Chorwacja...ale może za rok, teraz jakoś Maja jest zbyt problematyczna jeżeli chodzi o transport

Co do opieki nad Mają, spróbuj trochę T zrozumieć, ja mam mojej Mai czasem dość...szczególnie w te jęcząco-piszcząco-płaczliwe dni...podzielcie się jakoś obowiązkami po pracy, może on woli coś w domu zrobić a Ty będziesz miała czas na zabawę z Mają?
kati nie czuj się pomijana, to nie tak, ja wiem, że nie wszystkim zawsze odpisuję, ale jak nie mam nic do powiedzenia w temacie, to po prostu nie piszę...
martadelka ale ma Emilka rowerek

majqa &&&&& za wizytę, daj znać co z małym
ironia z tymi aftami to prawda, Maja też zapleśniawkowana i od wczoraj na syropie antygrzybiczym...czym szczepiłaś?
saffi piszesz o mówieniu 15-miesięcznego dziecka, a moja Maja nic nie mówi oprócz mama, tata, baba, kot( a w zasadzie ko), bam, brum brum, didi(to jej miś) - chyba wszystko wymieniłam...pytałaś koleżanki kiedy mały zaczął mówić coś więcej? Ona bardzo dużo rozumie, ale mówić jakoś nie chce

zołzik a jak z aklimatyzacją w żłobku? Ja wracam od października, ale na samą myśl o tym żłobku mam sraczkę...
mamaMATIEGO czytam i twój post i wcześniejsze i chyba muszę mojego A zacząć chwalić - codziennie mi z Mai kąpielą pomaga, On ją karmi wieczorem i kładzie spać, czasem rano wstanie, a czasem nawet w nocy pomimo, że rano do pracy idzie...echhhh, człowiek nie docenia tego co ma...
asinka ja to już na jutro na Twoje testowanie czekam

jeszcze 1 str mi została, ale muszę przerwać bo bateria mi w lapku siada
Aestima nie martw sie, okulistka na pewno dokładnie Mieszka zbadała i wie co robi, też bym bardziej jej ufała niż pediatrom
Ona miała zapalenie spojówki, lekarka dokładnie oko obejrzała. Dostala antybiotyk i steryd i pomogło.
aaaa! nie chwaliłam się Wam, rano dałam M pierwszy raz jogurt nat. i na razie zero reakcji, kupy piękne;-), skóra też bz!!!

aaaa! nie chwaliłam się Wam, rano dałam M pierwszy raz jogurt nat. i na razie zero reakcji, kupy piękne;-), skóra też bz!!!
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Madzioolka powiem Ci, że mi też się marzy Chorwacja...ale może za rok, teraz jakoś Maja jest zbyt problematyczna jeżeli chodzi o transportA nieustająco marzą mi się kolejene powroty na Wyspy Kanaryjskie - w zasadzie mogłabym tam zamieszkać
No właśnie jakby wolał to by nie było problemu... tylko tej woli jakoś nie widać...