hej
chciałam z Wami wczoraj popisać i ... zasnęłam z Mateuszem i M. wstałam o północy dokończyłam zupe, wykompałam sie i znów spać i rano jak nieżywa....
Aestima super, że weekend udany
Zołza ja chyba Mateusza pośle do Ciebie na trening, jakie to musiało być słodkie jak Ediś pomachał papa, słodziak z twojego maluszka :-)
Madzioolka super wyjazd, widziałam zdjątka :-)
marta fajnie że udane weselicho, spanie w aucie hahahahaha byle dało rezultaty
Ironia ja kąpię codziennie jak był chory to tylko myłam myjką
mrsmoon jak wczasy opisuj co gdzie fajnego bo ja sie wybieram do Włsdysławowa :-) fajnie że juz jesteś :-)
Traschka super, gratuluję ogromnie i wiesz co śniłaś i sie dzisiaj :-) że przyjechałaś do mnie z fajniusim brzusiem i powiedziałaś, że zostawiłaś na podwórku Marysię z Mateuszem i się bawią i ganiają
:-)
Madzioolka co teściu tak długo siedział?
larvunia fajnie tak wyspanym być :-) karmisz jeszcze w nocy?
chciałam z Wami wczoraj popisać i ... zasnęłam z Mateuszem i M. wstałam o północy dokończyłam zupe, wykompałam sie i znów spać i rano jak nieżywa....
Aestima super, że weekend udany
Zołza ja chyba Mateusza pośle do Ciebie na trening, jakie to musiało być słodkie jak Ediś pomachał papa, słodziak z twojego maluszka :-)
Madzioolka super wyjazd, widziałam zdjątka :-)
marta fajnie że udane weselicho, spanie w aucie hahahahaha byle dało rezultaty
Ironia ja kąpię codziennie jak był chory to tylko myłam myjką
mrsmoon jak wczasy opisuj co gdzie fajnego bo ja sie wybieram do Włsdysławowa :-) fajnie że juz jesteś :-)
Traschka super, gratuluję ogromnie i wiesz co śniłaś i sie dzisiaj :-) że przyjechałaś do mnie z fajniusim brzusiem i powiedziałaś, że zostawiłaś na podwórku Marysię z Mateuszem i się bawią i ganiają

Madzioolka co teściu tak długo siedział?
larvunia fajnie tak wyspanym być :-) karmisz jeszcze w nocy?