reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej
chciałam z Wami wczoraj popisać i ... zasnęłam z Mateuszem i M. wstałam o północy dokończyłam zupe, wykompałam sie i znów spać i rano jak nieżywa....
Aestima super, że weekend udany
Zołza ja chyba Mateusza pośle do Ciebie na trening, jakie to musiało być słodkie jak Ediś pomachał papa, słodziak z twojego maluszka :-)
Madzioolka super wyjazd, widziałam zdjątka :-)
marta fajnie że udane weselicho, spanie w aucie hahahahaha byle dało rezultaty
Ironia ja kąpię codziennie jak był chory to tylko myłam myjką
mrsmoon jak wczasy opisuj co gdzie fajnego bo ja sie wybieram do Włsdysławowa :-) fajnie że juz jesteś :-)
Traschka super, gratuluję ogromnie i wiesz co śniłaś i sie dzisiaj :-) że przyjechałaś do mnie z fajniusim brzusiem i powiedziałaś, że zostawiłaś na podwórku Marysię z Mateuszem i się bawią i ganiają :szok::-)
Madzioolka co teściu tak długo siedział?
larvunia fajnie tak wyspanym być :-) karmisz jeszcze w nocy?

reklama
kati tjaaaaaa
na noc ok 19.00 karmię i dziś ok 24.00 też się obudziła to drugiego cycka dałam. Ale mam wrażenie że bradziej się chce potulić i cycka jako smoczek w nocy traktuję niż je... Ja jej już na kolację kanapki robię, choć czasem nimi pluje to są postępy ;-)

Cześć :)
Maja od 5 popłakiwała przez sen ale wstała przed 8 więc niby spałam ale z przerwami...

Kati no teść tak ma że jak są jakieś rodzinne imprezy to on zostaje jak wszyscy pozostali się zmyją, zazwyczaj mi to ni przeszkadza ale wczoraj to winko tam mnie zmozyło że ledwo dałam radę :)
Ja ostatnio też coraz częściej padam z Mają i potem tylko koło północy pobódka na kąpanie i kontynuacja snu :p

Marta ale sen :szok: no nie dziwię Ci się że tak Cię trzyma po takim koszmarze, też tak mam...

Larvunia cześć!

Dzień dobry!
Mały dziś obudził się po szóstej, o 6:30 K. przyniósł go do mnie i koniec spania... Aaale ziewam... Niedawno położyłam się na moment, patrzę, a mały robi mi "papa"... No rozwala mnie ten mój szkrab :-D

Marta, oj, niefajnie - też mam podobnie po dziwnych snach, długo trzyma to okropne wrażenie... Oby Ciebie za długo nie męczyło!

Dzień dobry! Chmurzy się coś od rana...a miałam zamiar dzis do koleżanki jechać na ogródku posiedzieć:-(

Madzioolka wypoczywam teraz, wakacje były baaardzo męczące z Mają, ona marudna, w wózku się buntowała(chociaż po 3-ch dniach było lepiej), jadła piasek na plaży i z jedzeniem też było słabo...w końcu wzięliśmy się na sposób i ok. 10-11 jechaliśmy autem do Karwii, ona zasypiała, później myk do wózka i na plażę - spała średnio 2-2,5h, a że nie było słońc i upałów to idealne rozwiązanie się okazało:tak:

Rany, nie odpiszę teraz nic więcej bo Maja stoi przy mnie i spodnie prawie ze mnie ściągnęła, oszaleję przez te zęby jej...jękała jest straszna..

witam sie i ja
ale naskobałyście już duzo...
mój G. jednak wyjechał dzis z rana, a Mati od rana urzadził taki ryk jak jego kochany tatuś wyszedł z pokoju do łazienki ze szok, wogóle ostatnio jak tylko G. sie oddali od niego to jest taki straszny płacz, ze uspokoić go nie moge, jakis synuś tatusia sie zrobił, G. musi wychodzić z domu lub gdzies jechac jak ja odciagne uwage Matiego i wtedy jest ok
Nasza noc na szczescie ok, pobudka o 5 i troche z nami pospał a potem płacz jak tatus wyszedł do łazienki, no i juz spania nie było, ale wypił mleko z kaszką, G pojechał a my jeszcze z godzinke usnęlismy sobie, lubie to nasze dosypianie :tak:
wogóle ostatnio Mati jest jakis marudząco-jęczący i nie wiem czy aby przypadkiem mu kolejne zęby nie idą, tylko za chiny nie moge sie dostac do jego pieknej bużki bo nie chce otworzyc i mi pokazac czy ma cos nowego w kwestii zębolków :crazy:

mrsmoon, larvunia witajcie
traschka miło słyszec ze wszystko dobrze :-)
kati, Madzioolka oj ja to bym tak nie mogła usnac potem pobudka kapanie i znowu spanie, ja jak usne to koniec, nie ma szans zebym nawet po przebudzeniu w nocy cos zrobiła, a jeszcze kapanie Matiego uuuuuu u mnie by to nie przeszło
Madzioolka to imprezka chyba sie udała?
zołza ale to "papa" twojego smyka musi słodko wygladac :-)
Marta fajny pomysł z tą drzemka regenerująca na weselu, zapamietam i moze wykorzystam jak bedziemy na weselu w sierpniu, tylko nie wiem czy bede miała gdzie sie drzemnąc bo pewnie autka nie bedziemy mieli pod salą; oj niefajny ten sen, mozna rzeczywiście sie przestraszyc, obyś szybko zapomniała o nim

Traschka - super !:-D
Z kąpielą to na działce Młoda nie odpuszcza, ale jak się mi wieczorem lała przez ręce to Jej było wszystko jedno. No ale my co rano myjemy dupkę i po każdej kupce też.
Od wczoraj z Młodą ma 24 h dyżur Tata - wieczorem był dwukrotny zwrot części kaszki ( rzadkość ) ale poza tym wszystko ok.
W kolejna sobotę jedziemy na imieniny do mojej kolezanki - zupełnie dorosłe - taka doroczna babska impreza.

reklama
Witam się i ja :)

W sobotę byliśmy na weselu :) Mega udane a w niedzielę "poprawialiśmy" i było jeszcze fajniej :):) Wczoraj dochodziliśmy do siebie ;) Ja z niedospania a J. z % :)
Dzieci wzięliśmy tylko w niedzielę i miały taką radochę, że szok. A to zwłaszcza za sprawą tortu/fontanny z czekolady. Ogólnie to wszystkie dzieciaki tam urzędowały.

ironia - moje bobo robi czasem nawet 3 kupki i czasem klocuszek a czasem ...:sorry: i trza doopsko myć :-D

Mój też cierpiący. Wyrzynają mu się 4-ki i dzisiaj pół nocy wył ... Bidulek chyba dzisiaj syropek mu zaserwuję eh

Do góry