cie wzielo:dheja larvunia - jeszcze nie doszło
eh uciekam jeszcze do pracy.. a potem relaxik.... pomaszeruje do mojego gestapowca![]()
![]()
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - wcale się nie gniewam :-), taki lajf 
Traschka - chodzi o to, że ja mam szerokie i krótkie stopy z brzydkimi palcami i paznokciami, no i oczywiście problem obuwniczy przez to
Madzioolka - głowa do góry
, jesteś przed urloprem a nie po 
Majqa1 - to fajnie, że się układa
Mrsmoon - to straszne co napisałaś z tym gryzieniem
Nauczę Młodą oddawać jakby co tylko Młoda Dama przy 3 sztukach nie ma szans na odpowiedni rewanż... 

Traschka - chodzi o to, że ja mam szerokie i krótkie stopy z brzydkimi palcami i paznokciami, no i oczywiście problem obuwniczy przez to

Madzioolka - głowa do góry

Majqa1 - to fajnie, że się układa
Mrsmoon - to straszne co napisałaś z tym gryzieniem

Ostatnia edycja:
majqa1
mama 2+2 :-)
u mnie Iza miała etap bicia, Natalia znowu gryzła, ciekawe co wymyśli Maruś ... Na szczęście szybko im to przeszło :-)
Dzień dobry!
Moje dziecko obudziło się dziś za 10 szósta
Ale ojciec się nim zajął, ja pokimałam jeszcze trochę i wstałam przed siódmą... Kawusię piję i czytam, co wczoraj tu się działo ;-)
Nadal mam fazę na Zakka ;-) I boli mnie prawy środkowy palec... od igły
Ironia, jak nocka? ;-)
Moje dziecko obudziło się dziś za 10 szósta

Nadal mam fazę na Zakka ;-) I boli mnie prawy środkowy palec... od igły

Ironia, jak nocka? ;-)
heheh dzisiaj nic...zbyt padnieta byłam ;-) zreszta gestapowiec usnał u młodego i dopiero o 23 sie zebrał
A DZIS mamy shitty day...
nie dosc ze mlody zrobil kupe na panele bo sciagnal pieluszke, rozmazał po całym domu, zrobił obrazek na ścianie to jeszcze wskoczył do nas do łózka

dziś śniadania nie jem

A DZIS mamy shitty day...
nie dosc ze mlody zrobil kupe na panele bo sciagnal pieluszke, rozmazał po całym domu, zrobił obrazek na ścianie to jeszcze wskoczył do nas do łózka

dziś śniadania nie jem

forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kaaaawa .......
Mleka nie mam w domu, z jogurtem przecież pić nie będę 
Zdążyłam już kaszę dla Młodej przypalić - chwila nieuwagi :-(
W Wawie brzydko
Ironia - jak mogłaś tak rozczarować Ja - Zołzę ?
A tak cosik po Twojej branży - czy to możliwe, żebym elektroniczne zabawki głupiały od wilgoci - nie wszystkie oczywiście ?

Zdążyłam już kaszę dla Młodej przypalić - chwila nieuwagi :-(
W Wawie brzydko

Ironia - jak mogłaś tak rozczarować Ja - Zołzę ?

Aestima
Fanka BB :)
Hej
Larvunia wczoraj mnie skusiła i właśnie z Miesiem raczymy się

Zrobiłam dla Miesia na mma a dla nas nie z torebki a prawdziwy , domowy budyń!! Dodałam też trochę kaszy mannej i wyszedł pycha krem
Dziś idę po borówki
)
Forever, możliwe, ciocia trzymała w piwnicy dużo fisher szajsu po dzieciach dla miesia i właśnie wilgoć sprawiła, ze nie działają, w jednej działa tylko 1 przycisk a słoń z klockami- po naciśnięciu i przy zabawie nie dizała a potrafi nagle z upy o 3 w nocy zatrąbić
Ale ogólnie cieszczę się, ze głos im wysiadł

Larvunia wczoraj mnie skusiła i właśnie z Miesiem raczymy się

Zrobiłam dla Miesia na mma a dla nas nie z torebki a prawdziwy , domowy budyń!! Dodałam też trochę kaszy mannej i wyszedł pycha krem
Forever, możliwe, ciocia trzymała w piwnicy dużo fisher szajsu po dzieciach dla miesia i właśnie wilgoć sprawiła, ze nie działają, w jednej działa tylko 1 przycisk a słoń z klockami- po naciśnięciu i przy zabawie nie dizała a potrafi nagle z upy o 3 w nocy zatrąbić

reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
cześć
zasypiam
spadam pracować ;/
zasypiam
spadam pracować ;/