Aestima
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Madzioolka jaka akcja ;-)
a powiedz szyjesz coś??
Aestima a Ty szyjesz??
Zołzik... a Ty?
Cały czas ;-)
Gdzieś mi ta sprawa głęboko siedziała i smutno mi było okropnie po tym, co pisałaś. Więc teraz banan wielki się na mej paszczy pojawił
Super! :-)
ale kilka razu ufajdał się masakrycznie [kupsko poszło bokiem] i jedyne, co mogłam zrobić, to rozebrać go w wannie i umyć prysznicem. Reeety, jak on się wtedy drze! Jakby go ktoś ze skóry obdzierał! No boi się cholernie, chociaż zawsze, kiedy myję głowę [niezdrowo dla kręgosłupa nachylam się nad wanną] on przypełza, staje obok i się cieszy. Ale wszystko dobrze, dopóki on się nie znajdzie pod prysznicem. Nie wiem, o co chodzi, odkręcam słuchawkę, żeby strumień wody był podobny do tego z kranu - ale nic to nie daje.

no ja się tym z reguły nie przyjmuję, przyjęłam ten stan do wiadomości i tyle;-)Bo teraz dziewczyny jest faza na mamę, poczekajcie 2 lata a będzie tylko tata i tata![]()

to juz 2 wczesniej jedno juz zniszczył jakims srodkiem na nie i teraz jest kolejne a najgorsze ze niedaleko tej szopy jest piaskownica Matiego a zawsze tam w poblizu siedzielismy i Mati sie bawił wiec teraz lipa.... nie moge z nim tam chodzic :-( bo strach)
, a potem znowu przerwa (akurat teraz mam przerwe), bardzo ładne ciuszki, miłego prasowania
A na nowego Batmana, to już nie mogę się doczekać!! Dobrze, że Tymek taki grzeczny i z każdym zostanie.