reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Hej Katamisz!
Asinko, ja myslę, że musisz iść do innego gina i niech zamiast duphstonu dadzą Ci luteinę! Bo wykończysz się z tą głową poza tym mi lekarz mówił, że jak występują jakieś bóle głowy, swędzenie, wypryski czy inne objawy niepożądane po zażyciu jakiegoś leku, to orgaznizm informuje, że go nie toleruje i trzeba zmienić...

Z drugiej str. głowa od cisnienia może boleć? A może d. podwyższa Ci ciśnienie?

reklama
Po kolei:
Aestima - bluza z gitarą czadowa, gdyby nie gabaryty Młodej juz teraz bym się szeroko usmiechała do Ciebie o nią, no i gdyby nie kolorek w stylu Ediego :tak:
Katamisz - kope lat ! Fajnie, że się Anapi odezwała...
Nocne balety - z Młodą czy bez mi się już nie chce tak do rana... Zmęczenie materiału. :sorry2:
Akcje kupiano - prysznicowe - dwa razy mi się zdarzyło, gdy Mloda była mała, kompletnie się nie przejęłam, Ona też, ryzyko wkalkulowane. Prysznic - Młoda niezatapialna - dosłownie - a i ja stosuję zimny chów, dużo wody, specjalnie leję czy z kubka czy z prysznika wode tak aby na oczy spływała, Krysia robi rybkę, wstaje i ani słowa skargi. A mycie tak aby woda do uczy nie wpływała - bez problemu. Ostatnio Młoda Dama się poślizgnęła i bokiem chlup do wody tak do pół głowy, wstała, parsknęła i dalej kręcić kurkami :-D
Asinka85 - też brałam Duphaston i zero problemów. Jeszcze sobie zastrzyki w brzuch robiłam sama, nie pamiętam już z czego.

Prysznic - Młoda niezatapialna - dosłownie - a i ja stosuję zimny chów, dużo wody, specjalnie leję czy z kubka czy z prysznika wode tak aby na oczy spływała, Krysia robi rybkę, wstaje i ani słowa skargi.

:tak: k. też robi w ten sposób i nie ma problemu, mały się przyzwyczaił.

Katamisz
, witaj! :-)

Asinka, Aestima mądrze prawi - może przejdź się do innego lekarza i pogadaj o zmianie leku?

Hej kochane :) I ja się witam. We wtorek wróciliśmy do domku i musiałam nas ogarnąć, mimo iż to tylko 4 dni były. Młoda sobie świetnie poradziła z moją mamą, aż byłam w szoku, ja chyba bardziej martwiłam się na zapas. Jeszcze w piątek 13 byłam z młodą u neurologa i niestety trochę mnie zdołowała. Później napiszę więcej. Idę nakarmić dziatwę i uciekamy na spacer, bo chodzą i jęczą :)
Miłego popołudnia :)

cześć
polecam ciuszki dla maluchów w lidlu od dzisiaj są choć numeracje b skopane np kupiłam Tymkowi 2pak bodziaków z długimrękawem otwierałam i patrzyłam no i dobrze bo bym kupiła nie takie bodziaki rozmiar 74-80 a jak chciałam mu kupić piżamkę takiego pajaca to patrze a tam 74-80 czyli ten sam rozmiar wielki jak na 2 latka masakra jakaś i wzięłam mu pajaca uwaga 62-68 i jest jeszcze luz jak małemu przymierzałam :szok:

Blusia, fajnie, że wytrwaliście 4 dni bez Ady, dla mnie ogromnym problemem są 4 godziny:zawstydzona/y: nie wiem co będzie we wrześniu:no:
Co z tym neurologiem??

Ale tu pustooo..

Dzień dobry...

Obudzono mnie dziś zdecydowanie za wcześnie :-p K. poszedł do pracy, Edi szaleje, a ja staram się dobudzić... I jakoś tak mi zimno, kurde... A podobno 22 stopnie są... Siedzę w bluzie i nadal mi brrr...

reklama
Nooo... Jakoś mi tak nie teges... :-p
Zrobiłam małemu śniadanko, siedzi i wpierdziela - nie sposób się nie uśmiechnąć ;-) Ale najchętniej poszłabym spać :-p
A jak u Ciebie, Larvuniu?

Do góry