reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Ale uuuuupał!

zęby, zęby, wiecie, że nie wiem ile Młody ma? chyba 7... Muszę zajrzeć mu do paszczy i policzyć:-D
Madziolka, super! ale czy to znaczy, że brałaś je niepotrzebnie?:baffled:
Saffi, gratuluję 11 zęba!!

Na to wychodzi.... ale na poprzedniej wizycie nie było widać tak wyraźnie jak wczoraj że to torbiel na jajowodzie a te jajjikowe w wiekszości przypadków znikają po hormnach właśnie także nei mam do gina pretensji ale na wejściu mu wczoraj powiedziałam że więcej piguł nie biorę i wolę się ciąc to się śmiał :p

Saffi oj to faktycznie niezbyt blisko... też mam ndzieję ze warszafka wypali :):):)
Biedna Werka :* ale i my mieliśmy dziś masakryczną nockę, znów zęby się odezwały, płacz od 2 do 4 w nocy... plus dzisjesza zmulona pogoda to cud że jeszcze klawisze na klawiaturze widzę...

reklama
ja dzis pakuje sie i pracuje zamykam wszystkie sprawy i jade zaszyc sie w bieszczady :-) :-D

zebym mogla ogarnac dom i sie spakowac nianai dzis dio popoludnia z mlodym siedzi - fajnie taki odpoczynek :tak:

dopiero sie witam ze wszystkimi
podczytuje od rana, ale nie moge sie ogarnac zeby cos dłuzszego napisac i poodpisywac - najpierw kolezanka z synkiem Mikołajem była potem tata a teraz musze obiad robic, moze pozniej cos dłuższego spłodze
jak wy sie ogarniacie ze macie czas na bb? chyba moja organizacja padła :baffled:

ehhh martadelko hej :), mój komp mówi stanowcze nie wrzucaniu zdjęć na bb :( chociaż niedawno przeinstalowałam system więc moze spróbuję ;)

Zobacz załącznik 485511
niektórym znane już z facebooka 'Śnięty JAkub z Chrupakiem' widać coś?

super :-)

ja-zołza - u nas ewidentnie spanie się zmieniło z tą chorobą ... Choć dzisiaj lepiej śpi już 2 godz oby mu tak zostało choć z pół roku jeszcze ;-)

Dzisiaj czeka nas kontrola laryngologiczna.
Natalci wypadł dzisiaj ząbek.

Zo głowa do góry - duzo razy była ruletka? moze sie uda prześlizgnac z tym :tak::tak:

a ja juz w urlopowym humorze..sprzedalam jeszcze benia niani chociaz juz po pracy jestem ;) chce sie przygotowac, spakowac, wykąpczać :) i cieszyc sie a nie gonic z bąkiem przy nodze :-D

Hej kochane, ja już w domu, *******nik mam na całego, niby posprzątali, ale kurz po tych robotach znów osiadł...farbą jeszcze trochę śmierdziało jak wchodziłam, teraz nie czuję. Mam nadzieję, że od jutra wrócę do Was na 100% a nie tak z doskoku i tylko o sobie, bo aż mi głupio...Sprzątam i się wku.. bo myślałam, ze A ogarnie, a on pokorzystał jak nas nie było: kino, basen, piwo z kumplami i nie miał czasu na sprzątanie:wściekła/y:Wszystko na mojej głowie, ogórki się moczą - 4kg, dziś muszę jeszcze zrobić kiszone, chyba spać nei pójdę...
Aestima ja wczoraj dostałam @ a dziś normalnie krwotok...leci ze mnie jak z zarżniętej świni...Wczoraj z okazji @ zjadłam serek waniliowy - nie mogłam się pohamować tak za mną chodził:zawstydzona/y:Ale od jutra większy rygor sobie narzucam. U rodziców po prostu się nie da:no:
Miłego wieczoru! Zajrzę jutro!

reklama
Hej soksy!

Mrsmooon:-D:rofl2::-D No nie uwierzysz! Ja z okazji @ też sobie pofolgowałam, ale ostrrrro! tortilla, ciastko i sernik chatka:zawstydzona/y::-p:-D Od jutra znów dieta start!

Zo, daj znać, oki? &&&&&&&&! Oby było po Twojej myśli, choć pamiętaj, że czasem los wie lepiej co dla nas korzystniejsze... NIemniej myślę, że jak test zrobisz, to @ szybciutko się pojawi:tak: :-)

Do góry