reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry!

Test negatywny. Kamień z serca, tylko teraz oby to było to, co u Aestimy... @ póki co brak, ale pewnie Aestima i Kudłaty mają rację i zaraz dostanę.

Soksy
, witaj!

Ironia
, jak ja CI zazdroszczę tej Soliny!!! Baw się dobrze :*

Katamisz
, niech Ci ten dzień w pracy śmignie raz-dwa i nikogo nie bij! ;-)

Asinka,
daj kawałek sernika! :-p

Forever
, mam na koncie w tel. 0,04zł, dlatego nie odpisałam, a dziękuję chciałam odpisać! :-)

Buziam resztę i spadam pod prysznic, bo wróciliśmy z Ediśkiem z placu zabaw, a ja mam wrażenie, że śmierdzi ode mnie - muszę chyba kupić antyperspirant w sprayu i psikać się cała...
:eek:

reklama
dzięki dziewczyny za przyjecie :-)

ogórki sie robia pomału a młody idzie spac wiec weszłam a chwile :) zaraz zabieram sie za obiad dzisiaj dziecki sobie barszcz ukraiński wymysliły a ciocia im nie odmawia:happy:

czy wasze dzieci taz sie tak obijają smarujecie czyms siniaki? mi maly co chwile gdzies sie wdrapuje na plot schody studnie i ciagle poobijany:rofl2:

a co do zasypiania to u nas tez sa podróze po calym łóżku o łóżeczku nie ma mowy zeby spał mysle nad kupnem zwyklego łóżka mozecie cos polecic??

Ostatnia edycja:
Ja - Zołza - dobrze, że napisałaś bo miałam do Ciebie pisać czy wszystko ok.
Soksy - Młoda jak na razie pogryziona, dopiero rusza z chodzeniem ale myślę, że wszystko przed Nią.
Jakie/jak ogórki robisz ?
aaa Martadelka - ciasto - ale koniecznie własnej roboty - i kawa a przy tej okazji coś fajnego dla dziecka - ja jestem za książeczką.

Ostatnia edycja:
zołza to ok ze po waszej mysli test wyszedł, tak sie nie odzywałas ze juz myslałam cos nie bardzo
soksy mój Mati sie nie obija za to ściera sobie nóżki jak wchodzi po schodach na zewnatrz (nie mamy jeszcze płytek na schodach tylko beton jest), niczym nie smaruje, nie wiem czy sie powinno? zrobia sie strupki i odpadna
asinka mój łobuz tez mnie strasznie ostatnio kopie podczas przebierania i jeszcze ogromna frajde z tego ma, tylko u ciebie to co innego bo przeciez strach zeby mocno nie kopnął w brzuszek
u nas tez spanie na całej powierzchni łóżeczka, co sie obudze w nocy to w innym miejscu śpi, chyba juz wszystkie mozliwe miejsca i pozycje przetrenował
Mati padł.... nie dziwie mu sie na taki upał, tez bym sie kimnęła, ale ja nie śpie w dzien no i obiad mam do zrobienia :baffled:

Dziewczyny, nie wiem, czy wiecie, jak to jest... Nie planuje się, nie chce się, ale kiedy widzi się jedną kreskę, zawsze troszeczkę smutno się robi... Nie mniej jednak, jest dobrze, bo muszę wrócić do pracy - niestety, sytuacja finansowa nie pozwala nam na szaleństwa :-p

Mati padł.... nie dziwie mu sie na taki upał, tez bym sie kimnęła, ale ja nie śpie w dzien no i obiad mam do zrobienia :baffled:

Edis też poszedł spać, a ja przy nim czasami, zwłaszcza w te upały, też się kładę. Ale też mam parę rzeczy do zrobienia - włączona pralka i zmywarka, muszę ogarnąć kuchnię i pokój, przychodzą dziś znajomi, świeże małżeństwo ;-) - a obiad też sam się nie zrobi... Tylko chęci brak :-p

MamaM no strach ogromny, tym bardziej, że mnie często teraz brzuch boli... Mój też padł. A w łóżeczku jak śpi, to masakra... Czasami, to w nocy widzę jak Mu się głowa wciska w ściany łóżeczka. Jak można tak spać :-p A rzuca się...
Soksy Tymek też się o wszystko obija, ale nie smaruję Go niczym.
W ogóle mam w mieszkaniu wszystkie okna pozamykane, nie licząc w sypialni, bo tam założyliśmy siatki na okna, bo u nas jakaś plaga os!! Strach na balkon wyjść :no: Nie wiem czy gdzieś sobie gniazda nie zrobiły :no:

reklama
Hejka ..
Moje dziecko po raz pierwszy spadło dziś z łóżka. Tak się wygłupiała, że aż sie zsunęła. Płaczu co niemiara. Trochę krwi z noska poleciało i boje się czy wszystko w porządku. Jak dotykałam, to raczej jej nic nie bolało, wiec mam nadzieje,że ok. Teraz zasnęła z tego stresu..
Zołzik gratuluję pomyślnego testu :)) dla Was oczywiście :))
Wittaj Soksy :)
MamaM
u nas tez upał niemiłosierny, ale dziś jest lepiej niz wczoraj bo chociaż delikatny wiaterek jes. Wczoraj było parno i powietrze "stało ".
Martadelka ja też myślę, że ciasto i jakiś gadżet dla dziecka będą jak najbardziej ok.
Asinka wiem o czym piszesz, moja jak zasypia, to najpierw musi całe łóżeczko zwiedzić i podczas przebierania też mnie okrutnie kopie. A Ty uważaj na siebie Kochana i na tego maluszka w brzuszku :-)
Ironia ​ miłego wypoczynku :-)
Kati ja to samo miałam wczoraj.. Opisałam sie jak głupia a posta wcięło.. Ale byłam zła..

I z całą resztą mamusiek też się witam :-)

Do góry