Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
), ale melduje ze juz jestem po weekendzie weselnym...
no i mojego G. który mi napsuł troche nerwów w wesele 
moje dziecko nie boi sie obcych do wszystkich szło na rece jak do swoich
ale ciesze sie z tego, ze "dziki" nie jest :-) ale jednak bycie na weselu czy poprawinach z dzieckiem to nie dla mnie, nic sie nie użyje bo ciagle za nim trzeba biegac...
ale wracając do tego, że niby mi było trochę lżej, no było i się skończyło, wczoraj popisuwa płaczu, jak tylko tato się zbliżał, nie wspominając jak ją brał na ręcę, jak się chciał z nią pobawić, jak chciał ją wykąpać, nakarmić itd szał, centralnie szał i nie przesadzam
tak mi jej szkoda było, bo płakała grochem a nie łzami... Do tego byłam padnięta (ostatnie 3 nocki do kitu, Emi co rusz się budzi... nie wiadomo czemu...), rozdrażniona ( kaszki- nie chciała jeść, obiadku też nie, mięska-nie, za to ziemniak, buła i jabłko..
ekspertem w zywieniu dzieci to ja nigdy nie będę
humor mam rewelacyjny - jak widać, ale dziś mogę się z tego śmiać, wczoraj -nie) i chciałam spać Emilka buszowała do 21,30 (moon czyli tak samo jak Maja)...
trzymaj się cieplutko, dbaj o siebie a jak Mateuszowi się podoba?:-)
fajnie, że Mati taki towarzyski
czego Ci tu życzyć na ten urlop?
wiem: żebyś się nie zajechała, choć Krysieńka z tych grzecznych, to na pewno dacie radę! No i pogody przede wszystkim życzę oraz bezpiecznej i szybkiej podróży, odzywaj się co jakiś czas w miarę mozliwości:-)
martadelka cały Twój post jest wycinkiem z mojej wyobrazni z ostatnich dwóch dni
Moje dziecko zachowuję się identycznie!!!W kółko histeria i łazi za mną wszędzie!!Tata be babcia też i w zasadzie każdy na horyzoncie kto się do niej zbliża poza mną jest be...Ja za tydzień kończę urlop i nie wiem co to będzie jak mój D sobie z Tą marudą poradzi?
Do lekarza jesteśmy umówione na dzisiaj na 16.50.Zdam relację po.Co do gorączki to na noc dostała czopka paracetamolu a rano nie było potrzeby póki co więc może w ciągu dnia namy radę bez czopka.Po Ibum forte ostatnio dała nam taki popis-histeria+zanoszenie się ,że odpuszczam i zakupiłam czopki.

). No i w sumie muszę się pochwalić: kupiliśmy w sobotę większe auto :-) Renault Megane Scenic z 2004 i jest super!! Parę rzeczy musimy przy nim zrobić, ale tak to super i jaki komfort jazdy... Teraz mam mega motywację, żeby zdać to prawko
A Tymek rośnie w ogromnym tempie, wszystkie spodnie za krótkie i nadarzam kupować
Biega, krzyczy i wszystko jest na "nie", jedzenie ostatnio też