Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Forever...witaj i opowiadaj ze szczegółami
Mama M.....dziękuję...odpoczywam
Andariel...ja nym pojechała na IP i u nas takie rzeczy zawsze w szpitalu się załatwia tylktrzebapowiedzież,żeto stało się dziś a mie wczoraj,bo inaczej kierują do przychodni
Madziollka....witaj
A ja też niestety muszę zwiedzić świnoujską przychodnię, bo Julia kaszle bardzo brzydko. Co prawda nic innego jej nie dolega ale kaszel mi sie nie podoba. Idziemy na 15.30, mam nadzieję, że wszystko w płucach i oskrzelach ok
Mama M.....dziękuję...odpoczywam
Andariel...ja nym pojechała na IP i u nas takie rzeczy zawsze w szpitalu się załatwia tylktrzebapowiedzież,żeto stało się dziś a mie wczoraj,bo inaczej kierują do przychodni
Madziollka....witaj
A ja też niestety muszę zwiedzić świnoujską przychodnię, bo Julia kaszle bardzo brzydko. Co prawda nic innego jej nie dolega ale kaszel mi sie nie podoba. Idziemy na 15.30, mam nadzieję, że wszystko w płucach i oskrzelach ok
Ostatnia edycja:

Przemęczyliśmy się przez te nocki ale kosztem tego ,że całe dnie spędzaliśmy nad morzem ciesząc się świeży powietrzem.Aaaa zapomniałabym ciepła woda była w dzień wyjazdu dopiero więc nie wiele się nią nacieszyliśmy(konserwator naprawił po 10 a o 12 byliśmy już wymeldowani)Nie miałam siły się kłócić o zwrot kosztów.Babka na moje argumenty odpowiadała ,że to nie problem bo można z miską iść do łazienek po ciepłą wodę(oddalone o 200m od naszego domku)Reasumując nigdy więcej domki letniskowe!!W Międzywodziu byliśmy trzeci rok z rzędu a rozczarowaliśmy się po raz pierwszy.Poza tymi szczegółami wyjazd baaaardzo udany!!
A jak Juleczka??Bylyscie u lekarza??
szkoda gadać jaki standard jest czasami, nie żebym była jakaś mega wymagająca, ale jak się jedzie z dziećmi, to nie ma przebacz. Zawsze możesz im zrobić antyreklamę :-)
Postaram się napisać po kolei, ale pewnie w odcinkach.