reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

tak z nuby to szałem jest niekapek pstryczek :) pstryczek - Bobas.pl

no i Bobas chróścina kocyki - sama mam wiec polecam .. babyono jest takie dość grube i mało miękkie a Bobas jest cieniutki i milusi - ale to już na zimę :)

Kocyki - Bobas.pl

0_0_productGfx_1847daf0a79deb20eb66721c0e9c9ac8.jpg

A tutaj kilka innych szałów ostatniego tygodnia :)

fajne cienkie prześcieradła za 17 zł

0_0_productGfx_8df7a05450cae72865ec57b591d15a0e.jpg

tu moje mega fajne odkrycie dla przedszkolaków :)

wielorazowe malowanki cena od 8 zł za sztuke

300_300_productGfx_ea365eaf9e1c585885e69c4d6891cd9e.jpg

malujemy a potem myjemy mydłem :)

Plecaki sniadaniowe i torby dla dziewczynek i chłopców :) z disneya

300_300_productGfx_c064300318ab198c91efb56e0a92d4f8.jpg

No i wprowadzamy eko - kosmetyki :)

8786

reklama
Dziewczynky ja tak na szybko bo od kilku dni mam urwanie głowy.
Mam problem z Asią, bo jak jej coś nie pasuje to zaczyna bić, szczypać, drapać itd. Na początku myślałam, że może Emilka tak jej robi jak nie widzę, ale od kilku dni "śledzę" je i podgląduję jak są same i nic takiego nie miało miejsca.....nie wiem co mam z tym zrobić, bo "nie wolno" nie działa a wręcz ma odwrotny skutek:baffled: Przed oczami mam wizję dziecka które mnie terroryzuje i zaczynam się trochę martwić:confused:

Pozdrowienia z Pobierowa!!!!
Nie wiem czy Doris pisala nie czytam w stecz... brak czasu ;-)
Spotkalam sie z Doris i Martadelką, bylo zarąbiaście ale dla mnie spotkanie trwalo stanowvzo za krótko!
POZDRAWIAM Was wszystkie !!!!
Jak wrócę to obsypię Was fotkami, tu za słabe łącze by wgrać...

marta, jestem skołowana! powiecie, że zgłupiałam, ale brakuje mi mojego osiedla, placu zabaw, sklepików... no i mogrdon! Czy gdzieś mogę być w pełni u siebie???:confused: Ale są tez plusy, np dzisiejsze śniadanko Miesia" chlebek upieczony przez babcię, z pomidorkiem od dziadka z działeczki i z jajeczkiem od wiejskiej kurki od cioci:) Mieszkanko jest małe, ale takie nasze, pasuje do naszej rodzinki. co do urządzania- jesteśmy w polu. Kuchnia prawie gotowa- jeszcze kosmetyka. Miała byc prowansalska, ale to w następnym domu. Mała kuchnia w bloku powinna być nowoczesna- do takich wniosków doszłam. I jest taka biało- stalowa. Najbardziej męczą mnie brzydkie drzwi... Ale kasa się kończy.
Tuż przy naszym osiedlu mieszka nasza Niania- świetna dziewczyna, ma synka w wieku 2,5 lat- przychodzi już drugi tydzien do Miesia i radzą sobie we dwójkę świetnie a poza tym widujemy się z nią i jej synkiem popołudniami, jutroo idziemy na deptak na jakieś występy dla dzieci razem:) Także mam już zaprzyjażnioną mamę:)
Ale padam już powoli na twarz ze zmęczenia- u babci remont, u rodziców remont i bardzo chory nasz ukochany kotek Fagot, u nas remont... A Michał pół tygodnia w bdg spędza do końca sierpnia... Czasami tylko czuję się w tym moim wytęsknionym mieście obco... Czekam aż przyjaciele i przyjaciółka wrócą z wakacji i wtedy odżyję:-):tak:
A co tu się działo? Wszystko u wszystkich ok?? CO z Leo, bo czytam o jakimś szpitalu i przegrodzie? co się dzieje??? Nie nadrobię, przepraszam, ale nie dam rady...

Ostatnia edycja:
reklama
Marysia przespała całą noc w swoim łóżeczku bez ani jednego jęku! Jej oby tak zostało. A dziś znalazłam winowajców ostatnich przejść nocnych - dwie górne czwórki. Od przyszłego tygodnia Marcin ma urlop, może trochę odżyje i odczytam co u was.jestem kompletnie nie w temacie.

Aestima witaj! Nic ci nie streszcze, sama bym chętnie streszczenie przeczytala! Ale super ze już na swoim. Z netem od razu będzie ci raźniej! Napisze tylko, ze Leo uderzył się w nosek i podejrzewali złamana przegrodę nosowa ale w końcu chyba był tylko krwiak do usunięcia. No i były problemy bo miał tylko jedną dawkę wzw i nie chcieli zrobić zabiegu.

Ja pisze z tel więc na razie tyle, nie cierpię tu pisać.

Do góry