traschka
Mama Marysi
mam nadziję, że zdąże coś napisać zanim Marysia wstanie...
Dzisiejsza noc też niezła. Spała do 5.30 u siebie i dospała nad ranem ze mną godzinkę jak Marcin już poszedł do pracy.
Kati to dopiero dwie takie nocki więc nie wiem czy jest czego zazdrościć na dłuższą metę. Ja nie spałam przez tydzień i stałam nad łóżeczkiem jak mała wstawała. Nie podnosiłam jej, nie podawałam rączki, co chwilę podchodziłam i wychodziłam. I tak w kółko. Jak stała to ją kłądłam. Masakra, ale chyba wreszcie zrozumiała, że niewiele jej da histeryzowanie skoro mama przychodzi tylko po to żeby ją polożyć.
Ja czuję się średnio, było już znaaacznie lepiej. teraz mdłości wróciły nie wiadomo dlaczego
Nie znam płci, miałam nadzieję że się dowiem na ostatnim usg ale nie było widać. W ogóle jestem niezadowolna z lekarza. Nic mi nie mówi, ma kiepski sprzęt... ale zna mnie już dobrze i do tego pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić więc nie bardzo to widze, żeby go teraz zmienić. Nie chcę potem problemów przy porodzie. Ech, wkurzona jestem ostatnio na wszystko, sił mi brak.
forever cena lusterka co najmniej niemoralna!!!
jak mnie to wpieprza jak tak nabijają kasę na gadżetach dla dzieci... zwykłe zdzierstwo jak dla mnie. A szkoda, bo przydatna rzecz.
mamaMatiego jak idzie dieta? postępy są?:-)
Dzisiejsza noc też niezła. Spała do 5.30 u siebie i dospała nad ranem ze mną godzinkę jak Marcin już poszedł do pracy.
Kati to dopiero dwie takie nocki więc nie wiem czy jest czego zazdrościć na dłuższą metę. Ja nie spałam przez tydzień i stałam nad łóżeczkiem jak mała wstawała. Nie podnosiłam jej, nie podawałam rączki, co chwilę podchodziłam i wychodziłam. I tak w kółko. Jak stała to ją kłądłam. Masakra, ale chyba wreszcie zrozumiała, że niewiele jej da histeryzowanie skoro mama przychodzi tylko po to żeby ją polożyć.
Ja czuję się średnio, było już znaaacznie lepiej. teraz mdłości wróciły nie wiadomo dlaczego
forever cena lusterka co najmniej niemoralna!!!
jak mnie to wpieprza jak tak nabijają kasę na gadżetach dla dzieci... zwykłe zdzierstwo jak dla mnie. A szkoda, bo przydatna rzecz.mamaMatiego jak idzie dieta? postępy są?:-)

więc chce aby miał jakąś miłą pamiątkę 

Państwowy gin w mojej przychodni nie ma szans, bo przyjmuje w godzinach w których ja nigdy nie mogę, poza tym zależy mi zeby wychodząc do lekarza wszystko załatwić szybko. Do przychodni muszę dojechać, odczekać swoje w kolejce i z tego wszystkiego robią się min 3h. I lekarz też kiepski. A ten do którego chodze przyjmuje 5 min od mojego domu, zawsze jestem pierwsza i wszystko to max 30 min.