reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

heeej:-)
u nas pogoda mniej słoneczna ale i tak jest dobrze (tylko dwa razy w ciągu dnia uciekaliśmy przed burzą;-)), mnie znowu głowa meczy...:no: Emilka zrobiła się tak wygadana, normalnie z dnia na dzień uczy się nowego słowa i tak na samych wakacjach już mówi: badej (banan), pan, pani, dokyl (krokodyl), Eja (Ela bo kupiłam jej 'Ela idzie na plażę'), dzidzia mówi perfekcyjnie, to chyba tyle:-)
Rowy zdecydowanie tańsze od Pogorzelicy, inne, plaża bardziej dzika, więcej kamyczków ku radości Emi, zestawy obiadowe tańsze (NIE GOTUJĘ:-p), Emilka jadła dziś karkówkę i żurek:szok::-) ewidentnie chce już dorosłego jedzenia:tak:
Doris rozumiem, w końcu urlop więc i też urlop od internetu:tak: fajnie, że udało Ci się poopalać, Damian to fajny chłopak i już chyba pisałam, że bardzo podobało mi się jak się zajmował Julcią, wiadomo, że nie tak jak Ty, ale miał na nią oko, wiedział jak zabawić - super:tak: odebrałaś Dominikę?
marta jak Wam dzionek minął? Norbertowi spadła temp? ząbki? nasza ślini się jak szalone, dwie górne czwórki prawie wylazły
u Leo Andariel coś było z noskiem, tak? operacja przegrody...? Andariel życzę zdrówka dla Leosia!!! trzymaj się cieplutko
Madzioolka a jak tam odśiweżanie (malowanie) ścian? to jakoś teraz miało być? fajnie, że gril z teściami udany, a tak z innej beczki: wózek jest super:tak:
forever Boziu tak napisałaś, że strach się bać, ile spraw masz na głowie... Krysia od września idzie do żłobka? No można powiedzieć, że część ekskluzywna za nami (jeżeli chodzi o kwaterę, kurcze - masz dobrą pamięć), teraz pokój 'trochę' gorszy, przede wszystkim mniejszy, bez aneksu kuchennego ale i tak nie gotuję więc bez różnicy, tylko tam sprawniej było z myciem garów ale mycia też mało więc jest ok. W Pogorzelicy byłam zawiedziona basen bo reklamowali, że podgrzewany (a wiedziałam, że raczej nie będę plumkać w niezbyt ciepłym naszym morzu) a tu się okazało, że nie:eek: W pierwszym miejscu obsługa bez zarzutu, pełna klasa, czyściutko, wszystko zadbane, ochrona; tutaj wszystko obsługuje jeden chłopak, centralnie chłopak, bo jak ma 20 lat to maks!!! Siedzi w recepcji (czyt. w przyczepie kampingowej przed domem i jara szlugi...), sprząta w pokojach, obsługuje bar itd:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
ja dzis spalam z dominika i maz sie meczyl z mlodym, a to kara za to ze mnie w weekend olal i ja dwie noce nie spalam i ma za swoje- poszedl dzis niewyspany do pracy a slyszalam jak mlody dawal w nocy-
Norbert dzis juz lepiej bez temperatury, jeszcze zeby w nocy mu sie lepiej spalo. dominika ostatnio kumpluje sie z corka mojego kolegi i zaczela przejmowac dziwne zachowania kolezanki ( nad tamta nie ma sily ktora by nad nia zapanowala no chyba ze jest u nas to chodzi jak w zegarku)- no i dominika jest po prostu nieznosna:no:
trasia jak tam sprawy?
aestima przykro mi z powodu kotka:-(
strasznie mi przykro z powody leosia i biedna andariel meczy sie tam razem z nim:no:
martadelka super, ze macie fajny irlop, wrocisz wypczeta
kati ja mam za soba robienie soku z bzu czarnego i obecnie walcze z sokiem z malin. a apropo kolorow ja tez lubilam takie zarowiaste ale od jakiegos czasu jakbymmogla to przemalowalambym wszytsko na bialo lub ecru- chyba charakter mi sie zmienil:-D
madziolka szukalam cie katem oka w leroy merlin w sobote, ja zakopalalm topor wojenny z tesciowa i tez lecialy teksty do dzieci.....oj norbert babci nie zna i takie tam
witaj kochana doris
majqa ja samopoczucie????
no to lece sie ogarnac , dzis chyba pokoj maluje

Cześć, wstałam z makabrycznym bólem głowy :(

Martadelka dałam sobie spokój z malowaniem bo nie mogłam się zdecydować na żaden kolor, tyle tych odcieni :p
Marta w Leroy długo nie byłam, więcje czasu spędziłam na ciucach w olimpie :)
Larvunia cześć! j€ż wróciliście z nad morza?

I ja się witam po 2 dniach nieobecności :tak:

Aestima współczuję uśpienia kotka:-(No ale przynajmniej już mu tam lepiej i biedny się nie męczy:-(

martadelka fajnie ,że urlop udany a kiedy wracacie?? :-)Jakieś spotkanie trzeba zorganizować przecież:tak:A powiedz mi jeszcze za ile wózek kupilas??

ironia idz te nerki lepiej zbadaj co??

larvuniu jak urlop??Było super pewnie:tak:Wstaw jakies zdjęcia z urlopu:tak:

Martadelka - ja bym zażądała rabatu za ten basen. :tak: Tak to jest - na folderze/w necie co inne a tak naprawdę ....
Ironia - zawiana nerka :szok: ?
Na razie tyle bo pędzić muszę.

reklama
Martadelka - tak Młoda do żłobka, w przyszłym tygodniu dzień adaptacyjny więc wogóle będę z życia wyłączona... Tak szczerze mówiąc tym co mam na głowie to spokojnie bym mogła jedną osobę jeszcze obdzielić o ile nie dwie... :eek:
Andariel napisała, że Leo już bez rurki, wszystko zgodnie z planem idzie :happy2: Zmykam bo ja w tym tygodniu jak Shrek... :sorry2:

Do góry