mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Mati śpi a ja siedze bez siły i humoru, mogłabym cos porobić w domu ale mi sie nie chce 
Bylismy dzis dwa razy na spacerze z sankami (pierwszy dłuższy az na moja miescine w okolice sklepów, drugi tylko w okolicy domu, dookoła osiedla) niestety powroty z obu zakonczyły sie istna histeria i płaczem w drodze powrotnej

jeszcze troche a naślą na mnie opieke społeczną ci sąsiedzi

Sanki sprawdzaja się super (szkoda ze główny użytkownaik - Mati troche gorzej
) jako pchacz leciutko sie je pcha ale tylko w miejscach gdzie jest trawa pod spora iloscia śniegu (takze trawniki zasniezone sa tylko nasze
) za to na drodze, czy chodniku gdzie odśniezone, czy rozchodzony śnieg ciągniecie za sznurek daje rade i tez jest lekko.
Sanki ogólnie lekkie, takze ja jak najbardziej jestem na TAK
A jutro chyba tata mi mame przywiezie na prawie cały dzien, wiec mam nadzieje ze odsapne, odpocznę troche od Matiego (brzmi to okropnie
wiem) i wysprzatam sobie wszystkie pokoje na górze gdzie sie nie przebywa, ale pozamiatac, pościerac podłogi i powycierac kurze na meblach które tam są (na szczescie niewielka ilość) musze...

Bylismy dzis dwa razy na spacerze z sankami (pierwszy dłuższy az na moja miescine w okolice sklepów, drugi tylko w okolicy domu, dookoła osiedla) niestety powroty z obu zakonczyły sie istna histeria i płaczem w drodze powrotnej

jeszcze troche a naślą na mnie opieke społeczną ci sąsiedzi

Sanki sprawdzaja się super (szkoda ze główny użytkownaik - Mati troche gorzej
) jako pchacz leciutko sie je pcha ale tylko w miejscach gdzie jest trawa pod spora iloscia śniegu (takze trawniki zasniezone sa tylko nasze
) za to na drodze, czy chodniku gdzie odśniezone, czy rozchodzony śnieg ciągniecie za sznurek daje rade i tez jest lekko.Sanki ogólnie lekkie, takze ja jak najbardziej jestem na TAK

A jutro chyba tata mi mame przywiezie na prawie cały dzien, wiec mam nadzieje ze odsapne, odpocznę troche od Matiego (brzmi to okropnie
wiem) i wysprzatam sobie wszystkie pokoje na górze gdzie sie nie przebywa, ale pozamiatac, pościerac podłogi i powycierac kurze na meblach które tam są (na szczescie niewielka ilość) musze...

nigdy bym tego tak na siebie nie przełozyła... choć wiadomo, że warsztatowo wszystko można zrobić, to w życiu niekoniecznie ale jak pisałam andariel: sama świadomość może już do czegoś prowadzić
Taka rola starszej siostry i już.