reklama
aaa zwariowac idzie... przprosiłam ze wydzwaniam jak potłuczona ...pani powiedziała że bardzo dobrze ze dzwonię bo zarząd jeszcze nie dał odpowiedzi i mnie przeprasza za zwłokę bo wie ze pewnie mam inne propozycje... no to ja nooo duuuuzoo tyyyyyleee ale moze jakos uda mi się przeciągnąć terminy u innych
grunt to dobra gra 

< to jedyne co sie u tego kanciarze nauczylam>
no i .. wtorek/sroda najpozniej ale powiedziała że moja kandydatura jest bardzo mocno poparta jej rekomendacja jako szefowej marketingu i zebym sie nie pokoiła - ale jednak juz się tak nie cieszę i nie nastawiam
szyje dziś nadwyrężyłam i po prostu padam na pysk z bólu - tabletki zwiotczające nie działają
przepraszam że ja tak tylko o sobie jak zwykle

madziolka - stoo lat kochana ! i żeby ten rok był lepszy od poprzedniego

wiecie co sobie pomyślałam? Ze tutaj naprawdę czuję się jak wśród przyjaciół
na tym forum na którym zaczynałam oprócz tego że dowiedziałam się że na pewno będę beznadziejną matką i nie powinnam mieć nigdy dzieci nic dobrego mnie nie spotkało, a wam udało się mnie wyciągnąć z doła ciążowego na początku i tak się z wami strasznie zżyłam jak z rodziną ;-)
codziennie z wami przeżywam to ze Emi jest zamojana przez dziadków, Młoda forever chodzi z bluzce tył na przód, Maja się okupkała tak że Tomek jej się bał przebrac, czy Miesio śpiący w walizce... że w domu też o niczym innym prawie nie mówię i michał się już przywzyczaił że mówię że trasia to czy tamto

dziękuję Wam że jesteście
[SUB]no i gdzie Angel i Mamusia czerwcowa, larvunia ? [/SUB]
grunt to dobra gra 

< to jedyne co sie u tego kanciarze nauczylam>
no i .. wtorek/sroda najpozniej ale powiedziała że moja kandydatura jest bardzo mocno poparta jej rekomendacja jako szefowej marketingu i zebym sie nie pokoiła - ale jednak juz się tak nie cieszę i nie nastawiam
szyje dziś nadwyrężyłam i po prostu padam na pysk z bólu - tabletki zwiotczające nie działają

przepraszam że ja tak tylko o sobie jak zwykle

madziolka - stoo lat kochana ! i żeby ten rok był lepszy od poprzedniego

wiecie co sobie pomyślałam? Ze tutaj naprawdę czuję się jak wśród przyjaciół
na tym forum na którym zaczynałam oprócz tego że dowiedziałam się że na pewno będę beznadziejną matką i nie powinnam mieć nigdy dzieci nic dobrego mnie nie spotkało, a wam udało się mnie wyciągnąć z doła ciążowego na początku i tak się z wami strasznie zżyłam jak z rodziną ;-) codziennie z wami przeżywam to ze Emi jest zamojana przez dziadków, Młoda forever chodzi z bluzce tył na przód, Maja się okupkała tak że Tomek jej się bał przebrac, czy Miesio śpiący w walizce... że w domu też o niczym innym prawie nie mówię i michał się już przywzyczaił że mówię że trasia to czy tamto

dziękuję Wam że jesteście

[SUB]no i gdzie Angel i Mamusia czerwcowa, larvunia ? [/SUB]

ironia a mi sie wydaje, ze i tak optymistyczna ta rozmowa była, jestes super, i jak widac każda negatywna sytuacja ma jakieś plusy chcoiażby tego , że nauczyłaś sie "grać" jak to nazwałas
ja sie nie odzyam do meża, własnie wrocl, wiec uciekam na lekcje nawet na niego nia patrząc
ja sie nie odzyam do meża, własnie wrocl, wiec uciekam na lekcje nawet na niego nia patrząc
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Kochane dziękuje Wam bardzo za zyczenia :*:*:*:*:*
Ironia ja mam takie same odczucia co do bb jak Ty
:-)
No to dalej &&&&&&
Marta a co u Was???
Ironia ja mam takie same odczucia co do bb jak Ty
:-)No to dalej &&&&&&
Marta a co u Was???
marta oj wojenne ścieżka? :-( u nas przez finanse też średnio kolorowa atmosfera - niby wszystko ok, kocham kocham ale po prostu nie mam sił na okazywanie jakichkolwiek uczuć..
kocham go ale po prostu w tyle głowy gdzieś siedzi że się nie spełnia w pracy, że za mało ma.. a z drugiej strony to taka specyfika fundacji i stowarzyszeń 
kocham go ale po prostu w tyle głowy gdzieś siedzi że się nie spełnia w pracy, że za mało ma.. a z drugiej strony to taka specyfika fundacji i stowarzyszeń 
Zapędzona do Was przez kopniaka od Ironi witam się z Wami serdecznie :-)
Pamiętacie mnie jeszcze??
Pozdrawiam serdecznie moje dziewuszki!
U nas jakoś leci... po malutku jak to się mówi ;-)
w sumie bez większych zmian u nas
Pamiętacie mnie jeszcze??
Pozdrawiam serdecznie moje dziewuszki!
U nas jakoś leci... po malutku jak to się mówi ;-)
w sumie bez większych zmian u nas

forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - cóż za podniosło - kopniakowy ( i już skutecznie
, hej Larvunia ) nastrój.....
Madzioolka - najlepszości...
Traschka - fajnie, że u Was ku dobremu wszystko idzie
A ja bym tylko spała i spała choć ostatniej nocy nawet mi się udało długo.... Taka pogoda głupia
, hej Larvunia ) nastrój..... Madzioolka - najlepszości...

Traschka - fajnie, że u Was ku dobremu wszystko idzie
A ja bym tylko spała i spała choć ostatniej nocy nawet mi się udało długo.... Taka pogoda głupia

reklama