reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
aaa zwariowac idzie... przprosiłam ze wydzwaniam jak potłuczona ...pani powiedziała że bardzo dobrze ze dzwonię bo zarząd jeszcze nie dał odpowiedzi i mnie przeprasza za zwłokę bo wie ze pewnie mam inne propozycje... no to ja nooo duuuuzoo tyyyyyleee ale moze jakos uda mi się przeciągnąć terminy u innych:-D grunt to dobra gra :-D:-D:-D

< to jedyne co sie u tego kanciarze nauczylam>

no i .. wtorek/sroda najpozniej ale powiedziała że moja kandydatura jest bardzo mocno poparta jej rekomendacja jako szefowej marketingu i zebym sie nie pokoiła - ale jednak juz się tak nie cieszę i nie nastawiam :)

szyje dziś nadwyrężyłam i po prostu padam na pysk z bólu - tabletki zwiotczające nie działają :baffled:

przepraszam że ja tak tylko o sobie jak zwykle :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

madziolka - stoo lat kochana ! i żeby ten rok był lepszy od poprzedniego :happy2::happy2:

wiecie co sobie pomyślałam? Ze tutaj naprawdę czuję się jak wśród przyjaciół :zawstydzona/y: na tym forum na którym zaczynałam oprócz tego że dowiedziałam się że na pewno będę beznadziejną matką i nie powinnam mieć nigdy dzieci nic dobrego mnie nie spotkało, a wam udało się mnie wyciągnąć z doła ciążowego na początku i tak się z wami strasznie zżyłam jak z rodziną ;-)
codziennie z wami przeżywam to ze Emi jest zamojana przez dziadków, Młoda forever chodzi z bluzce tył na przód, Maja się okupkała tak że Tomek jej się bał przebrac, czy Miesio śpiący w walizce... że w domu też o niczym innym prawie nie mówię i michał się już przywzyczaił że mówię że trasia to czy tamto :-D:-D

dziękuję Wam że jesteście :rolleyes2:

[SUB]no i gdzie Angel i Mamusia czerwcowa, larvunia ? [/SUB]
:confused:

ironia a mi sie wydaje, ze i tak optymistyczna ta rozmowa była, jestes super, i jak widac każda negatywna sytuacja ma jakieś plusy chcoiażby tego , że nauczyłaś sie "grać" jak to nazwałas

ja sie nie odzyam do meża, własnie wrocl, wiec uciekam na lekcje nawet na niego nia patrząc

Kochane dziękuje Wam bardzo za zyczenia :*:*:*:*:*

Ironia ja mam takie same odczucia co do bb jak Ty :tak::-)
No to dalej &&&&&& :)

Marta a co u Was???

marta oj wojenne ścieżka? :-( u nas przez finanse też średnio kolorowa atmosfera - niby wszystko ok, kocham kocham ale po prostu nie mam sił na okazywanie jakichkolwiek uczuć.. :confused: kocham go ale po prostu w tyle głowy gdzieś siedzi że się nie spełnia w pracy, że za mało ma.. a z drugiej strony to taka specyfika fundacji i stowarzyszeń :baffled:

Zapędzona do Was przez kopniaka od Ironi witam się z Wami serdecznie :-)
Pamiętacie mnie jeszcze??

Pozdrawiam serdecznie moje dziewuszki!
U nas jakoś leci... po malutku jak to się mówi ;-)
w sumie bez większych zmian u nas :tak:

Ironia - cóż za podniosło - kopniakowy ( i już skutecznie :-p, hej Larvunia ) nastrój.....
Madzioolka - najlepszości... :happy2:
Traschka - fajnie, że u Was ku dobremu wszystko idzie
A ja bym tylko spała i spała choć ostatniej nocy nawet mi się udało długo.... Taka pogoda głupia :baffled:

cześć forever ;-)
Ja trzy dni nie wychodziłam z domu teraz z dziećmi bo wiało że ho ho, dziś juz wyszliśmy na krótki spacer, co by dotlenić łobuzów ;-)

reklama
Do góry