reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia ;*
Madzioolka cześć, tak byłyśmy dwa razy w szpitalu z Misiulą niestety.
Raz duszności, oddech traciła przy zapaleniu oskrzeli a drugi raz zapalenie płuc którego 2 tyg w domu kuracja nie przynosiła skutku... po miesiącu wróciłyśmy z powrotem do szpitala, wydaje mi się zr to te oskrzela nie doleczone były..... no i synek to tak na doczepkę z zapaleniem płuc też dołączył do szpitala, oj działo sie działo...

ironia:rofl2: ale teraz to na serio pokazałaś swe drugie (a może pierwsze?) oblicze - sentymentalna, uczuciowa, okazująca uczucia, wylewna etc.:rofl2: hahahaha;-)będziesz musiała się nieźle napracować by przywrócić swe poprzednie oblicze na bb:-D

Zapomniałam napisać wczoraj, że mijaliśmy Bajora tuż przy przychodni, w której byliśmy z Leo. Kurdupelek z niego.

Wy pijecie, a ja nie mogę - muszę być nie dość, że trzeźwa, to jeszcze stanowcza, by zapanować nad potomstwem, które mnie dziś nie słucha i nawet nie wygląda na zmęczone:dry:

Mój starszak też się buntuje ... ale nie chodził do przedszkoa to i nie zmęczony.
Misiula już śpi , ale ona drzemek nie ma w ogóle w dzień więc padła ;-)

Larvunia, właśsnie widziałam, ze teraz jesteś wróżką:szok::tak: Zdrowia dla dzieci!!!

Co do zwolnień, w lubuskim tak jak... wszędzie...

reklama
Do góry