reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej porannie

Mati od jakis 3-4 dni ląduje u mnie (u nas) w łózku około 2-3 :baffled:
a o 6 jest ucieczka do salonu i siedzi tam sobie sam :baffled:

kati fajnie ze wycieczka udana :tak:
te to tory, garaze i samochodziki faktycznie są swietne, mnóstwo mozliwosci rozbudowy, ale sporo miejsca potrzeba, ale u nas zabawa trwa w najlepsze - a czsem jeszcze mu dokupimy wiecej - tory kolejowe, pietrowy garaz itp.
tu masz linki:
Zestawy dróg/tras - Zabawki dla Dzieci, Sklep internetowy dla dzieci - Wader-Zabawki.PL
Garaże - Zabawki dla Dzieci, Sklep internetowy dla dzieci - Wader-Zabawki.PL

ja kupowałam na allegro gdzie tego mnóstwo jest

miłego dnia

Kati83 - a ja ostatnio zdjęcia zlotowe przerabiałam.... :-p Fajnie, że wyjazd udany :happy:
Publicznie niniejszym dziękuję Andariel za super kartkę urodzinową dla Młodej - wszystko super hand made.... :tak:obfocę to wstawię.
Krysia odwiedziła wczoraj z Tatą dwóch lekarzy - ortopeda - jest ok, zachwycona wkładkami do kaloszy :-p i pediatry cóż to wyskoczyło na nogach - uczulenia jakieś.... :baffled:

Ostatnia edycja:
hej

u mnie w koncu lepiej,wczorajszy dzien byl pelen radości....w pracy po wielkiej burzy okazało się,że moja umowa to nie umowa na zastępstwo tylko mam normalna umowę na czas określony a dopisek ktory sie tam pojawil to dyrektorka dlasamej siebie wstawila. musze ja tylko przypilnować,żeby mi to usuneła i wszytsko mi sie należy:-) aż sie poplakalam

wieczorem mialam usg, dzidzius ma wszytsko co trzeba, akurat cos wypluwał:-)

impreza urodzinowa sie udala ale my prosilismy o pieniadze bo kupujemy slizgawke i k ma zrobic do tego konstrukcje z drewna i domek ale chyba kupie ten tor wyscigpwy co ma mati mamy m bo jest swietny

co na tyle bo mi maly strasznie rozrabia

marta suuuuper ze wszystko zaczeło sie układac i jest ok, oby tak dalej :tak:
a tory jak najbardziej polecam, super wytrzymałe (dzis Mati stał na uchwycie jednego z garaży i przetrwał i jest cały)
wader ogólnie ma mocne zabawki
a i super pomysł z tym ślizgiem i domkiem z drewna :tak:

forever
znowu wizyty lekarskie ufff
dobrze ze wszystko dobrze

a własnie kiedy wybieracie sie na bilans 2-latka??

Ostatnia edycja:
łęb mi pęka, coś mnie bierze...:baffled: a wstępnie jestem umówiona na wtorek i środę do Mamy Marysi i Antosi, pochlastam się jak się znowu nie spotkamy:no:
mamoM mi też się strasznie te tory podobają:-) my na bilans dwulatka w lipcu idziemy bo czerwiec mamy zapełniony

reklama
A ja bojkotuję takie bilanse - zarowno przy Nince, jak i Leosiu. Pic na wodę - jak coś mnie niepokoi to idę z własnej inicjatywy i tyle.

marta - no, jakie wieści super! I zawodowe, i te osobiste- brzuszkowe:-)
Silva a jak Twoje samopoczucie?

M.miał nocną akceptację, jechał do robo po 22 i wrócił o 2, a rano normalnie musiał wstawać. Współczuję mu. Jeszcze ta pogoda zmienna - to wieje i pada, to za kwadrans słońce i spokój. Weź tu się ubierz odpowiednio.

Do góry