reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
hej porannie
Mati od jakis 3-4 dni ląduje u mnie (u nas) w łózku około 2-3
a o 6 jest ucieczka do salonu i siedzi tam sobie sam
kati fajnie ze wycieczka udana
te to tory, garaze i samochodziki faktycznie są swietne, mnóstwo mozliwosci rozbudowy, ale sporo miejsca potrzeba, ale u nas zabawa trwa w najlepsze - a czsem jeszcze mu dokupimy wiecej - tory kolejowe, pietrowy garaz itp.
tu masz linki:
Zestawy dróg/tras - Zabawki dla Dzieci, Sklep internetowy dla dzieci - Wader-Zabawki.PL
Garaże - Zabawki dla Dzieci, Sklep internetowy dla dzieci - Wader-Zabawki.PL
ja kupowałam na allegro gdzie tego mnóstwo jest
miłego dnia
Mati od jakis 3-4 dni ląduje u mnie (u nas) w łózku około 2-3

a o 6 jest ucieczka do salonu i siedzi tam sobie sam

kati fajnie ze wycieczka udana

te to tory, garaze i samochodziki faktycznie są swietne, mnóstwo mozliwosci rozbudowy, ale sporo miejsca potrzeba, ale u nas zabawa trwa w najlepsze - a czsem jeszcze mu dokupimy wiecej - tory kolejowe, pietrowy garaz itp.
tu masz linki:
Zestawy dróg/tras - Zabawki dla Dzieci, Sklep internetowy dla dzieci - Wader-Zabawki.PL
Garaże - Zabawki dla Dzieci, Sklep internetowy dla dzieci - Wader-Zabawki.PL
ja kupowałam na allegro gdzie tego mnóstwo jest
miłego dnia
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - a ja ostatnio zdjęcia zlotowe przerabiałam....
Fajnie, że wyjazd udany 
Publicznie niniejszym dziękuję Andariel za super kartkę urodzinową dla Młodej - wszystko super hand made....
obfocę to wstawię.
Krysia odwiedziła wczoraj z Tatą dwóch lekarzy - ortopeda - jest ok, zachwycona wkładkami do kaloszy
i pediatry cóż to wyskoczyło na nogach - uczulenia jakieś.... 
Fajnie, że wyjazd udany 
Publicznie niniejszym dziękuję Andariel za super kartkę urodzinową dla Młodej - wszystko super hand made....
obfocę to wstawię. Krysia odwiedziła wczoraj z Tatą dwóch lekarzy - ortopeda - jest ok, zachwycona wkładkami do kaloszy
i pediatry cóż to wyskoczyło na nogach - uczulenia jakieś.... 
Ostatnia edycja:
hej
u mnie w koncu lepiej,wczorajszy dzien byl pelen radości....w pracy po wielkiej burzy okazało się,że moja umowa to nie umowa na zastępstwo tylko mam normalna umowę na czas określony a dopisek ktory sie tam pojawil to dyrektorka dlasamej siebie wstawila. musze ja tylko przypilnować,żeby mi to usuneła i wszytsko mi sie należy:-) aż sie poplakalam
wieczorem mialam usg, dzidzius ma wszytsko co trzeba, akurat cos wypluwał:-)
impreza urodzinowa sie udala ale my prosilismy o pieniadze bo kupujemy slizgawke i k ma zrobic do tego konstrukcje z drewna i domek ale chyba kupie ten tor wyscigpwy co ma mati mamy m bo jest swietny
co na tyle bo mi maly strasznie rozrabia
u mnie w koncu lepiej,wczorajszy dzien byl pelen radości....w pracy po wielkiej burzy okazało się,że moja umowa to nie umowa na zastępstwo tylko mam normalna umowę na czas określony a dopisek ktory sie tam pojawil to dyrektorka dlasamej siebie wstawila. musze ja tylko przypilnować,żeby mi to usuneła i wszytsko mi sie należy:-) aż sie poplakalam
wieczorem mialam usg, dzidzius ma wszytsko co trzeba, akurat cos wypluwał:-)
impreza urodzinowa sie udala ale my prosilismy o pieniadze bo kupujemy slizgawke i k ma zrobic do tego konstrukcje z drewna i domek ale chyba kupie ten tor wyscigpwy co ma mati mamy m bo jest swietny
co na tyle bo mi maly strasznie rozrabia
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
marta suuuuper ze wszystko zaczeło sie układac i jest ok, oby tak dalej 
a tory jak najbardziej polecam, super wytrzymałe (dzis Mati stał na uchwycie jednego z garaży i przetrwał i jest cały)
wader ogólnie ma mocne zabawki
a i super pomysł z tym ślizgiem i domkiem z drewna
forever znowu wizyty lekarskie ufff
dobrze ze wszystko dobrze
a własnie kiedy wybieracie sie na bilans 2-latka??

a tory jak najbardziej polecam, super wytrzymałe (dzis Mati stał na uchwycie jednego z garaży i przetrwał i jest cały)
wader ogólnie ma mocne zabawki
a i super pomysł z tym ślizgiem i domkiem z drewna

forever znowu wizyty lekarskie ufff
dobrze ze wszystko dobrze
a własnie kiedy wybieracie sie na bilans 2-latka??
Ostatnia edycja:
łęb mi pęka, coś mnie bierze...
a wstępnie jestem umówiona na wtorek i środę do Mamy Marysi i Antosi, pochlastam się jak się znowu nie spotkamy
mamoM mi też się strasznie te tory podobają:-) my na bilans dwulatka w lipcu idziemy bo czerwiec mamy zapełniony
a wstępnie jestem umówiona na wtorek i środę do Mamy Marysi i Antosi, pochlastam się jak się znowu nie spotkamy
mamoM mi też się strasznie te tory podobają:-) my na bilans dwulatka w lipcu idziemy bo czerwiec mamy zapełniony
reklama
andariel
mama super dwójki :]
A ja bojkotuję takie bilanse - zarowno przy Nince, jak i Leosiu. Pic na wodę - jak coś mnie niepokoi to idę z własnej inicjatywy i tyle.
marta - no, jakie wieści super! I zawodowe, i te osobiste- brzuszkowe:-)
Silva a jak Twoje samopoczucie?
M.miał nocną akceptację, jechał do robo po 22 i wrócił o 2, a rano normalnie musiał wstawać. Współczuję mu. Jeszcze ta pogoda zmienna - to wieje i pada, to za kwadrans słońce i spokój. Weź tu się ubierz odpowiednio.
marta - no, jakie wieści super! I zawodowe, i te osobiste- brzuszkowe:-)
Silva a jak Twoje samopoczucie?
M.miał nocną akceptację, jechał do robo po 22 i wrócił o 2, a rano normalnie musiał wstawać. Współczuję mu. Jeszcze ta pogoda zmienna - to wieje i pada, to za kwadrans słońce i spokój. Weź tu się ubierz odpowiednio.