hej
u nas znowu wracają upały, wczoraj byłam na kawce z koleżanką, ach jak miło było posiedzieć na rynku i poplotkować;-)
andariel, Aestima
-D) rozważamy mały wypad do Niesulic na 3-4 dni w 2 połowie sierpnia, ale finanse grają tu główną rolę...
andariel a Ty gdzieś wczoraj się szlajałaś po mieście?;-)
kati hej:-) urlop mamy w 2poł sierpnia, wstępnie urlop stacjonarny we Wrocławiu, ale myślimy, żeby chociaż na parę dni gdzieś się wyrwać;-) i na jeden dzień chcemy wyskoczyć do Parku Jurarskiego koło Opola, byłaś? podobno raj dla dzieci, znajoma mi opowiadała

i jak z okresem???
ironia jak tam w pracy? popłacili Ci 'gnojki"? Benio wraca dzisiaj do żłobka? czy siedzi z Tobą?
Silva niestety nie pomogę, Emi nie wpadła na ten genialny pomysł z przedłużeniem pójścia spać, czasami może woła siku ale faktycznie chce, więc to inna bajka, ja nadal zakładam pieluszkę na noc choć nie pamiętam kiedy ostatnio była mokra

brawo dla Szymka!!!
Doris i jak na wyprzedażach? poszalałaś? ja ostatnio myknłam szybko przez sklepy w poszukiwaniu spodni dla siebie i dupa nic nie znalałam, za to 3 koszulki zakupiłam dla M i pierdółki dla Emi
asinka jak wyniki??? brawa dla Małej Ruchliwej Aparatki

;-)
marta no to już 22tydzień, wow! to jaką płeć obstawiasz??? jakieś pomysły na imiona?:-)