reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Yyyyyyyy....no ten teges... powoli się będę znów wkręcać, przyznaję bez bicia, że nie dam rady nadrobić trzech tygodni (ale karnego to bym z chęcią przyjęła :-)).
Kuzynka w piątek pojechała, nastawiłam się na weekendowe ogarnianie chaty, bo jest mega zapuszczona i co??? nie mogę ruszać szyją!!!!!!!!!!! ból ból ból !!!!! No, ale plus tego taki, że małż z G na spacerku, a ja wpadłam tu!!!!

Od razu pytam, bo ciągle zapominam - polecałyście jakieś olejki (???) do płukania, tylko nie pamiętam co to i w ogóle nic poza tym nie pamiętam....kasiekz - to Ty o tym pisałaś??? Chciałabym jakiś ładny zapaszek ciuszków.

Munka super, ze jestes zadowolona z urlopu, ale juz chyba czas wracac na bebe nie sadzisz ? ;-)

obiecuję, że będę już częściej!! ;-)

Hej
chciałam tylko przekazac od Młodakowej naszej, że Szymon dostał wysypki więc to jednaj trzydniówka, na bazie której osłabiony organizm załapał inne świństwa. Pewnie niedługo wyjdą w końcu ze szpitala.
Więc good news:)

uuuuuu....nic nie wiedziałam, że są w szpitalu!! Zdrówka dla Szymka!!

My wczoraj kupiliśmy G nowe sandałki, bo stare zrobiły się za małe. Mam nadzieję, że jeszcze trochę w nich pochodzi:-) W tygodniu jeszcze jakieś półbuty muszę upolować.

reklama
Kasienka co do spania to moja w nocy śpi 10-11 godzin a w dzień czasami potrafi teraz przespać 2 razy po 2 godziny, a czasami jak dziś spała tylko od 10 do 12 i padła mi już i 19.15 mam nadzieję że nie zrobi mi pobudki o 5 rano :baffled::baffled::baffled:, mojej kuzinki syn do 3 lat spał po 4 godz w dzień i całą noc przesypał 11 godzin

zaza no fajnie tak czasem puścić nerwy ale to się odbiło na czasie późniejszym, jak wróciliśmy do domu pokłóciłam się na sam koniec z moim K no i co dziś pojechał i znowu dzień do dupy bo znowu sama
a z ciotką fajnie tylko szkoda że tak rzadko może zostać z Niuśką :-:)-:)-(, w ogóle to było moje pierwsze wyjście bez dziecka od kąd się mała urodziła grill się zaczął o 18 a w domu byliśmy już o 22

polaa współczuję Wam tej pogody :baffled::baffled:, ja bym chyba tam w taką depresję popadła że masakra

Muńka a Ty co nie doseksiona że z chęcią karnego przyjmiesz ????? :-p:-p:-p

kasiek ja to swojej chyba nie wcisnę kaloszy bo ona ma wysokie podbicie, także nie wiem w czym moje dziecko będzie chodziło w deszcz :szok:

Muńka
a Ty co nie doseksiona że z chęcią karnego przyjmiesz ????? :-p:-p:-p

aaaa wiesz...czasem taka odmiana się przydaje ;-);-);-)

Zapowiadają od poniedziałku deszcze i pochmurne dni... :sorry2: To sobie Gabi ponosiła nowe sandałki :baffled:

No to ja sobie strzelam cuba libre, któraś też pije?? alijenka - Ciebie nie pytam, bo Ty na pewno :-p:-p

ja mam soczek Kubusia z Thermomixa :p
i oglądam SOPOT :D
jakoś nic mi z barku nie odpowiada, białego winka bym się nie piła a tu lipa, nie ma :p To niech będzie domowej roboty Kubuś

a w ogóle to Monika śpi, Szymek ze mną leży na kanapie i ogląda też Sopot :) a w ogóle to dzisiaj fajny dzień miałam :D Jeszcze idę Monisi wrzucić do prania płaszczyki jesienne, które dostałam i zaraz muszę poprasować :/

Ostatnia edycja:
Alijenka w tym roku to i tak było piękne lato, wszyscy w szoku.
ogolbie wiadomo jaka pogoda w Anglii ale naprawdę lato jest ok. Za to w zimie nie zmarzniemy :-D Chociaż ja uwielbiam śnieg i mrozy :tak:
Ja sie tutaj juz mieszka 5 lat to sie odzwyczailam od upałów takich jak są w Polsce.

chyba sama sie dzisiaj napije bo humor mam beznadziejny :-(
Maz mi kupił mohito

alijenka - a to inna inszosc. Wspolczuje. Ja mialam takie 3 nocki (ok. 30 pobudek na noc, srednio co 20min), myslalam, ze mnie w kaftan wsadza :szok:) jak szly dolne 4. Teraz ida gorne i to dwie na raz. Cos naturze srednio wyszlo to zabkowanie. Bo jakiz sens jest tego bolu? :no:

U nas od jakis 2msc, moze wiecej, jest jedna drzemka i wcale mnie to szczegolnie nie uszczesliwia. Drzemki maja wszak swoje zalety ;-)

:D Jeszcze idę Monisi wrzucić do prania płaszczyki jesienne, które dostałam i zaraz muszę poprasować :/

Ja dziś zrobiłam dwa prania ciuszków, które dostałam i też już kurtki na jesień/zimę. Ehhh....jak ja nie lubię zimna!!!

Polaa - no, to siup!

Gabi też od dwóch miesięcy ma tylko jedną drzemkę koło 11 i mi to w zasadzie pasuje, bo po obiedzie można sobie jakoś fajnie czas zaplanować, no i wcześniej idzie spać, więc mam więcej wieczoru dla siebie.

i po imprezce, chociaż kumpel z pracy ciągnął na piwko jeszcze to grzecznie wróciłam do domu :-p

alijenka szkoda, że się pokłóciliście :(

muńka no nie gadaj, że pogoda się zepsuje tak bardzo, bo S półbutów jeszcze nie ma:sorry2:
no i a propos ciuszków to ostatnio szykowałam do prania ciuszki jesienne i S ma 12 par NOWYCH spodni na ten sezon, plus kilka używanych i kilka z których jeszcze nie wyrósł... a ja mu kupiłam tylko 2 pary dresów w F&F w 2paku

muńka no nie gadaj, że pogoda się zepsuje tak bardzo, bo S półbutów jeszcze nie ma:sorry2:
no i a propos ciuszków to ostatnio szykowałam do prania ciuszki jesienne i S ma 12 par NOWYCH spodni na ten sezon, plus kilka używanych i kilka z których jeszcze nie wyrósł... a ja mu kupiłam tylko 2 pary dresów w F&F w 2paku

zależy co rozumiesz pod słowami "aż tak bardzo" :-) po prostu ma więcej padać, chmurzyć się i będzie koło 20 stopni. Gabi też nie ma jeszcze półbutów i na początku tygodnia zamierzam wybrać się na sklepy.

reklama
Do góry