Moje dziecko spało do 7.00
wooww!!!!
pewnie masz teraz nieskazitelną skórę na tym policzku ;-)
Ugadywałam się wczoraj z kumpelą na zajęcia fitness i dziś całą noc mi się śniło, że ćwiczę...
Składniki na sushi kupione...
no to ciekawe co z tego wyjdzie...
wooww!!!!Moj dziec zaserwowal mi odmiane urynoterapii przed kapiela. Zachecona opowiesciami o siusianiu do nocnika puscilam T bez pampera. Usadzilam na "tronie" ( 3 sekundy), wstal, zlal sie na podloge, zaczal robic "pac, pac" i rozmazywac siuski po kafelkach. Kiedy zabralam sie za wycieranie papierem toaletowym, T postanowil poglaskac mnie po policzku ociekajaca reka![]()
pewnie masz teraz nieskazitelną skórę na tym policzku ;-)
Ugadywałam się wczoraj z kumpelą na zajęcia fitness i dziś całą noc mi się śniło, że ćwiczę...

Składniki na sushi kupione...
no to ciekawe co z tego wyjdzie...
i ja jej powiedziałam, ze ja się nie godzę na inne godziny- ona powiedziałą, ze ok i ciocia będzie odbierać mała. Wczoraj mówię do cioci do poniedziałku, a ciocia do mnie, ze ona tylko w tym tygodniu ją odbierała więc zobaczymy- no i do wtorku czekam na kase za sierpień.

A wczesniej zapomnialam odpisac nt przeczucie, ja tez tak mialam od zawsze wiedzialam, ze bedzie dziewczynka a z imieniem miala byc Julka i jest na drugie :-) a Aurelka sama do nas przyszla i tak juz zostalo
dwie pozy w 8 egzemplarzach za £15 a jedno dodatkowe wzielismy bo nam sie bardzo podobalo £45
bo za CD chcieli £100