reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka- slodkie to co :-) Aura ma to samo tzn ten sam etap, ma swoje ulubione strony w ksiazkach i przerzuca kartki zeby jak najszyciej zobaczyc te ulubiona np. w kasiazecze o kotku na jednej ze stron jest krasnoludek, kiedys jej pokazalam i zaspeiwal "my jestesmy krasnoludki" i teraz za kazdym razem to spiewamy a ona robi hopsa- sa :-D i winnej jest tecza, w kolejnej piesek spi, a w jeszcze innej rodzice z dziecmi jedza obiadek i wtedy jest mniam, mniam i mlaskanie buzka :tak: Az ciezko uwierzyc jakie te nasze maluchy madre :eek::happy:

reklama
nasz tez ma tak teraz, przynosi ksiazeczke, wpycha sie na kolana i nie ma zmiluj :) i tekst najmniej wazny, najlepsze jest wlasnie pokazywanie obrazkow. mamy taka o kotkach i tam na obrazku sie mleko rozlalo jednemu na glowe, a drugi spija mleczkoz podlogi i on od razu na pierwszego krzyczy au! a na drugiego dzwiek siorbania robi:-D w drugiej kroliczek zatyka uszka bo jest halas i on tez od razu zatyka swoje:-D przecudowne to jest.

a wczoraj mnie zadziwil bo mowie mu ze mu cos wloski odstaja i trzeba je obciac, i mu pokazalam palcami ciach ciach. a ten mnie ciagnie do kuchni i pokazuje na szuflade w ktorej trzymam nozyczki, wiec wyciagam te nozyczki a on na wloski swoje pokazuje :-D skad skojarzyl gdize mam nozyczki???? nie mam pojecia!!!!

S

wiedzialyscie ze jest next online polski?? i darmowa wysylka? :szok:
Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Poland
az mi sie cisnienie podnioslo z rana :-D:-D:-D

ejjjjjjjjjjj nie ładnie tak. Takie rzeczy z rana mi tu wklejać. I co - teraz bede oglądac i się slinic..... Kurde kiedy tam sa wyprzedaze????

I sorki za zarazenie :sorry2: ale to Aylin wina :-p

ajtam, ajtam :p Pomagam również w upłynnieniu rzeczy nietrafionych z rozmiarem :)

A własnie - jakbys te balerinki przypadkiem za duze na Aure kupiła to odkupie :p

alijenka zdrówka dla Was bidulki

Muńka u nas też ten etap od jakiegoś czasu, ale nie tak fajny jak u was tzn. S pokazuje palcem, ale mówi tylko "eeee", no i ja nie pocieszona bo czytać mu nie mogę, bo on woli, żebym mu obrazki tłumaczyła:-p

Asik ja też mam dziś lenia, co chyba widać, bo za często na bB siedzę, a praca leży i kwiczy:-D

Aylin dobre pytanie - chcę wyprzedaż w Nexcie!!!!!!!!!!!:rofl2:

zgrzeszylam....

852-936-X52s.jpg

Załączniki

• 852-936-X52s.jpg
    852-936-X52s.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 102
hejka

Iwon - ta aplikacja nazywa się: ForumBabyBoom.pl

Dzień dobry wszystkim jestem nieprzytomna - poszłam spać jak zwykle o 1-wszej, a pobudki były o 2-giej, 3-ciej i 4-tej i 5-tej... Kubuś budził się przez kaszel. Jak do jutra nie bedzie wyraźnej poprawy, to jeszcze raz pójdziemy do lekarza.

Munka- slodkie to co :-) Aura ma to samo tzn ten sam etap, ma swoje ulubione strony w ksiazkach i przerzuca kartki zeby jak najszyciej zobaczyc te ulubiona np. w kasiazecze o kotku na jednej ze stron jest krasnoludek, kiedys jej pokazalam i zaspeiwal "my jestesmy krasnoludki" i teraz za kazdym razem to spiewamy a ona robi hopsa- sa :-D i winnej jest tecza, w kolejnej piesek spi, a w jeszcze innej rodzice z dziecmi jedza obiadek i wtedy jest mniam, mniam i mlaskanie buzka :tak: Az ciezko uwierzyc jakie te nasze maluchy madre :eek::happy:

nasz tez ma tak teraz, przynosi ksiazeczke, wpycha sie na kolana i nie ma zmiluj :) i tekst najmniej wazny, najlepsze jest wlasnie pokazywanie obrazkow. mamy taka o kotkach i tam na obrazku sie mleko rozlalo jednemu na glowe, a drugi spija mleczkoz podlogi i on od razu na pierwszego krzyczy au! a na drugiego dzwiek siorbania robi:-D w drugiej kroliczek zatyka uszka bo jest halas i on tez od razu zatyka swoje:-D przecudowne to jest.

a wczoraj mnie zadziwil bo mowie mu ze mu cos wloski odstaja i trzeba je obciac, i mu pokazalam palcami ciach ciach. a ten mnie ciagnie do kuchni i pokazuje na szuflade w ktorej trzymam nozyczki, wiec wyciagam te nozyczki a on na wloski swoje pokazuje :-D skad skojarzyl gdize mam nozyczki???? nie mam pojecia!!!!

Muńka u nas też ten etap od jakiegoś czasu, ale nie tak fajny jak u was tzn. S pokazuje palcem, ale mówi tylko "eeee", no i ja nie pocieszona bo czytać mu nie mogę, bo on woli, żebym mu obrazki tłumaczyła:-p

no to wiecie same jakie to cuuudowne :-D:-D

Teraz na wyjazdy już mniej jedzeniowych rzeczy trzeba zabierać, ale za to obowiązkowo książeczki i ulubione zabawki :-D My bez lali ani rusz!!!

Tak więc ja dziś nas pakuję i jutro wyruszamy w rodzinne strony!!!! a w sobotę z całą ekipą (z moimi rodzicami) jedziemy do mojej Sis!!! youpi!! oby tylko wszyscy byli zdrowi!! && :-D

I dla wszystkich forumowych chorowitków duuuużo zdrowia!!!!!

kasiekz - panadol w syropie brzmi dobrze, dzieki :tak:

mlodak - ibuprofenem nastraszyl mnie jeszcze w czasie staran...dentysta. Bylam u niego na kanalowym i on mi powiedzial, ze gdyby bolalo to mam cos wziac ale trzymac sie z dala od ibuprofenu, bo nie jest to lek dla mlodych kobiet planujacych rodzine :szok: Popatrzylam na niego troche jak na wariata ale zaciekawiona zaczelam w domu googlowac, czytac ulotki, podpytywac (przy okazji) innych lekarzy i okazalo sie, ze ibuprofen co prawda przeciwbolowo dziala super ale ma mase skutkow ubocznych, w tym moze wrecz w skrajnych przypadkach powodowac bezplodnosc czy zagrozic ciazy. Skoro wiec to taki silny srodek to wole go omijac z daleka.

Zdrowka dla chorujacych! :tak:

To ja tez sie pochwale moim dzieciem - wczoraj odkrylam, ze juz jest madrzejszy od mamy: odroznia nasz samochod po dzwieku silnika (podobnie jak pies) - pokazuje paluszkiem i sie cieszy, za tata jedzie :-) To nie to co ja, ze odroznie tylko po tablicy rejestracyjnej a i to nie zawsze :rolleyes:

przepraszam ale muszę to napisać - tylko o sobie

Polka już od 12.30!!! urzęduje z laką baby born (po mojej siostrze z obgryzionymi przez świnkę morską palcami u rak i nóg) i wózeczkiem dla lalek...wozi, wkłada, wyciąga, całuje, szuka pępka, odkleja pampersa czy daje pić (kubkiem z rurką)...cud!!!

reklama
Kasiekz grunt, to trafiona zabawka ;-)

Katrina ale ściąga się tą aplikację przez telefon czy jak? :sorry:

Muńka ale Ci fajnie, Ty babo ciągle w rozjazdach jesteś. Zazdrosnam :-p

Alijenka zdrówka!

Nie pisałam Wam jeszcze, że dzisiaj bąbel niestety płakał w żłobku :( Spodziewałam się tego, bo przez ostatni tydzień był z nami w domku, więc po tygodniu uczęszczania do żłobka i niezłej aklimatyzacji zaczynamy niejako od nowa. Ech.. Ale rano dzwoniłam i już było ok :) A w ogóle, to w 15 m-cu nasze dzieci znowu dopada lęk separacyjny, więc nie dziwcie się Drogie Mamy jeśli dzieci nie będa Was chciały odstąpić na krok. U nas to trwa od dobrych dwóch tygodni :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry