reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
no cuż ja mam powiedziec??????? u nas pod wielką ci.ą się umawialismy......

edit:
dla zobrazowania
1259616396_by_wojciech2112p_600.jpg

i moze bardziej doslownie :)
http://www.artserwis.pl/portfoliobrowser.php?portfolio_nmb=A4815X1571/20428

Załączniki

• 1259616396_by_wojciech2112p_600.jpg
    1259616396_by_wojciech2112p_600.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Aylin - szubienica jest w moim rodzinnym miescie a nie w tej dziurze, do ktorej wywiozl mnie maz :sorry2: I jej poziom architektoniczno-historyczny jest jak Waszej pipy :-D Poszukam w necie.

kasiekz - fajnie, ze sie spotkanie udalo :tak:w sumie autem to do Wrocka nie jest od nas tak daleko (pociagiem 2x dluzej :baffled:) ale bez noclegu i tak by sie nie obylo. Malza jednak nie wyciagne. Przynajmniej nie w tym roku :no:

Ten pregierz wyglada przerazajaco :szok:

Gospodynie posiadajace zmywarki: ile czasu leci program 65stopni w Waszych ustrojstwach? Ta nasza (czyt. mezowsko-kawalerska) mnie wkurza, bo az 2,5 godziny! :szok: A na urlopie mielismy taka, ze w 40 minut obrocila i bylo czyste :tak:Wiec nie wiem, czy my mamy jakiegos grata (choc niby marka dobra) czy tamta fuszerowala ;-)

Munka - ja najczęściej umawiałam się ze znajomymi pod Fredrą, potem przy fontannie .... ale fakt, że pod Pręgierzem - to również oblegane miejsce spotkań.
Jak ja bym chciała tam teraz być - nie ważne w którym z tych miejsc, byle na wrocławskim Rynku.... PRL, Jazzda...

Hej, ale tu ruch!!!
Sunshine zdrowka dla aurelki!
Mlodak u nas tez odwrotny problem tzn mlody w wozku dostaje spazmow
Munka butki super parapet tez:D

Asik pasta smakowala?

Ja w drodze do poznania ale dzis spimy w lesznie u tesciow brrrr

Janek po wczorajszym niejedzeniu pobil swoj rekord i wypil w nocy 230 mleka z kleikiem na raz!!!:eek::eek:

No wlasnie, Munka, malz mi wciska, ze nasza jest oszczedna a ja nie kumam jak mozna oszczedzac pracujac 4 x dluzej niz "pospolite" urzadzenie :baffled:

I jednak byla przyczyna pobudki o 5 rano: trzecia trojka! idzie razem z czwarta czworka :szok: Kosmos z tymi zebami :baffled: Wystaja tylko czubki, wiec najgorsze przed nami :szok:

AAAAAAAAAAAAA. Malz przyniosl mi wlasnie bejbiszonka i kazal pocalowac. Od razu nabralam podejrzen i slusznie! Okazalo sie, ze dziec znalazl pod zlewem zabek czosnku i przegryzl. Krzywil sie przy tym ponoc dziko ale nie puszczal :szok: Rany, jak beda pachniec moje UU po nocnym karmieniu :eek:

reklama
Josie - Kuba dziś z kolei prawie nie jadł, za to sporo pił, ale wieczorem poznałam winowajczynię - górna prawa trójka.
Jeśli piątki będą dla nas łaskawe i zdecydują się wyjść w swoim czasie (czyli ok. 2 roku życia), to mamy komplet i może wreszcie będzie cacy.

Do góry