reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

witam :-)
cisza i spokój jak to w sobotę ;-) można na spokojnie nadrobić :-p
u nas dziś dzień bez drzemki ale wcale nie było mniej energii niż zwykle :baffled:
Bo wiesz jak jest - baby jak długo ze sobą przebywaja to im się okres zgrywa :) ze w reaLU to działa to wiem ale ze przez forum????

Z pamiętnika zakupoholika.... znów cos kupiłam :zawstydzona/y:
o tym samym pomyślałam :-D a zakupy śliczne :sorry2:

co do letnich ciuszków z zeszłego roku to u nas kiepsko :dry: krótkie spodenki ok, jakieś luźne bluzeczki na ramiączkach może też ale reszta odpada choć liczę jeszcze że może jakieś sukienki będą ok...

reklama
My dopiero wróciliśmy do domu po spotkaniu z Dorą i Diego, zakupach i placu zabaw, gdzie szalała 1,5godz. i zwieńczyła to kurczaczkami z McDonalda:D:D Aga nic nie straciłaś - tona ludzi w przejściu, mało miejsca dla dzieci, ogólnie słabo i nic ciekawego:/

hatszept
wow już na nowym!:) Sukieneczki śliczne, ale kurcze szukam czegoś innego, bardziej luźnego, coś w czym może szaleć do północy. Miałam taką fajną, ale w rozmiarze 74 i upchałam ją jeszcze na roczek, a teraz nie mogę znaleźć nic podobnego:/

maćku ale ci dobrze!

Ja wlasnie też szukam czegos w stylu "mniej balowym" i bardziej kolorowym. Moze byc białe ale w kwaitki, pszczółki, kotki, chomiki LUB KRATECZKE.
mayoral ma sliczne sukienki

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1394922848.602156.jpg
Moja kulka-gigant na 30ty tydzien...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1394922848.602156.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1394922848.602156.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 55
Josie fajnie wygladasz:) cos mi dzis nie chce zalaczyc mojego...
U nas pogoda do d, Pe poszedl z Gogo na spacer pomimo, ja mialam relax wannowy:)
W ogole wciagnelam sie w nowy serial Most nad Sundem, taki szwedzko chyba dunski kryminal. Mocny:) na patrztv.
Dzis mamy gosci: moja sis z mezem i nasza mama beda ok poludnia, robimy obiad i w ogole.
Czytam Was caly czas, nie zawsze mam jednak wene cos napisac czy odpowiwdziec...
Wiem tylko, ze niektore z Was doluja mnie kulinarnie...:) potrzebuje coacha kulinarnego, ktory bedzie mowil mi, co mam zrobic do jedzenia do przodu (bo zakupy) i rozliczal z efektow. Kołczyni wlasciwie:) ktoras reflektuje? Tak na lajcie, oczywiscie... moze osobny watek, moze ktos jeszcze dolaczy? Stworzymy silna grupe pod wezwaniem;) motto: What do we want? Food! When do we want it? Now! ;)

Josie, u mnie juz 36 prawie:) i gdy zdalam sobie sprawe, ze to juz koniec niedlugo, to jakos tak nostalgicznie mi sie zrobilo...

Hatszept, raportuj, jak nic? Jak Pete? I Wy? Moze jakas prezentacje w pp trzasniesz;)

Letnie ciuchy... na razie mamy wiosenne w miare, brakuje bodziarow fajnych z krotkim rekawem. Reszte sie zobaczy.

Ide suszyc wlosy.
Pa:)

reklama
Do góry