reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ale skwar, K. przychodzi z pracy i jedziemy nad jeziorko:-)

Aga oby katar całkowicie przeszedł i nie podłapał ospy. Młody też miał styczność z koleżanki synkiem i nie wysypało go

Hatszept jej, Daria ma już 7 mc:szok: kiedy to zleciało?

Josie, Aylin super, że dzieciaki zadowolone z imprez i prezentów:-)

Aronia kompałaś się? przecież woda jeszcze taka zimna:baffled:

Alijenka młody w sobotę poszedł spać o 24. Nocował u dziadków i nie chciał się położyć

Kasiek żeby katar szybko Polce przeszedł

Niespodzianka przystojniacha z Tomka:tak: Tak, Oliwka jak i inne dzieciaczki przeżywała cały ten konkurs. Było widać, że są zestresowani ale dali radę

Co do używanych rzeczy czy zabawek to sama takowe kupuję ale komuś w prezencie bym nie dała

reklama
asik - woda jak zupa goraca, nawet schlodzic sie w niej nie ma jak, mozesz mi wierzyc, bo ja zmarzlak :-p Oczywiscie tylko z metr pod powierzchnia, wiec jesli przeszlaby burza i wymieszala to znow bedzie zimna. Ale poki co to jest na prawde goraca i mozna smialo plywac godzinami. Marsz nad jezioro! My wlasnie w drodze ;-)

kasiekz - taaaa, dla Ciebie 25 to za malo jak Ty sie zima w bieliznie pocisz przy +15 w domu? :szok: Bajki kolezanka wciska :-p

Aylin zrobiłaś coś takiego ????
rainbow_cake_2.jpg

Witam :) młody śpi, a na mnie czeka góra prasowania i tak mi się nie chce, ale zbieram ją już dwa tygodnie i niedługo pod sufit będzie :D
Dziś już zaliczyłam up i uwaga dziecko kończy dwa lata więc czas było zrobić cytologie :)

Dzięki dziewczyny mam nadzieje, ze A jeszcze teraz nie załapie ospy.
Antek ma jeszcze jednak katar, ale nie wiem czy to choroba, alergia, bo dwa dni spędził na dworze bez leków czy może zęby, bo 5tka jest przebita w połowie.

aga jedzonko smakowało na rynku?
Wypiłam tylko zimne piwko pszeniczne :)

reklama
Hej,

wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków, ktorych urodzinki ominelam :-( I dla wczorajszych Jubilatów - Jasia i Martynki :-) Dużo zdrowka.

przepraszam, ze dopiero dzisiaj ale nie miałam kiedy wejść na forum.

Do góry