reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin ten twoj tort piekny, podziwiam!!! Tysi smakowal? Bo moj oczywiscie torta nie tknal, placek drozdzowy pwszem ale tort jest ble... A mielismy pyszny (z cukierni...) bialy biszkopt i masa truskawkowa

nie, nie jadła. Tj smakowały jej kulki z masy piankowej. I wiekszość zjadła w ciągu 3 dni sama.

czy ja jestem dziwna ? ale jak mozna zapomniec o wlasnym dziecku na 8 godzin ? to a propo tej 3 letniej dziewczynki co zmarla w samochodzie

nie rozumiem, tak jak nie rozumiem ze nikt nie zauważył dziecka w foteliku. Podobno zostawił auto na parkingu - nikt nie przechodził tamtędy??? A ojca mi z jednej strony szkoda - będzie z tym musiał dalej zyć. A z drugiej - wsadziłabym drania na 8 h do nagrzanego samochodu.

Wczoraj dzieciaki miały frajdę u sąsiadów. Razem z koleżanką pluskali się w basenie:-) Damian nawet zaliczył nurka pod wodę.
a tu pierwszy zdobyty dyplom za osiągnięcia taneczne:happy2:
Zobacz załącznik 628566

Tyś ma na balkonie basenik rozłozony. Taki malutki - ale zachwycona.
I gratuluje zikcesu dla młodej tancerki :)

Sylka serdeczne zyczenia dla Szymusia.

Mam nadzieje, ze nie obrazi sie za spoznienie :zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 628574

Pola 100 lat i samych radosci!
26f9c95ded22c27a94a94ac18e1e08ea.jpg
I to tyle na razie. Wybaczcie, ale u mnie sie "troche" popitolilo i jak dojde do ladu ze szystkim tudziez podejme sensowna decyzje to napisze. Na razie mam metlik w glowie.

Załączniki

• 26f9c95ded22c27a94a94ac18e1e08ea.jpg
    26f9c95ded22c27a94a94ac18e1e08ea.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Z guzem Aureliki wszystko dobrze, podobno lepiej jak od razu wyjdzie wszystko na wierzch, wczoraj byl fioletowy dzis juz siniak na pol czola, do urodzin powinien zniknac :tak: Humor jak najbardziej bopisywal ale tylko jej bo mnie wyprowadza z rownowagi..... bunt dwulatka..... i jak tylko cos zrobie nie po jej mysli zaraz jest RYK, w poniedzialek wystarczylo, ze do klatki weszlam podjazdem na wozki a nie chodkiem i nie chcialam zrobic tak jak ona mi kazala, skonczylo sie histeria, ze az sie zanosila....

Co do wczorajszego przerazenia to...... Aura chciala kupke jak ja rozwieszalam pranie obok w pokoju wiec przyniosla sobie nocnik do livingu i robila swoje, jak skonczyla to mnie wola, wiec lece po papier zeby ja wytrzec i ku mojemu przerazeniu cos jej z tylka wystawalo!!!! tak jakby jej wnetrznosci wyszly!!!! biegiem po telefon zeby zrobic zdjecie dla lekarze i dzwonic po wizyte i co wracam i nic nie ma schowalo sie?! Pierwsze co pomyslalam, ze pewnie za mocno parla bo przeciez kupke juz robila ale posiedzialam troche na necie i to moze byc, wypadajace jelito, albo wypadajaca odbytnica, niby powinno przejsc do 5 r.z ale i tak ide do lekarze jutro bo te jej krwawienie podaczas kupek (nie za kazdym razem) moze byc powiazane :-(

Aylin- piekny tort!!! Tyska na pewno byla zachwycona!!! Moja kolezanka zrobila ten tenczowy tort na roczek synka, pycha byl!!!!! :tak:
Kasienka- nie wiem, nie rozumien jak to mozliwe!!!! szkoda dziewczynki :-(
Kasiekz- dzieki za pomysl na prezent, wlasnie takie memory beda super, bo w IKEA jak jestesmy to Perla sie nimi bawi ale tymi duzymi na stolowce ;-)
Munka- uuuuu dobrze, ze to nic wielkiego ale trauma na pewno jest :-(
Asik- my wczoraj bylismy u kolezanki w ogrodku i dzieciaki bawily sie w tym -349_0.jpg rewelka!!! PIASZCZYSTA LAGUNA - Obejrzyj produkt
Andzia- gratulacje i wytrwalosci!!! oby tak dalej :tak:
Aronia- :-D:-D:-D cycus ;-)

Niespodzianka- co sie dzieje, co to za decyzje? sciskam mocno!!!

Kasiek- Buziaczki dla Polii :* nie rosnie duza i zdrowa!!!

Dobra lece popracowac i pouczyc sie bo w piatek siostra przylatuje, w sobote urodzinki a w poniedzialek egzamin...... muah :*

Załączniki

• 349_0.jpg
    349_0.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 139
Ostatnia edycja:
hej kobiałki

POLCIA wszystkiego co najlepsze, buziaczki od nas
Swinka_Pepa.jpg

kurdę ja nadal chora jak pies gile po pas leje się z nosa jak z wodospadu, uszy nadal zatkane całe szczęście że z krtani już wszystko zeszło, a małej już prawie przeszło tylko lekki kaszelek ma

co do kremów z filtrem to też tylko małą smaruję jak wiem że będziemy na słońcu i jest upalnie, jak się kąpie w basenie i jak idziemy na miasto bo tam ciągle słońce

tyle napisałyście że próbuję Was nadrobić

Sylka wszystkiego najlepszego dla Szymka
IS_scrapbooking+-+kartka+urodzinowa+2+latka+Piotrusia+%25281%2529+-+Kopia_884x768.jpg

Susnhine ojjjj ale mała miała guza masakra

aronia mi nie pomaga zakorkowanie bo ja jak mam @ to strasznie się ze mnie leje i korek starcza czasami na 1,5 h

Aylin torcik śliczny widziałam na fb zdjątka tak przelotem

mlodak gratki dla Szymka za nocnikowanie, my nadal w tyle z tym

Muńka oj współczuję traumy na szczęście u nas nie ma tego ale i tak dalej pielucha na dupce :-:)-(

kasiek rozumiem z normalnym katarem też bym siedziała na dworze ale nie z zielonym bo się boję, zresztą w takie upały nie miałam i tak co robić na dworze, do lasu nie pójdę, a na ogrodzie patelnia więc wychodzę o 17.30 dopiero, zresztą ja mam sąsiadkę która nawet jak dziecko ma antybiotyk to lata po dworze i po słońcu i dzieć jest non top chory

asik moja strasznie się boi burzy i nie wiem dlaczego, zresztą ostatnio ona się wszystkiego boi nawet jak ktoś puknie czy stuknie, brawo dla Oliwki :-)

Aga współczuję sytuacji w domu ja bym się wkurzyła jakby mi nagle siostra z rodziną się zwaliła, a u Was tyle osób szooooook :-:)-:)-(

josie nie ma to jak 2,30 w nocy i pisać na bb ja czasami jak się przebudzę o 4 rano też mam ochotę zaglądnąć

Kasienka ja nie pojmuję jak ten gość mógł zapomnieć dla mnie jest to nie do pojęcia

andzia no no to gratki za wytrwałość, ćwicz dalej !!!!!

Niespodzianka no no gadaj tu szybko co się dzieje !!!!!!!!!!!!!!!

Sunshine ojjjjj to miałaś nie lada widok sama bym była przerażona i roztrzęsiona

Ostatnia edycja:
andzia no od czwartku czy od piątku chyba jakoś, ale to tak jak się mówi katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień no i wiesz nie poszłam do lekarza jednak

reklama
Do góry