reklama
Aylin ten twoj tort piekny, podziwiam!!! Tysi smakowal? Bo moj oczywiscie torta nie tknal, placek drozdzowy pwszem ale tort jest ble... A mielismy pyszny (z cukierni...) bialy biszkopt i masa truskawkowa
nie, nie jadła. Tj smakowały jej kulki z masy piankowej. I wiekszość zjadła w ciągu 3 dni sama.
czy ja jestem dziwna ? ale jak mozna zapomniec o wlasnym dziecku na 8 godzin ? to a propo tej 3 letniej dziewczynki co zmarla w samochodzie
nie rozumiem, tak jak nie rozumiem ze nikt nie zauważył dziecka w foteliku. Podobno zostawił auto na parkingu - nikt nie przechodził tamtędy??? A ojca mi z jednej strony szkoda - będzie z tym musiał dalej zyć. A z drugiej - wsadziłabym drania na 8 h do nagrzanego samochodu.
Wczoraj dzieciaki miały frajdę u sąsiadów. Razem z koleżanką pluskali się w basenie:-) Damian nawet zaliczył nurka pod wodę.
a tu pierwszy zdobyty dyplom za osiągnięcia taneczne
Zobacz załącznik 628566
Tyś ma na balkonie basenik rozłozony. Taki malutki - ale zachwycona.
I gratuluje zikcesu dla młodej tancerki
Niespodzianka
Fanka BB :)
Sylka serdeczne zyczenia dla Szymusia.
Mam nadzieje, ze nie obrazi sie za spoznienie

Zobacz załącznik 628574
Pola 100 lat i samych radosci!

I to tyle na razie. Wybaczcie, ale u mnie sie "troche" popitolilo i jak dojde do ladu ze szystkim tudziez podejme sensowna decyzje to napisze. Na razie mam metlik w glowie.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Sunshine6
Z guzem Aureliki wszystko dobrze, podobno lepiej jak od razu wyjdzie wszystko na wierzch, wczoraj byl fioletowy dzis juz siniak na pol czola, do urodzin powinien zniknac
Humor jak najbardziej bopisywal ale tylko jej bo mnie wyprowadza z rownowagi..... bunt dwulatka..... i jak tylko cos zrobie nie po jej mysli zaraz jest RYK, w poniedzialek wystarczylo, ze do klatki weszlam podjazdem na wozki a nie chodkiem i nie chcialam zrobic tak jak ona mi kazala, skonczylo sie histeria, ze az sie zanosila....
Co do wczorajszego przerazenia to...... Aura chciala kupke jak ja rozwieszalam pranie obok w pokoju wiec przyniosla sobie nocnik do livingu i robila swoje, jak skonczyla to mnie wola, wiec lece po papier zeby ja wytrzec i ku mojemu przerazeniu cos jej z tylka wystawalo!!!! tak jakby jej wnetrznosci wyszly!!!! biegiem po telefon zeby zrobic zdjecie dla lekarze i dzwonic po wizyte i co wracam i nic nie ma schowalo sie?! Pierwsze co pomyslalam, ze pewnie za mocno parla bo przeciez kupke juz robila ale posiedzialam troche na necie i to moze byc, wypadajace jelito, albo wypadajaca odbytnica, niby powinno przejsc do 5 r.z ale i tak ide do lekarze jutro bo te jej krwawienie podaczas kupek (nie za kazdym razem) moze byc powiazane :-(
Aylin- piekny tort!!! Tyska na pewno byla zachwycona!!! Moja kolezanka zrobila ten tenczowy tort na roczek synka, pycha byl!!!!!
Kasienka- nie wiem, nie rozumien jak to mozliwe!!!! szkoda dziewczynki :-(
Kasiekz- dzieki za pomysl na prezent, wlasnie takie memory beda super, bo w IKEA jak jestesmy to Perla sie nimi bawi ale tymi duzymi na stolowce ;-)
Munka- uuuuu dobrze, ze to nic wielkiego ale trauma na pewno jest :-(
Asik- my wczoraj bylismy u kolezanki w ogrodku i dzieciaki bawily sie w tym -
rewelka!!! PIASZCZYSTA LAGUNA - Obejrzyj produkt
Andzia- gratulacje i wytrwalosci!!! oby tak dalej
Aronia-

cycus ;-)
Niespodzianka- co sie dzieje, co to za decyzje? sciskam mocno!!!
Kasiek- Buziaczki dla Polii :* nie rosnie duza i zdrowa!!!
Dobra lece popracowac i pouczyc sie bo w piatek siostra przylatuje, w sobote urodzinki a w poniedzialek egzamin...... muah :*

Co do wczorajszego przerazenia to...... Aura chciala kupke jak ja rozwieszalam pranie obok w pokoju wiec przyniosla sobie nocnik do livingu i robila swoje, jak skonczyla to mnie wola, wiec lece po papier zeby ja wytrzec i ku mojemu przerazeniu cos jej z tylka wystawalo!!!! tak jakby jej wnetrznosci wyszly!!!! biegiem po telefon zeby zrobic zdjecie dla lekarze i dzwonic po wizyte i co wracam i nic nie ma schowalo sie?! Pierwsze co pomyslalam, ze pewnie za mocno parla bo przeciez kupke juz robila ale posiedzialam troche na necie i to moze byc, wypadajace jelito, albo wypadajaca odbytnica, niby powinno przejsc do 5 r.z ale i tak ide do lekarze jutro bo te jej krwawienie podaczas kupek (nie za kazdym razem) moze byc powiazane :-(
Aylin- piekny tort!!! Tyska na pewno byla zachwycona!!! Moja kolezanka zrobila ten tenczowy tort na roczek synka, pycha byl!!!!!

Kasienka- nie wiem, nie rozumien jak to mozliwe!!!! szkoda dziewczynki :-(
Kasiekz- dzieki za pomysl na prezent, wlasnie takie memory beda super, bo w IKEA jak jestesmy to Perla sie nimi bawi ale tymi duzymi na stolowce ;-)
Munka- uuuuu dobrze, ze to nic wielkiego ale trauma na pewno jest :-(
Asik- my wczoraj bylismy u kolezanki w ogrodku i dzieciaki bawily sie w tym -

Andzia- gratulacje i wytrwalosci!!! oby tak dalej

Aronia-

Niespodzianka- co sie dzieje, co to za decyzje? sciskam mocno!!!
Kasiek- Buziaczki dla Polii :* nie rosnie duza i zdrowa!!!
Dobra lece popracowac i pouczyc sie bo w piatek siostra przylatuje, w sobote urodzinki a w poniedzialek egzamin...... muah :*
Załączniki
Ostatnia edycja:
andzia1980
Sunshine o kurcze zawal murowany, mam nadzieje ze się tak więcej nie zrobi.
niespodzianka nie brzmi to dobrze, nie napiszesz nam co sięstało? ????
niespodzianka nie brzmi to dobrze, nie napiszesz nam co sięstało? ????
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej kobiałki
POLCIA wszystkiego co najlepsze, buziaczki od nas
kurdę ja nadal chora jak pies gile po pas leje się z nosa jak z wodospadu, uszy nadal zatkane całe szczęście że z krtani już wszystko zeszło, a małej już prawie przeszło tylko lekki kaszelek ma
co do kremów z filtrem to też tylko małą smaruję jak wiem że będziemy na słońcu i jest upalnie, jak się kąpie w basenie i jak idziemy na miasto bo tam ciągle słońce
tyle napisałyście że próbuję Was nadrobić
Sylka wszystkiego najlepszego dla Szymka
Susnhine ojjjj ale mała miała guza masakra
aronia mi nie pomaga zakorkowanie bo ja jak mam @ to strasznie się ze mnie leje i korek starcza czasami na 1,5 h
Aylin torcik śliczny widziałam na fb zdjątka tak przelotem
mlodak gratki dla Szymka za nocnikowanie, my nadal w tyle z tym
Muńka oj współczuję traumy na szczęście u nas nie ma tego ale i tak dalej pielucha na dupce :-
-(
kasiek rozumiem z normalnym katarem też bym siedziała na dworze ale nie z zielonym bo się boję, zresztą w takie upały nie miałam i tak co robić na dworze, do lasu nie pójdę, a na ogrodzie patelnia więc wychodzę o 17.30 dopiero, zresztą ja mam sąsiadkę która nawet jak dziecko ma antybiotyk to lata po dworze i po słońcu i dzieć jest non top chory
asik moja strasznie się boi burzy i nie wiem dlaczego, zresztą ostatnio ona się wszystkiego boi nawet jak ktoś puknie czy stuknie, brawo dla Oliwki :-)
Aga współczuję sytuacji w domu ja bym się wkurzyła jakby mi nagle siostra z rodziną się zwaliła, a u Was tyle osób szooooook :-
-
-(
josie nie ma to jak 2,30 w nocy i pisać na bb ja czasami jak się przebudzę o 4 rano też mam ochotę zaglądnąć
Kasienka ja nie pojmuję jak ten gość mógł zapomnieć dla mnie jest to nie do pojęcia
andzia no no to gratki za wytrwałość, ćwicz dalej !!!!!
Niespodzianka no no gadaj tu szybko co się dzieje !!!!!!!!!!!!!!!
Sunshine ojjjjj to miałaś nie lada widok sama bym była przerażona i roztrzęsiona
POLCIA wszystkiego co najlepsze, buziaczki od nas

kurdę ja nadal chora jak pies gile po pas leje się z nosa jak z wodospadu, uszy nadal zatkane całe szczęście że z krtani już wszystko zeszło, a małej już prawie przeszło tylko lekki kaszelek ma
co do kremów z filtrem to też tylko małą smaruję jak wiem że będziemy na słońcu i jest upalnie, jak się kąpie w basenie i jak idziemy na miasto bo tam ciągle słońce
tyle napisałyście że próbuję Was nadrobić
Sylka wszystkiego najlepszego dla Szymka

Susnhine ojjjj ale mała miała guza masakra
aronia mi nie pomaga zakorkowanie bo ja jak mam @ to strasznie się ze mnie leje i korek starcza czasami na 1,5 h
Aylin torcik śliczny widziałam na fb zdjątka tak przelotem
mlodak gratki dla Szymka za nocnikowanie, my nadal w tyle z tym
Muńka oj współczuję traumy na szczęście u nas nie ma tego ale i tak dalej pielucha na dupce :-
kasiek rozumiem z normalnym katarem też bym siedziała na dworze ale nie z zielonym bo się boję, zresztą w takie upały nie miałam i tak co robić na dworze, do lasu nie pójdę, a na ogrodzie patelnia więc wychodzę o 17.30 dopiero, zresztą ja mam sąsiadkę która nawet jak dziecko ma antybiotyk to lata po dworze i po słońcu i dzieć jest non top chory
asik moja strasznie się boi burzy i nie wiem dlaczego, zresztą ostatnio ona się wszystkiego boi nawet jak ktoś puknie czy stuknie, brawo dla Oliwki :-)
Aga współczuję sytuacji w domu ja bym się wkurzyła jakby mi nagle siostra z rodziną się zwaliła, a u Was tyle osób szooooook :-
josie nie ma to jak 2,30 w nocy i pisać na bb ja czasami jak się przebudzę o 4 rano też mam ochotę zaglądnąć
Kasienka ja nie pojmuję jak ten gość mógł zapomnieć dla mnie jest to nie do pojęcia
andzia no no to gratki za wytrwałość, ćwicz dalej !!!!!
Niespodzianka no no gadaj tu szybko co się dzieje !!!!!!!!!!!!!!!
Sunshine ojjjjj to miałaś nie lada widok sama bym była przerażona i roztrzęsiona
Ostatnia edycja:
andzia1980
O kurcze dziś 11 
Polcia wszystkiego najlepszego :****
Alijenka - jakos długo sie za Wami ciagnie to choróbsko. Zdrówka

Polcia wszystkiego najlepszego :****
Alijenka - jakos długo sie za Wami ciagnie to choróbsko. Zdrówka
alijenka
Mamcia Nataszki :))
andzia no od czwartku czy od piątku chyba jakoś, ale to tak jak się mówi katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień no i wiesz nie poszłam do lekarza jednak
reklama