reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hehe dziewczyny mój brat pewnie jeszcze szybciej by wrócił gdybym oddała mu ten mój (nie remontowany) pokoik, bo on jest dwa razy większy :) a ten co robiłam to mała klitka, więc nie wiem jak oni się pomieszczą, bo poza wersalką łóżeczkiem i szafą nic nie wchodzi.

Idę się kąpać :)

reklama
Hehe dziewczyny mój brat pewnie jeszcze szybciej by wrócił gdybym oddała mu ten mój (nie remontowany) pokoik, bo on jest dwa razy większy :) a ten co robiłam to mała klitka, więc nie wiem jak oni się pomieszczą, bo poza wersalką łóżeczkiem i szafą nic nie wchodzi.

Idę się kąpać :)

No to ja źle zrozumiałam. Bo myślałam, że robiłaś ten większy pokój:-D.

kasiekz - urodzinowe usciski dla Poli! :-)

Sunshine
- brzmi okropnie. Oby okazalo sie niegrozne!

Niespodzianka
- to z Twojego m taki materialista, ze woli nowe auto niz rodzine? Jezeli to choleryk to spokojnie mozesz dawac mu kontre. Choleryk nie docenia zagryzania zebow, wprost przeciwnie - lubi szermierke slowna. A moze zostawisz te wypelnione formularze na widoku - moze go otrzezwi? Jaka bys decyzje nie podkjela - zycze Ci aby dala Ci szczescie! No i najlpeszego z okazji imienin :-) (choc nie wiem, jak masz na imie :-p )

A czemu dziewczyny uwazacie, ze lepiej zaczac nowe zycie teraz niz pozniej? Chyba z 3- czy 4-latkiem latwiej sobie poradzic jako samotna mama niz z 2-latkiem? :sorry2:

agaundpestka
- "proponuje" mu UU 3x na dobe ale napije sie moze z raz. Moglabym go odstawic w kazdym mozliwym momencie bez najmniejszych trudnosci ale sie wstrzymuje, bo zabkowanie niezakonczone (piatki) i nie wiem, jak to bedzie. Przy wczesniejszych zebach UU nas w zasadzie ratowalo. Traktuje UU jako suplement diety ;-)

andzia, asik
- gratuluje i zazdroszcze wytrwalosci w sporcie :zawstydzona/y:

mlodak - nie mam pojecia ile sie daje teraz w kopercie :zawstydzona/y:

Nasza psa zyskala nowe imie - dziec mowi na nia Kuna :confused::-)

Nataszko i Aroniowy Bejbiszonku wszystkiego najlepszego, sto latek :*

Kurcze zołądek mnie znowu boli, wrzody sie odezwały :-:)wściekła/y:
a poza tym prawie nie poszłam dziś do pracy, totalny len mnie ogarnał :zawstydzona/y:

Josie - u nas jeszcze sandąłki z pietami

Mlodak ciezko powiedzieć ile dać, u nas zupełnie inna sytuacja ekonomiczna, wiec nie bede strzelać, niech inne dziewczyny, które żyja w "bogatszej" Polsce sie wypowiadają ;-)
Sukcesów nocnikowo- nakładkowych jeszcze raz gratuluje.

Polaa - zdolniacha z Kuby - gratulacje. Boszeee juz do szkoly :szok:

hej kobiałki

aroniowy bejbiszonku wszystkiego najlepszego :-)
DSC03321.JPG

a tak jakoś umknęło mi to że nasze dzieci z tego samego dnia

Niespodzianka
jak tam u Was ?????

mlodak ja tam bym dała 300 zł bo na więcej mnie nie stać, a też idziemy na wesele ale 1 sierpnia do znajomego mojego K i tyle właśnie w kopertę im wsadzimy

asik ojjj małe przedszkole faktycznie ja bym oszalała mając tyle u siebie :happy::happy::eek::eek:

josie ja jeszcze nie zakładam sandałków z odkrytą piętą zresztą Aga dostała za to ostatnio ochrzan że takowe zakłada Antkowi

polaa dzieciaki się szybko uczą, chłopak da sobie radę w szkole :-)

Aga no faktycznie może i Twój brat nie będzie jednak chciał wrócić bo ten mały pokoik to nadaję się dla jednej osoby, a nie dla 3

andzia wrzody to cholerstwo, zdrówka życzę

u nas już dziś chłodniej i co z tego jak miało tak padać, a nic nie pada, będę musiała dziś wziąć się za podlewanie na ogrodzie bo wczoraj podlałam tylko część

A i zamówiłam łóżko dla małej oczywiście nie takie jak chciałam no ale będzie miała swoje normalne pierwsze łóżko, może w końcu odczepi się ode mnie i będzie spała u siebie

Ostatnia edycja:
Sto latek Nataszko i sto latek dla Twojego dziecia Aronia!!

Josie
my mamy odkryte ale mysle nad tymi z pietka

Andzia moze te mdlosci od wrzodow

Aga oby nie chcial tego wiekszego

Mlodak ja daje zwykle 500 ale to w rodzinie i jak mam

Polaa super ze sobie Kubus tak radzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaseinka - tak te mdłości to od wrzodów, bo najpierw w nocy i rano bo mi nie dobrze, a popołudniu juz mnie żoładek bolał.

Alijenka pochwal sie łózeczkiem . I kicuki za to zeby Nataszka chciała w nim spać :)
No i teraz jzu nie wiejm chcesz zeby deszcz padał czy nie ???:sorry:

Aronia tak sobie myśle (pewnie nie tylko ja) ze moze pzredstawiłabyś nam wkońcu swojego syna - tak oficjalnie, po imieniu :))
I tak zdradziłaś nam juz sporo zreczy ze swojego życia, wstawiałaś zdjecia wiec moze czas najwyzszy na podanie imienia :sorry::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry