reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hehe dziewczyny mój brat pewnie jeszcze szybciej by wrócił gdybym oddała mu ten mój (nie remontowany) pokoik, bo on jest dwa razy większy :) a ten co robiłam to mała klitka, więc nie wiem jak oni się pomieszczą, bo poza wersalką łóżeczkiem i szafą nic nie wchodzi.

Idę się kąpać :)

reklama
Hehe dziewczyny mój brat pewnie jeszcze szybciej by wrócił gdybym oddała mu ten mój (nie remontowany) pokoik, bo on jest dwa razy większy :) a ten co robiłam to mała klitka, więc nie wiem jak oni się pomieszczą, bo poza wersalką łóżeczkiem i szafą nic nie wchodzi.

Idę się kąpać :)

No to ja źle zrozumiałam. Bo myślałam, że robiłaś ten większy pokój:-D.

kasiekz - urodzinowe usciski dla Poli! :-)

Sunshine
- brzmi okropnie. Oby okazalo sie niegrozne!

Niespodzianka
- to z Twojego m taki materialista, ze woli nowe auto niz rodzine? Jezeli to choleryk to spokojnie mozesz dawac mu kontre. Choleryk nie docenia zagryzania zebow, wprost przeciwnie - lubi szermierke slowna. A moze zostawisz te wypelnione formularze na widoku - moze go otrzezwi? Jaka bys decyzje nie podkjela - zycze Ci aby dala Ci szczescie! No i najlpeszego z okazji imienin :-) (choc nie wiem, jak masz na imie :-p )

A czemu dziewczyny uwazacie, ze lepiej zaczac nowe zycie teraz niz pozniej? Chyba z 3- czy 4-latkiem latwiej sobie poradzic jako samotna mama niz z 2-latkiem? :sorry2:

agaundpestka
- "proponuje" mu UU 3x na dobe ale napije sie moze z raz. Moglabym go odstawic w kazdym mozliwym momencie bez najmniejszych trudnosci ale sie wstrzymuje, bo zabkowanie niezakonczone (piatki) i nie wiem, jak to bedzie. Przy wczesniejszych zebach UU nas w zasadzie ratowalo. Traktuje UU jako suplement diety ;-)

andzia, asik
- gratuluje i zazdroszcze wytrwalosci w sporcie :zawstydzona/y:

mlodak - nie mam pojecia ile sie daje teraz w kopercie :zawstydzona/y:

Nasza psa zyskala nowe imie - dziec mowi na nia Kuna :confused::-)

Nataszko i Aroniowy Bejbiszonku wszystkiego najlepszego, sto latek :*

Kurcze zołądek mnie znowu boli, wrzody sie odezwały :-:)wściekła/y:
a poza tym prawie nie poszłam dziś do pracy, totalny len mnie ogarnał :zawstydzona/y:

Josie - u nas jeszcze sandąłki z pietami

Mlodak ciezko powiedzieć ile dać, u nas zupełnie inna sytuacja ekonomiczna, wiec nie bede strzelać, niech inne dziewczyny, które żyja w "bogatszej" Polsce sie wypowiadają ;-)
Sukcesów nocnikowo- nakładkowych jeszcze raz gratuluje.

Polaa - zdolniacha z Kuby - gratulacje. Boszeee juz do szkoly :szok:

hej kobiałki

aroniowy bejbiszonku wszystkiego najlepszego :-)
DSC03321.JPG

a tak jakoś umknęło mi to że nasze dzieci z tego samego dnia

Niespodzianka
jak tam u Was ?????

mlodak ja tam bym dała 300 zł bo na więcej mnie nie stać, a też idziemy na wesele ale 1 sierpnia do znajomego mojego K i tyle właśnie w kopertę im wsadzimy

asik ojjj małe przedszkole faktycznie ja bym oszalała mając tyle u siebie :happy::happy::eek::eek:

josie ja jeszcze nie zakładam sandałków z odkrytą piętą zresztą Aga dostała za to ostatnio ochrzan że takowe zakłada Antkowi

polaa dzieciaki się szybko uczą, chłopak da sobie radę w szkole :-)

Aga no faktycznie może i Twój brat nie będzie jednak chciał wrócić bo ten mały pokoik to nadaję się dla jednej osoby, a nie dla 3

andzia wrzody to cholerstwo, zdrówka życzę

u nas już dziś chłodniej i co z tego jak miało tak padać, a nic nie pada, będę musiała dziś wziąć się za podlewanie na ogrodzie bo wczoraj podlałam tylko część

A i zamówiłam łóżko dla małej oczywiście nie takie jak chciałam no ale będzie miała swoje normalne pierwsze łóżko, może w końcu odczepi się ode mnie i będzie spała u siebie

Ostatnia edycja:
Sto latek Nataszko i sto latek dla Twojego dziecia Aronia!!

Josie
my mamy odkryte ale mysle nad tymi z pietka

Andzia moze te mdlosci od wrzodow

Aga oby nie chcial tego wiekszego

Mlodak ja daje zwykle 500 ale to w rodzinie i jak mam

Polaa super ze sobie Kubus tak radzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaseinka - tak te mdłości to od wrzodów, bo najpierw w nocy i rano bo mi nie dobrze, a popołudniu juz mnie żoładek bolał.

Alijenka pochwal sie łózeczkiem . I kicuki za to zeby Nataszka chciała w nim spać :)
No i teraz jzu nie wiejm chcesz zeby deszcz padał czy nie ???:sorry:

Aronia tak sobie myśle (pewnie nie tylko ja) ze moze pzredstawiłabyś nam wkońcu swojego syna - tak oficjalnie, po imieniu :))
I tak zdradziłaś nam juz sporo zreczy ze swojego życia, wstawiałaś zdjecia wiec moze czas najwyzszy na podanie imienia :sorry::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry