reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hatszept to łóżko będzie dla małej, a muszę kupić jej taki kolor bo inny do niczego mi nie pasuje ona ma meble w swoim pokoju w takim ciemnym kolorze, mi się inne podobają ale wszystkie są białe i nie można zmienić koloru a biały to tylko do koloru okna by pasował, 3 koloru już nie będę wrzucać bo zrobię wiochę, jej meble są w takim kolorze ciemnego brązu z jakby kremowo-kawowymi przodami
Ja też często myślę o Kasiulce i często zaglądam na jej profil na fb :-:)-:)-:)-(, pamiętałam o Majeczce i nawet chciałam coś napisać na profilu Kasi ale nie miałam odwagi

Niespodzianka takie chciałam ale ono drogie
4308361094

Kurdę L totalnie pokazuje że Was olewa i nie chce z Wami spędzać czasu ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ci faceci

kasiek też planuję kupić małej trampolinę ale na razie cienko z kasą, a ja oczywiście już bym chciała

andzia też tak miałam w pracy że mogłam rano zadzwonić i po prostu nie przyjść

Aylin fajny zlocik miałaś :-)

Andzia chyba nie ...

ktoras z Was pisala o jakims jeziorze .. nie wiem czy nie Aylin gdzie jest wiecej jodu niz nad morzem ... kurcze nie moge skojarzyc nazwy no i ze jest tam jakies miejsce specjalne do zabawy dla dziecmi

alijenka- u nas dwa dni chmury ciagnely a nic nie spadlo. Na polnoc od nas lalo caly dzien, na wschod od nas dwa dni a u nas ani kropli :sorry:

Niespodzianka
- L obraza sie na dziecko i nie odzywa do niego 3 dni? :szok: Normalne to to nie jest :no: Moze by Wam pomogl ktos z zewnatrz?

andzia - wrzody latem? A Ty moze nie schudlas ostatnio mocno? Wrzody nie lubia odchudzania czy tez owocow na pusty zoladek :sorry: To teraz smacznego siemienia zycze :-p

Kasienka własnie miałam pisac ze Radawa, odrazy tzreba było wspomniec o tym jodzie :p

Aronia - mocno nie schudłam, ale fakt,ze jadłam wiecej takich rzeczy, które zakwaszaja, ale juz zapchałam ,zoładek rogalikiem z toffi , chociaz nie smakowął mi tak jak keidyś :baffled:

Alijenka wszystkiego Najlepszego dla Nataszki :-)
Aronia dla Twojego synka również, sto latek :)

niespodzianka 1.5 roku chodzi do przedszkola ale dziecko to łapie szybko :tak: Ja wiedziałam ze on dużo słówek zna ale w szoku byłam jak rozmawia z panią.

asik tak juz do szkoły, tutaj dzieci zaczynaja wcześniej ale to nie siedzenie w ławkach, wiadomo nauka tez jest ale dużo tez zabaw, wycieczek, itp. Dostosowane to dla najmłodszych na szczęście.

U nas nas upał juz któryś dzien z rzędu, cos pogoda zaskakuje w Anglii :-D Oby w sobotę tez tak było bo robimy urodzinki Wojtkowi i dzieciaki by szalały w ogrodzie, jest trampolina, zjeżdżalnia, basen z kulkami i jeszcze im kuchnie chłopaków bym wystawiła i myśle ze byliby zadowoleni. Ma nie padać ale rożnie to bywa.

Tez pare dni temu myślałam Kiedy Maja ma urodziny i sprawdzałam. Ach jakie to przykre

reklama
Do góry