reklama
andzia1980
Fanka BB :)
Kaseinka o Solinę Ci chodzi???
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hatszept to łóżko będzie dla małej, a muszę kupić jej taki kolor bo inny do niczego mi nie pasuje ona ma meble w swoim pokoju w takim ciemnym kolorze, mi się inne podobają ale wszystkie są białe i nie można zmienić koloru a biały to tylko do koloru okna by pasował, 3 koloru już nie będę wrzucać bo zrobię wiochę, jej meble są w takim kolorze ciemnego brązu z jakby kremowo-kawowymi przodami
Ja też często myślę o Kasiulce i często zaglądam na jej profil na fb :-
-
-
-(, pamiętałam o Majeczce i nawet chciałam coś napisać na profilu Kasi ale nie miałam odwagi
Niespodzianka takie chciałam ale ono drogie
Kurdę L totalnie pokazuje że Was olewa i nie chce z Wami spędzać czasu ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ci faceci
kasiek też planuję kupić małej trampolinę ale na razie cienko z kasą, a ja oczywiście już bym chciała
andzia też tak miałam w pracy że mogłam rano zadzwonić i po prostu nie przyjść
Aylin fajny zlocik miałaś :-)
Ja też często myślę o Kasiulce i często zaglądam na jej profil na fb :-
Niespodzianka takie chciałam ale ono drogie
Kurdę L totalnie pokazuje że Was olewa i nie chce z Wami spędzać czasu ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ci faceci
kasiek też planuję kupić małej trampolinę ale na razie cienko z kasą, a ja oczywiście już bym chciała
andzia też tak miałam w pracy że mogłam rano zadzwonić i po prostu nie przyjść
Aylin fajny zlocik miałaś :-)
aronia12
alijenka- u nas dwa dni chmury ciagnely a nic nie spadlo. Na polnoc od nas lalo caly dzien, na wschod od nas dwa dni a u nas ani kropli 
Niespodzianka - L obraza sie na dziecko i nie odzywa do niego 3 dni?
Normalne to to nie jest
Moze by Wam pomogl ktos z zewnatrz?
andzia - wrzody latem? A Ty moze nie schudlas ostatnio mocno? Wrzody nie lubia odchudzania czy tez owocow na pusty zoladek
To teraz smacznego siemienia zycze 

Niespodzianka - L obraza sie na dziecko i nie odzywa do niego 3 dni?

andzia - wrzody latem? A Ty moze nie schudlas ostatnio mocno? Wrzody nie lubia odchudzania czy tez owocow na pusty zoladek

andzia1980
Kasienka własnie miałam pisac ze Radawa, odrazy tzreba było wspomniec o tym jodzie 
Aronia - mocno nie schudłam, ale fakt,ze jadłam wiecej takich rzeczy, które zakwaszaja, ale juz zapchałam ,zoładek rogalikiem z toffi , chociaz nie smakowął mi tak jak keidyś
Aronia - mocno nie schudłam, ale fakt,ze jadłam wiecej takich rzeczy, które zakwaszaja, ale juz zapchałam ,zoładek rogalikiem z toffi , chociaz nie smakowął mi tak jak keidyś

Alijenka wszystkiego Najlepszego dla Nataszki :-)
Aronia dla Twojego synka również, sto latek
niespodzianka 1.5 roku chodzi do przedszkola ale dziecko to łapie szybko
Ja wiedziałam ze on dużo słówek zna ale w szoku byłam jak rozmawia z panią.
asik tak juz do szkoły, tutaj dzieci zaczynaja wcześniej ale to nie siedzenie w ławkach, wiadomo nauka tez jest ale dużo tez zabaw, wycieczek, itp. Dostosowane to dla najmłodszych na szczęście.
U nas nas upał juz któryś dzien z rzędu, cos pogoda zaskakuje w Anglii
Oby w sobotę tez tak było bo robimy urodzinki Wojtkowi i dzieciaki by szalały w ogrodzie, jest trampolina, zjeżdżalnia, basen z kulkami i jeszcze im kuchnie chłopaków bym wystawiła i myśle ze byliby zadowoleni. Ma nie padać ale rożnie to bywa.
Tez pare dni temu myślałam Kiedy Maja ma urodziny i sprawdzałam. Ach jakie to przykre
Aronia dla Twojego synka również, sto latek
niespodzianka 1.5 roku chodzi do przedszkola ale dziecko to łapie szybko

asik tak juz do szkoły, tutaj dzieci zaczynaja wcześniej ale to nie siedzenie w ławkach, wiadomo nauka tez jest ale dużo tez zabaw, wycieczek, itp. Dostosowane to dla najmłodszych na szczęście.
U nas nas upał juz któryś dzien z rzędu, cos pogoda zaskakuje w Anglii

Tez pare dni temu myślałam Kiedy Maja ma urodziny i sprawdzałam. Ach jakie to przykre
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ciekawe co u naszej golden tak się wciągnęła w te swoje ciuszki że już w ogóle do nas nie zagląda :-
-
-
-
-(