reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aronia nie nie zle napisalam - obraza sie na mnie :p

Sunshine dobrze, ze dali skierowanie. Mam nadzieje, ze nic powaznego, ale warto sprawdzic.

Jestem padnieta. Pol dnia spedzilismy z Tomciem w parku z brodzikiem. Radosc, skoki i piski bez umiaru. Super plac zabaw zaraz obok + park z jeziorkiem. Spalilam sie na czerwono - szkoda, ze krzywo ;) Wybaczcie, ale reszta jutro :)

Aronia czy ja,dobrze widzę - ty tez masz dzis urodziny? W takim razie sto lat, szczescia, zdrowia i od dzis przespanych nocy bez zbędnych dzieciowych ekscesów

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w sprawie "zawartości koperty". Tak jak piszecie damy maks. 300zł i być może wykorzystam pomysł z kuferkiem i 1złx300 :-)

Niespodzianka tak mam kreację - zakładam tą samą sukienkę w której byłam teraz na urodzinach Szymka. Pożyczona od sąsiadki :-D ale świetnie się w niej czułam.

Aylin zasiadam właśnie do kopiowania. Pewnie niedługo wyślę Tobie wszystko.

Hej dziewczyny!

Nie bardzo możecie mnie kojarzyć bo rzadko co piszę a nawet bardzo rzadko.

Nadrabiam Was na bieżąco od kilku dni, ale co chce coś do Was napisać to dzieć mi siada na kompa i muszę iść z nim się bawić. No i czasem wbić się ciężko. Teraz się zorganizowałam bo dzieć zasnął przed telewizorem oglądając bajkę, mąż w delegacji w Warszawie więc mam chwileczkę dla siebie i dla Was.

Jestem w szoku, jak Wasze dzieci już mówią, całymi zdaniami a mój gada niby po swojemu niby po naszemu. Ostatnio zaczął mówić do męża tatuś zawsze tata tata a teraz tatuś. No cóż do mnie mówi zwykłe mamo, ale jakoś muszę z tym żyć.

Szymek jest dzieckiem bardzo żywym, nie usiedzi nawet na chwilkę. Nie podoba mi się tylko, że wszystkim rzuca. Dam mu butelkę z piciem a on ją łup w kogoś. Tłumaczę, tłumaczę, ale nic sobie z tego nie robi no bo jak on rzuci to wszyscy się śmieją i on myśli, że to śmieszne. No i popycha inne dzieci, ale już coraz mniej. Tłumaczę i tłumaczę. W życiu nikomu tyle się nie natłumaczyłam.:-p
Powoli się zapoznajemy z nocnikiem, ale jak w te upały puściłam go bez pampersa to w ciągu 20 min zsikał się 5 razy. No i mamy problem z jedzeniem najchętniej nie jadł by cały dzień no, ale zawsze coś tam zje. Za to pije jak smok...

Miłego wieczoru Kochane!

Aylin - dziekuje ale az takie zbiegi okolicznosci sie nie zdarzaja ;-) Jest miedzy nami kilka dni roznicy. Niewiele ale jest. Przyjrzyj sie miejscu zamieszkania i nazwisku - 1:1 to nie jest :-p Rocznik sie zgadza :rolleyes2:Znajomi wiedza o co loto i taki jest sens - ten kto ma wiedziec, ten wie a przy tym minimum ochrony danych zachowane ;-)W kazdym razie oboje jestesmy swiezo po obchodach urodzin :biggrin2: Ale z tortem to byla wpadka na calej linii :unsure:Musze wstawic fotke, bo nie uwierzycie co nam sie przydarzylo :sorry2:

Ostatnia edycja:
Hejo

Sunshine- mam nadzieje ze to skierownie to tylko z ostrozności

Niespodzinka - fajny dzien mieliście :)

Mooni - po loginie Cie kojarze :) witaj i nie znikaj, pisz częściej :) Oj ja tez mam dosć tłumaczenia, zwłaszcza ze to marne skutki przynosi :)

Zaspałam dzis do pracy przez Mateusza, spał do 6 :szok:

Dziś jedziemy do siostry, ależ sie stęskniłam.
Bylismy wczoraj na kontroli u alergologa i nie wymagamy dalszych konsultacji/leczenia - juupiii Ale zeby nie było zbyt wesoło, mamy być ostrożni bo przy tej częstotliwości zachororwań na oskrzela grozi nam astma :-(

Wojtusiu wszystkiego najlepszego i sto lat :**

reklama
Zanim dojechaliśmy do lekarza (12:30) delikatnie drugie oczko też zaczęło ropieć. Młody ma zapalenie spojówek:-( Dostał antybiotyk w kropelkach i mam mu często przemywać oczka solą fizjologiczną. Bidulek ma jak najmniej przebywać na słońcu chyba, że w okularach przeciwsłonecznych Ciekawe tylko jak ja mu zakropie sama oczy jak wstanie?
A i śmiać mi się chciało wczoraj w poczekalni. Mówie do D. "zaraz pójdziemy do pani doktor, Damianek dostanie lekarstwo i oczka nie będą bolały"a on na cały głos " nie pójdzie Damian dotol"

Alijenka fajne te łóżko. Ja na razie boję się młodemu zmieniać bo on strasznie się wierci

Aylin super, że zlot dzieciowy udany:-) dzięki za rady co do masy

Niespodzianka przykre jest to, że L. nawe nie chce rozmawiać:-( szkoda bo może udało by Wam się dojść do porozumienia

Kasiek fajne prezenty się szykuja, Pola ędzie zachwycona:tak:

Polaa a jak mama się czuje z myślą, że niedługo Kuba pójdzie do szkoły? ja chyba bardziej przeżywałam od OLiwki

Sunshine oby to nic poważnego ale sprawdzić trzeba

Aronia dawaj fotkę

Andzia baw się dobrze u sis;-)

Wojtusiu wszystkiego najlepszego!!!
Zobacz załącznik 629010

Ostatnia edycja:
Do góry