reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Aronia nie nie zle napisalam - obraza sie na mnie 
Sunshine dobrze, ze dali skierowanie. Mam nadzieje, ze nic powaznego, ale warto sprawdzic.
Jestem padnieta. Pol dnia spedzilismy z Tomciem w parku z brodzikiem. Radosc, skoki i piski bez umiaru. Super plac zabaw zaraz obok + park z jeziorkiem. Spalilam sie na czerwono - szkoda, ze krzywo
Wybaczcie, ale reszta jutro 
Sunshine dobrze, ze dali skierowanie. Mam nadzieje, ze nic powaznego, ale warto sprawdzic.
Jestem padnieta. Pol dnia spedzilismy z Tomciem w parku z brodzikiem. Radosc, skoki i piski bez umiaru. Super plac zabaw zaraz obok + park z jeziorkiem. Spalilam sie na czerwono - szkoda, ze krzywo
katrina115
Potrójna Mama
Wszyskim 2-latkom wszystkiego najlepszego. Duzo zdrowia I spelnienia marzen!!!!!
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w sprawie "zawartości koperty". Tak jak piszecie damy maks. 300zł i być może wykorzystam pomysł z kuferkiem i 1złx300 :-)
Niespodzianka tak mam kreację - zakładam tą samą sukienkę w której byłam teraz na urodzinach Szymka. Pożyczona od sąsiadki
ale świetnie się w niej czułam.
Aylin zasiadam właśnie do kopiowania. Pewnie niedługo wyślę Tobie wszystko.
Niespodzianka tak mam kreację - zakładam tą samą sukienkę w której byłam teraz na urodzinach Szymka. Pożyczona od sąsiadki

Aylin zasiadam właśnie do kopiowania. Pewnie niedługo wyślę Tobie wszystko.
Hej dziewczyny!
Nie bardzo możecie mnie kojarzyć bo rzadko co piszę a nawet bardzo rzadko.
Nadrabiam Was na bieżąco od kilku dni, ale co chce coś do Was napisać to dzieć mi siada na kompa i muszę iść z nim się bawić. No i czasem wbić się ciężko. Teraz się zorganizowałam bo dzieć zasnął przed telewizorem oglądając bajkę, mąż w delegacji w Warszawie więc mam chwileczkę dla siebie i dla Was.
Jestem w szoku, jak Wasze dzieci już mówią, całymi zdaniami a mój gada niby po swojemu niby po naszemu. Ostatnio zaczął mówić do męża tatuś zawsze tata tata a teraz tatuś. No cóż do mnie mówi zwykłe mamo, ale jakoś muszę z tym żyć.
Szymek jest dzieckiem bardzo żywym, nie usiedzi nawet na chwilkę. Nie podoba mi się tylko, że wszystkim rzuca. Dam mu butelkę z piciem a on ją łup w kogoś. Tłumaczę, tłumaczę, ale nic sobie z tego nie robi no bo jak on rzuci to wszyscy się śmieją i on myśli, że to śmieszne. No i popycha inne dzieci, ale już coraz mniej. Tłumaczę i tłumaczę. W życiu nikomu tyle się nie natłumaczyłam.
Powoli się zapoznajemy z nocnikiem, ale jak w te upały puściłam go bez pampersa to w ciągu 20 min zsikał się 5 razy. No i mamy problem z jedzeniem najchętniej nie jadł by cały dzień no, ale zawsze coś tam zje. Za to pije jak smok...
Miłego wieczoru Kochane!
Nie bardzo możecie mnie kojarzyć bo rzadko co piszę a nawet bardzo rzadko.
Nadrabiam Was na bieżąco od kilku dni, ale co chce coś do Was napisać to dzieć mi siada na kompa i muszę iść z nim się bawić. No i czasem wbić się ciężko. Teraz się zorganizowałam bo dzieć zasnął przed telewizorem oglądając bajkę, mąż w delegacji w Warszawie więc mam chwileczkę dla siebie i dla Was.
Jestem w szoku, jak Wasze dzieci już mówią, całymi zdaniami a mój gada niby po swojemu niby po naszemu. Ostatnio zaczął mówić do męża tatuś zawsze tata tata a teraz tatuś. No cóż do mnie mówi zwykłe mamo, ale jakoś muszę z tym żyć.
Szymek jest dzieckiem bardzo żywym, nie usiedzi nawet na chwilkę. Nie podoba mi się tylko, że wszystkim rzuca. Dam mu butelkę z piciem a on ją łup w kogoś. Tłumaczę, tłumaczę, ale nic sobie z tego nie robi no bo jak on rzuci to wszyscy się śmieją i on myśli, że to śmieszne. No i popycha inne dzieci, ale już coraz mniej. Tłumaczę i tłumaczę. W życiu nikomu tyle się nie natłumaczyłam.

Powoli się zapoznajemy z nocnikiem, ale jak w te upały puściłam go bez pampersa to w ciągu 20 min zsikał się 5 razy. No i mamy problem z jedzeniem najchętniej nie jadł by cały dzień no, ale zawsze coś tam zje. Za to pije jak smok...
Miłego wieczoru Kochane!
aronia12
Aylin - dziekuje ale az takie zbiegi okolicznosci sie nie zdarzaja ;-) Jest miedzy nami kilka dni roznicy. Niewiele ale jest. Przyjrzyj sie miejscu zamieszkania i nazwisku - 1:1 to nie jest
Rocznik sie zgadza
Znajomi wiedza o co loto i taki jest sens - ten kto ma wiedziec, ten wie a przy tym minimum ochrony danych zachowane ;-)W kazdym razie oboje jestesmy swiezo po obchodach urodzin
Ale z tortem to byla wpadka na calej linii
Musze wstawic fotke, bo nie uwierzycie co nam sie przydarzylo 

Ostatnia edycja:
andzia1980
Hejo
Sunshine- mam nadzieje ze to skierownie to tylko z ostrozności
Niespodzinka - fajny dzien mieliście
Mooni - po loginie Cie kojarze
witaj i nie znikaj, pisz częściej
Oj ja tez mam dosć tłumaczenia, zwłaszcza ze to marne skutki przynosi 
Zaspałam dzis do pracy przez Mateusza, spał do 6
Dziś jedziemy do siostry, ależ sie stęskniłam.
Bylismy wczoraj na kontroli u alergologa i nie wymagamy dalszych konsultacji/leczenia - juupiii Ale zeby nie było zbyt wesoło, mamy być ostrożni bo przy tej częstotliwości zachororwań na oskrzela grozi nam astma :-(
Wojtusiu wszystkiego najlepszego i sto lat :**
Sunshine- mam nadzieje ze to skierownie to tylko z ostrozności
Niespodzinka - fajny dzien mieliście
Mooni - po loginie Cie kojarze
Zaspałam dzis do pracy przez Mateusza, spał do 6

Dziś jedziemy do siostry, ależ sie stęskniłam.
Bylismy wczoraj na kontroli u alergologa i nie wymagamy dalszych konsultacji/leczenia - juupiii Ale zeby nie było zbyt wesoło, mamy być ostrożni bo przy tej częstotliwości zachororwań na oskrzela grozi nam astma :-(
Wojtusiu wszystkiego najlepszego i sto lat :**
reklama
Zanim dojechaliśmy do lekarza (12:30) delikatnie drugie oczko też zaczęło ropieć. Młody ma zapalenie spojówek:-( Dostał antybiotyk w kropelkach i mam mu często przemywać oczka solą fizjologiczną. Bidulek ma jak najmniej przebywać na słońcu chyba, że w okularach przeciwsłonecznych Ciekawe tylko jak ja mu zakropie sama oczy jak wstanie?
A i śmiać mi się chciało wczoraj w poczekalni. Mówie do D. "zaraz pójdziemy do pani doktor, Damianek dostanie lekarstwo i oczka nie będą bolały"a on na cały głos " nie pójdzie Damian dotol"
Alijenka fajne te łóżko. Ja na razie boję się młodemu zmieniać bo on strasznie się wierci
Aylin super, że zlot dzieciowy udany:-) dzięki za rady co do masy
Niespodzianka przykre jest to, że L. nawe nie chce rozmawiać:-( szkoda bo może udało by Wam się dojść do porozumienia
Kasiek fajne prezenty się szykuja, Pola ędzie zachwycona
Polaa a jak mama się czuje z myślą, że niedługo Kuba pójdzie do szkoły? ja chyba bardziej przeżywałam od OLiwki
Sunshine oby to nic poważnego ale sprawdzić trzeba
Aronia dawaj fotkę
Andzia baw się dobrze u sis;-)
Wojtusiu wszystkiego najlepszego!!!
Zobacz załącznik 629010
A i śmiać mi się chciało wczoraj w poczekalni. Mówie do D. "zaraz pójdziemy do pani doktor, Damianek dostanie lekarstwo i oczka nie będą bolały"a on na cały głos " nie pójdzie Damian dotol"
Alijenka fajne te łóżko. Ja na razie boję się młodemu zmieniać bo on strasznie się wierci
Aylin super, że zlot dzieciowy udany:-) dzięki za rady co do masy
Niespodzianka przykre jest to, że L. nawe nie chce rozmawiać:-( szkoda bo może udało by Wam się dojść do porozumienia
Kasiek fajne prezenty się szykuja, Pola ędzie zachwycona

Polaa a jak mama się czuje z myślą, że niedługo Kuba pójdzie do szkoły? ja chyba bardziej przeżywałam od OLiwki
Sunshine oby to nic poważnego ale sprawdzić trzeba
Aronia dawaj fotkę
Andzia baw się dobrze u sis;-)
Wojtusiu wszystkiego najlepszego!!!
Zobacz załącznik 629010
Ostatnia edycja: