reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hey dziewczyny :-)

Szymuś każdej z Was przesyła dużego buziaka za miłe życzenia :-) :-*

My po imprezie ostro leniu****emy, jestem skonana, ale jednocześnie dumna, że udało mi się zrobić całą imprezkę. Oczywiście znalazły się duszki, które mi pomogły. Gdyby nie moja mama, moja ciocia i mój wujaszek nic by mi nie wyszło bo Szymek cały czas za mną. :szok:

Szymuś dostał głównie kasę bo chcemy mu plac zabaw zrobić :-)

i tyle u nas spadam leniuchować dalej :-)

Wszystkiego najcudowniejszego dla dzisiejszych Jubilatów :-* Przede wszystkim jak najwięcej zdrówka :-*

Ostatnia edycja:
reklama
A u nas angina:no: oboje na antybiotyku
Noga nadwyrężona (najprawdopodobniej podczas biegania), lekarz przepisał Opokan-keto

Alijenka a K. dotrze na imprezkę Nataszki?

Andzia a co, bratu też się należą życzenia:-D

Zaza też liczę na ładną pogodę w weekend bo plany już mamy

Kasienka zdrówka dla dzieciaków

Muńka oby Ci się udało zwolnić obroty w długi weekend! Kciuki za pracę

Sylka powodzenia w ćwiczeniach

Mooni fajnie, że imprezka udana

słuchajcie mlodak nie ma dostępu do netu, znaczy ma ale tylko przez fona i nie chce jej się odpalić bb także zaległym dwuroczniakom składa życzenia urodzinkowe, samych słodkości i przesyłają z Szymkiem buziaki

no i druga sprawa jesteśmy po bilansie dwulatka 50 centyl i we wzroście i w wadze, wzrost 89 waga 12 kg w ciuchach :-D:-D:-D

zaza
chyba najlepszy samsung, ja mam LG L9 i jest ok a ponoć LG L7 jest taki se MsMickey go ma chyba, ja mam biały telefon i jest zarąbisty, w ogóle nie widać rys

Muńka to mocno trzymam kciukaski za to abyś dostała tę pracę !!!!!!!!

Sylka ale jak mojego K nie będzie to nie będzie imprezy bo ja sama nie będę wszystkiego robić sama

aronia to zaszaleliście, kurdę zazdroszczę Wam tego wodnego placu zabaw, jakbyśmy taki mieli u siebie mała zapewne by z niego nie wychodziła

mooni to widzę że takie same prezenty chcemy zrobić dla naszych dzieci, ja też powiedziałam że chcemy kasę na plac zabaw, ale u nas porażka bo wszyscy stolarze mają czas dopiero w zimie :-:)-:)-:)-(

asik upssssssssssssss, zdróweczka, a czy K dotrze to nie wiem niby ma być w piątek rano w domu

Ostatnia edycja:
Witam sie przedwieczornie

Dla wszystkich "nowych" 2-latkow - wszystkiego najlepszego.

Zaza - ja mam Galaxy s3 mini białego - fakt, ze mam go w etui, ale zadnych rys nie ma I jestem z niego bardzo zadowolona.

ja znowu na szybko bo niedawno wróciliśmy z zakupów i przejażdżki rowerowej, a zaraz idę biegać :)

dzięki za odp w sprawie telefonów - andzia twoja odp namieszała mi w głowie;-) bo już na s3 się prawie zdecydowałam, a ty mi tu wyskakujesz, że ten tańszy fajowy;-)

asik zdrówka dla was! dobrze, że z nogą okazało się, że to tylko nadwyrężenie, dbaj teraz o siebie!

mooni super, że imprezka się udała, z takim maluchem przyczepionym do rączek to nie lada wyczyn :yes:

alijenka dzięki za buziaki od mlodak ;-) ten bilans to taki pomiarowy tylko był?

zaza nie tylko pomiarowy, nam lekarz sprawdzała postawę małej, jej nogi, jak chodzi, no i powiedziałam jej o tej nieszczęsnej dziurce w klatce piersiowej i dała nam skierowanie na badania, odróżnianie kolorów, rozmowa z małą i musiała powiedzieć co widzi na obrazkach w książeczce i powiedzieć jakie odgłosy wydają zwierzęta które widzi
co do telefonów to samsung s3 chyba i tak lepszy jedyne co to ten trend ma androida 4,2 a ten drugi na 4,1 ale s3 ma lepszy wyświetlacz i lepszy aparat foto

Ostatnia edycja:
Alijenka - wow, to Wam się fajny bilans trafił. Przeważnie słyszę, że taka wizyta wygląda jak każda inna, co jest dobijające, bo właśnie większy zakres badania powinien być, a nie tylko gardło, serduszko i koniec.

reklama
Zaza ja szukałam taniego tel. Ale jakbym miała przeznaczyć więcej kasy to wybrałabym s 3

alijenka super bilans.U nas zdecydowanie mniej rzeczy sprawdzają. A i kciuki za dobrą pogodę.

Mooni ekstra ze impreza udana.

ja czekam aż chłopaki skończą imprezowac i muszę odwiezc brata do rodziców, bo nad ranem do Krakowa wraca.

dziewczyny a czy wy oglądacie mistrzostwa?

Mój m się dziś zdenerwował.bo PZU .nie dało mu odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu za skrecony staw skokowy. Wrr nie wiem Czy jest sens pisać odwołanie. Macie jakieś doświadczenia? 0

Do góry