reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!! Dziękuję wszystkim, którzy o nas, o Monisi pamiętali dzisiaj, jesteście kochane!!!!!!!!!!!!!!!!
IMG_2305.jpgM-M 9.jpg
a tu Monisia z dzisiaj i na porównaniu z wczoraj :) sprzed roku i sprzed 2 lat jako maluszek :D

Załączniki

• IMG_2305.jpg
    IMG_2305.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 63
  • M-M 9.jpg
    M-M 9.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Rysica - spóźnione życzenia dla Monisi!!!! To juz ostatni nasz maluszek na wątku - dopiero co zaczynały się nam urodzinki naszych szkrabów, a tu juz lipiec - ale czas leci.

kasia.natka - na pewno działa, bo infekcja powodowała juz bóle przydatków i pobolewały mnie nerki - juz tego nie czuję, czyli antybiotyk działa. Jeszcze przez 3 dni mam go brac i zrobić ponownie badanie krwi.
Najgorsze było to, że antybol działał na wszystkie zainfekowane organy (bardzo dobrze zresztą), tylko, że w pewnym momencie jak mi się zaczęły oczyszczać zatoki, to byłam tak zaflegmiona, że szok - musiał się wspomagać Flegaminą, żeby to odkasłać. Teraz rozumiem te maluchy, które maja katar i nie mogą sobie z nim poradzić.

Kasienka - no nie zamierzam juz korzystac z basenu I sauny w leisure centre. Irole to straszne brudasy I niestety mimo moich prob zabezpieczenia sie przed infekcja - nie udalo sie. Wiem ze nie tylko ja mialam problemy.

Katrina nie wiem jak u Ciebie ale niestety infekcje lubia nawracac jak sie juz raz zlapie :) ja tak mialam po antybiotyku na nerki a potem co chwila cos lapalam :| ale zycze Ci zeby nie wracalo

Widze ze jednak Monia nie byla ostatnim malym jubilatem. Zdrowka I samych pieknych dni!!!!!

Kasienka - wiem ze lubia wracac. Przez bardzo dlugi czas mialam spokoj I mam cicha nadzeje ze nadal tak bedzie - choc przy spirali jest sie bardziej narazonym. Zobaczymy.

reklama
hej kobiałki

Dziś byłam z małą na badaniach, pobierali jej krew a ona nawet nie pisła tylko patrzyła jak jej zabierają krewkę do strzykawki, moja mała dzielna dziewczynka, piguły były w szoku :-):-):-)

Dziewczyny z tymi promilami to chodzi o pracowników co robią nam podwórko, czyli brukarzy :-D:-D:-D

Niespodzianka a Ty łapiesz od Tomcia bo najszybciej złapiesz choróbsko od dziecka

Sylka u nas to samo raz je raz nie np. w niedzielę nie jadła cały dzień prawie nic i to najgorsze bo oczywiście byliśmy u mojego K rodziców na obiedzie a ta mała nic nie ruszyła, matka K odrazu zaczęła biadolić jak nie wiem co i biegać za nią z jedzeniem. Ja jak mała nie chce jeść to jej nie zmuszam, albo zgłodnieje albo nie. I moja też najczęściej na obiady się obraża.
Moja czasami je suchy makaron.

katrina a chodziłaś na jakuzzi na basenie ??????

asik bo tak jak Niespodzianka napisała że będę potrzebowała leczenia psychiatrycznego później

Mateuszku wszystkiego najlepszego :-D:-D

Mateusz%20Lipinski%20torty%20(82).JPG

Do góry