Niespodzianka
Fanka BB :)
Aylin a czemu sks na szkoleniu? Pili w autobusie i chichotali po katach ?
Oczywiscie trzymam &&& za kolezanke i maluszka.
Kasiek bardzo mi sie podoba pokoik Poli. Te paski...mmmm
Wozek bardzo fajny. Troche przypomina moj pierwszy dla Tomcia (chyba nawet taki kolor byl do wyboru
) Damesa w roli mamy prezentuje sie cudnie 
Wizyta sie nie denerwuj, wsjo bedzie ok &&& Jak widac po ogromie wykonanej pracy juz Ci sie wlaczyl ciazowy syndrom wicia gniazda ;-)
Aga fajnych masz znajomych. Super, ze sie wyrwiecie na kilka dni.
Moni gratulacje sukcesow w odpieluchowywaniu. Fajnie, ze twoj przyjedzie w koncu na dluzej.
Josie jak Franio w wozku nie usypia to moze chusta?
Zaza dasz rade. A ile kilometrow?
Tak piszecie o nauce siusiania na nocnik, ze az mnie zachecilyscie do kupienia majtasow. Tomek sobie sam wybral z traktorami i bedzie latal po drzemce. Na razie to siada na nocnik robi "psik psik" i schodzi. A sika w pieluche. Moze jak mu bedzie mokro to bedzie mial wieksza motywacje.
Kasiek dobra kobieto, jak bedziesz mogla to zapytaj o nazwe tych pieluchomajtek.
Wracajac ze sklepu weszlismy do parku. Musialam lezc na okolo, bo jakas klempa zastawila wejscie z parkingu i sie nie moglam przecisnac z wozkiem. Zakaz parkowania, a ta stanela i szczesliwa. Zostawilam jej karteczke za wycieraczka
No i poza Tym mlody sie wpierdzielil w bloto. Oj nie byl za szczesliwy
Tylko rece wyciagal i "bleee", "fuj".
Oczywiscie trzymam &&& za kolezanke i maluszka.
Kasiek bardzo mi sie podoba pokoik Poli. Te paski...mmmm

Wizyta sie nie denerwuj, wsjo bedzie ok &&& Jak widac po ogromie wykonanej pracy juz Ci sie wlaczyl ciazowy syndrom wicia gniazda ;-)
Aga fajnych masz znajomych. Super, ze sie wyrwiecie na kilka dni.
Moni gratulacje sukcesow w odpieluchowywaniu. Fajnie, ze twoj przyjedzie w koncu na dluzej.
Josie jak Franio w wozku nie usypia to moze chusta?
Zaza dasz rade. A ile kilometrow?
Tak piszecie o nauce siusiania na nocnik, ze az mnie zachecilyscie do kupienia majtasow. Tomek sobie sam wybral z traktorami i bedzie latal po drzemce. Na razie to siada na nocnik robi "psik psik" i schodzi. A sika w pieluche. Moze jak mu bedzie mokro to bedzie mial wieksza motywacje.
Kasiek dobra kobieto, jak bedziesz mogla to zapytaj o nazwe tych pieluchomajtek.
Wracajac ze sklepu weszlismy do parku. Musialam lezc na okolo, bo jakas klempa zastawila wejscie z parkingu i sie nie moglam przecisnac z wozkiem. Zakaz parkowania, a ta stanela i szczesliwa. Zostawilam jej karteczke za wycieraczka

No i poza Tym mlody sie wpierdzielil w bloto. Oj nie byl za szczesliwy