reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam :-) my juz po kawce ruszamy na targ po warzywa.
Kasiek i co z jutrem?
Kasiek i co z jutrem?
kasiekz
aylin hahaha, te skarpetki kupili chyba wszyscy dookoła mnie, mama, sąsiadka jedna i druga oraz wczoraj koleżanka dzwoni i mówi, że siedzi z kawką i skarpetkami złuszczającymi!
Daj znać jaki efekt!
alijenka i co możemy się jutro wprosić?
aronia wg mnie bardzo mądre badanie
Są dzieci jak moja siorka, która mając 2,5 roku spała już bez pampka i przysięgam zero wpadek w dzień czy w nocy. A są jak dziecko koleżanki, które ma prawie 4 lata i na noc jej zakłada pampka, bo pije przed snem i ma często wpadki. Dla mnie też nic na siłę...musi samo przyjść.
aga alijenka a mogłoby być rano, bo laseczki muszę być o 16.30 w domu - mam imprezę na 17.00
Dowiedziałam się dopiero wczoraj. Aga jak to robimy, bo ja was wzięłabym jeśli masz fotelik
alijenka i co możemy się jutro wprosić?
aronia wg mnie bardzo mądre badanie
aga alijenka a mogłoby być rano, bo laseczki muszę być o 16.30 w domu - mam imprezę na 17.00
agaundpestka
Kasia Alijenka odpisala, ze jej pasuje tylko nie ma pawilonu na slonce schowamy sie pod drzewem. A jak nas zabierzesz oplaca Ci sie tu przyjechac?
skarpetki zluszczajace??![]()
aylin hahaha, te skarpetki kupili chyba wszyscy dookoła mnie, mama, sąsiadka jedna i druga oraz wczoraj koleżanka dzwoni i mówi, że siedzi z kawką i skarpetkami złuszczającymi!Daj znać jaki efekt!
hehe w biedronce sa za 13,99. Efekty - no cuż, powiem ale za dwa tygodnie dopiero ma byc efekty widać
Niespodzianka
Aronia zgadzam sie z artykulem. Ja podobno dlugo w pieluche robilam ;-) Tesciowa mowi, ze L bardzo szybko robil na nocnik, ale z tego co opisywala to bardziej ona nauczyla sie lapac jego siuski niz on wolal czy potrafil wstrzymac ;-)
A na karteczce byla tylko wiadomosc zeby nastepnym razem uzyla mozgu i nie parkowala w miejscu niedozwolonym (z malutkim przeklenstwem
) Obawiam sie, ze karnego by nie zrozumiala i jeszcze by sie ucieszyla 
Aga zazdroszcze tego targu z warzywkami. W Pl mam ryneczek zaraz obok domu, a tu czasem przyjezdzaja w czwartki lub soboty, ale te warzywa jakies takie wyprane i sztuczne mi sie wydaja.
Kasiek a Polaa zupelnie nieowocowa byla, nie? Az dziwne, ze jej papki przypasowaly ;-)
Josie to fajnie, ze juz Wam sie juz lepiej chustuje. Ja zaluje, ze nie mialam chusty. Chociaz nauka wiazania tez chyba nie jest taka prosta? Gratki dla Jasia - juz ladnie mowi
Aylin zdrowka zycze. Dziwne, ze przy anginie Cienie boli. Ja zawsze umieralam dopoki anty nie zaczal dzialac.
Ciekawa jestem efektow tych skarpet. Jak beda dzialac to daj znac, zatrudnie ciocie zeby mi kupila
Postepy w sikaniu na nocnik sa takie, ze ma juz ulubione miejsce
Kolo kanapy na podloge
Pytam sie go wczoraj "chcesz siusiu?" odpowiada, ze nie po czym idzie pod kanape i slysze jak sie leje
Pozniej mu mowie "teraz masz normalne majteczki i trzeba robic siusiu na nocnik" zmarszczyl tylko czolo i powiedzial "nieeee".
A na karteczce byla tylko wiadomosc zeby nastepnym razem uzyla mozgu i nie parkowala w miejscu niedozwolonym (z malutkim przeklenstwem

Aga zazdroszcze tego targu z warzywkami. W Pl mam ryneczek zaraz obok domu, a tu czasem przyjezdzaja w czwartki lub soboty, ale te warzywa jakies takie wyprane i sztuczne mi sie wydaja.
Kasiek a Polaa zupelnie nieowocowa byla, nie? Az dziwne, ze jej papki przypasowaly ;-)
Josie to fajnie, ze juz Wam sie juz lepiej chustuje. Ja zaluje, ze nie mialam chusty. Chociaz nauka wiazania tez chyba nie jest taka prosta? Gratki dla Jasia - juz ladnie mowi
Aylin zdrowka zycze. Dziwne, ze przy anginie Cienie boli. Ja zawsze umieralam dopoki anty nie zaczal dzialac.
Ciekawa jestem efektow tych skarpet. Jak beda dzialac to daj znac, zatrudnie ciocie zeby mi kupila
Postepy w sikaniu na nocnik sa takie, ze ma juz ulubione miejsce

kasiekz
niespodzianka na cud owocowy nie liczę, to pewnie jakiś przebłysk był. Czasem się zdarzy jej zjeść 1/4 jabłka
aga luz, my do słońca przyzwyczajone, bo P anty cieniowa
Ale o której, bo mi serio rano pasuje ok. 9-9.30 wyjechać, bo tam chyba z 1,5godz. trzeba liczyć? Właśnie się zastanawiam, bo jakbyś np. mogła podjechać od siebie czymś na Grabiszyńską (chyba masz od siebie jeden tramwaj czy tam autobus) a ja od siebie blisko to byłoby super! Cio?
Ja wczoraj zawał przeżyłam. Patrze na gatki a tam czerwona świeża krew! No więc najgorsze myśli, łyknęłam tabsy co miałam i poszłam leżeć. Po czym oświeciło mnie, że goliłam się przed dzisiejszą wizytą do gina no i się po prostu zacięłam
Oczywiście mam nadzieję, że to od tego. Dziś o 17.30 gin, a ja ze stresu w nocy spałam tylko godzinę. Pęka mi głowa i mdli mnie ze stresu.
aga luz, my do słońca przyzwyczajone, bo P anty cieniowa
Ja wczoraj zawał przeżyłam. Patrze na gatki a tam czerwona świeża krew! No więc najgorsze myśli, łyknęłam tabsy co miałam i poszłam leżeć. Po czym oświeciło mnie, że goliłam się przed dzisiejszą wizytą do gina no i się po prostu zacięłam
Ostatnia edycja:
w sprawie odpieluchowania - ja podobno w wieku 8 msc juz kupe na nocnik, a rok jak w dzien siusiu na nocnik robiłam. Ale to babcia mnie pilnowała. W nocy podobno też szybko zaczełam. Za to mój brat chyba do 5 lat jeszcze podsikiwał.
No to mi tak naprawdę fizycznie niewiele dolega oprócz tej głowy, no i zacżał chyba antybiotyk działa c bo katar zchodzi z zatok ale nie nosem a do gardła tylna scianą.
Lekarka tez sie dziwiła ze nic nie czuje. Ale ja mam angine po raz drugi w zyciu wiec moze ten typ tak ma
Tyska daje sobie majteczki zakładac, kiwa glową ze bedzie wołac - ale z wołaniem juz wesolo nie jest
chustuje. Ja zaluje, ze nie mialam chusty. Chociaz nauka wiazania tez chyba nie jest taka prosta? Gratki dla Jasia - juz ladnie mowi
Postepy w sikaniu na nocnik sa takie, ze ma juz ulubione miejsceKolo kanapy na podloge
Pytam sie go wczoraj "chcesz siusiu?" odpowiada, ze nie po czym idzie pod kanape i slysze jak sie leje
Pozniej mu mowie "teraz masz normalne majteczki i trzeba robic siusiu na nocnik" zmarszczyl tylko czolo i powiedzial "nieeee".
No to mi tak naprawdę fizycznie niewiele dolega oprócz tej głowy, no i zacżał chyba antybiotyk działa c bo katar zchodzi z zatok ale nie nosem a do gardła tylna scianą.
Lekarka tez sie dziwiła ze nic nie czuje. Ale ja mam angine po raz drugi w zyciu wiec moze ten typ tak ma
Tyska daje sobie majteczki zakładac, kiwa glową ze bedzie wołac - ale z wołaniem juz wesolo nie jest
hehe i ty mówisz ze objawów ciązowycj nie maszA tu jak nic, pierwszy, skleroza
No i dziewczeta w zwiazku z nieplanowanym moim urlopem (babcia na rajd rowerowy jedzie) jade na kilka dni do radawysamotna matka z dzidzią
![]()
agaundpestka
Niespodzianka a mam takie targowisko 3km od domu i jest super wybór wszystkiego, nie wiadomo co kupować 
Aylin super wyjazd, a babci zazdroszczę rajdu
Kasiek no to chyba jakoś pociągiem się dowleczemy, bo mam autobus na grabiszyńską, ale z Antkiem i dużym fotelikiem sobie nie wyobrażam drogi
My wracając z targu zobaczyliśmy klaunów balony itp. więc A trochę poszalał, a było to otwarcie lidla
wiec będę miała pod nosem nowy sklep.
Aylin super wyjazd, a babci zazdroszczę rajdu
Kasiek no to chyba jakoś pociągiem się dowleczemy, bo mam autobus na grabiszyńską, ale z Antkiem i dużym fotelikiem sobie nie wyobrażam drogi
My wracając z targu zobaczyliśmy klaunów balony itp. więc A trochę poszalał, a było to otwarcie lidla
reklama
kasiekz
aga ale luz, fotelik pożyczę od sąsiadów...już ustaliłam
Tylko pytanie czy ci pasuje. Bo chodzi o to, ze rano w tamtą stronę korki, a nie chcę żeby Polka mi zasnęła w aucie, bo potem jak do was dojadę i wejdziecie to obudzi się niedospana i może być mega marudna. Zazdroszczę Lidla. Mi otworzyli Biedre, a w Lidlu tyle fajnych rzeczy i mleko hipp:/
ile lasek daje już tylko i wyłącznie normalne krowie, czy wszystkie lecicie jeszcze do 3rz na modyfikowanym?
ile lasek daje już tylko i wyłącznie normalne krowie, czy wszystkie lecicie jeszcze do 3rz na modyfikowanym?