asiia_
Fanka BB :)
Ja już planuje na pierwsze zakupki wybrac się tego samego dnia co poznam płeć dzidziusia aj nie moge sie już doczekać.. mam nadzieje że to nastąpi już 23 listopada jak pójde na drugie usgmarzę..
![]()
tez mam wizyte 23
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już planuje na pierwsze zakupki wybrac się tego samego dnia co poznam płeć dzidziusia aj nie moge sie już doczekać.. mam nadzieje że to nastąpi już 23 listopada jak pójde na drugie usgmarzę..
![]()
Buziak ta pani wywoluje we mnie identyczne reakcje..Mniejszy ruch dzisiaj..
Sicilpol - na mnie podobnie działa karolina korwin piotrowska i te jej wywody, normalnie jak widze babe to mi sie noz w kieszeni otwiera, patrzec nie moge
Dreddka jak przetestujesz tego rogala do spania to daj znac, tez sie nad tym zastanawiam bo na razie to przygniatam noga meza i nie bardzo mu to odpowiada![]()
Buziak ta pani wywoluje we mnie identyczne reakcje..
Brydzia, trzymaj się jakoś...
Hej dziewczynki... chwile mnie nie było... u mnie wszystko dobrze... dolegliwości mam jakby troche mniejsze i juz w paranoje popadam... byle do 5 grudnia...
asiia_:7810131 pisze:Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte
dzieki tak zrobieja bylam u GP 30 wrzesnia na pierwszej wizycie jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a 5 pazdziernika juz dostalam list z data wyznaczona na 12 stycznia.. wtedy jeszcze bylo mowione ze dziudzius jest jeden.potem 18 pazdziernika bylam w klinice bo przyslali mi list ze mam przyjsc na badania,bo chyba mocz zle wyszedl jesli sie nie myle,no i tam sie dowiedzielismy ze jednak w brzuszku mam dwojeczke
,no i powiedzieli ze jeszcze w tym miesiacu powinnam miec wizyte w szpitalu.. ze moja gp ma wyslac list do nich ze bede miala blizniak.i i szpital przez miesiac nie otrzymal listu,no i M sie wkurzyl dzwonil do nich ,oni wciaz mowili ze nie dostali listu od Gp a bez tego nic nie moga zrobic, i w tamtym tygodniu przychodnia wyslala do nich fax,i dopiero on doszedl.. takze mozliwe ze bede miala wizyte w przyszlym tygodniu.. no ale zobaczymy.. a Ty ile juz czekasz na list ?
Ło matko gratulację!!!!! Krzycz na głos kochana, że w ciąży jesteś...ja bym tak zrobiła :-)dziewczyny ja juz po, wszystko dobrze! UFF11w4d, CRL 48,6, serce 156/min, przeziernosc 0,8mm, data porodu 5 czerwca. wszystko w normie!
malenstwo pieknie fikalo nozkami)
badanie przez brzuch, niestety lekarz beznadziejny jak chyba wszyscy w medicover, spoznil sie 15 min, pozniej sie okazalo ze na jeden aparat usg maja dwie osoby w kolejce, jak weszlam powiedzial mi ze szybko bo mamy tylko 15min... nienawidze tego medicoveru! no ale najwazniejsze ze wszystko OK, moge juz oficjalnie mowic ze jestem w ciazy i wiecie co, chyba pojde sobie na pierwsze ciazowe zakupy))))