reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dreddka jak przetestujesz tego rogala do spania to daj znac, tez sie nad tym zastanawiam bo na razie to przygniatam noga meza i nie bardzo mu to odpowiada :)

Brydziu :( przykro mi trzymaj sie rybko

asiia_:7810131 pisze:
Powiedz toxoplazmozis...zrozumieja, dodaj ze w polsce wszyscy robia to badanie, uznaja to za nasza wschodnia przypadlosc i zrobia ci to
Ja wciaz czekam na list zapraszajacy na pierwsza wizyte

dzieki tak zrobie :) ja bylam u GP 30 wrzesnia na pierwszej wizycie jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a 5 pazdziernika juz dostalam list z data wyznaczona na 12 stycznia.. wtedy jeszcze bylo mowione ze dziudzius jest jeden.potem 18 pazdziernika bylam w klinice bo przyslali mi list ze mam przyjsc na badania,bo chyba mocz zle wyszedl jesli sie nie myle,no i tam sie dowiedzielismy ze jednak w brzuszku mam dwojeczke :) ,no i powiedzieli ze jeszcze w tym miesiacu powinnam miec wizyte w szpitalu.. ze moja gp ma wyslac list do nich ze bede miala blizniak.i i szpital przez miesiac nie otrzymal listu,no i M sie wkurzyl dzwonil do nich ,oni wciaz mowili ze nie dostali listu od Gp a bez tego nic nie moga zrobic, i w tamtym tygodniu przychodnia wyslala do nich fax,i dopiero on doszedl.. takze mozliwe ze bede miala wizyte w przyszlym tygodniu.. no ale zobaczymy.. a Ty ile juz czekasz na list ?

Bylam na poczatku pazdziernika u gp. Poczekam do konca listopada i zadzwonie do gp zapytac. Jesli do polowy grudnia nie bede miala wizyty to ide do polskiego gina na usg. Tak co by sprawdzic jak tam bobi w 13tyg sie ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny ja juz po, wszystko dobrze! UFF:) 11w4d, CRL 48,6, serce 156/min, przeziernosc 0,8mm, data porodu 5 czerwca. wszystko w normie!:)
malenstwo pieknie fikalo nozkami:))

badanie przez brzuch, niestety lekarz beznadziejny jak chyba wszyscy w medicover, spoznil sie 15 min, pozniej sie okazalo ze na jeden aparat usg maja dwie osoby w kolejce, jak weszlam powiedzial mi ze szybko bo mamy tylko 15min... nienawidze tego medicoveru! no ale najwazniejsze ze wszystko OK, moge juz oficjalnie mowic ze jestem w ciazy i wiecie co, chyba pojde sobie na pierwsze ciazowe zakupy :)))))
Ło matko gratulację!!!!! Krzycz na głos kochana, że w ciąży jesteś...ja bym tak zrobiła :-)
Trzymałam kciuki...strasznie się cieszę. To mnie tak optymistycznie naładowało, że wierzę, że u mnie też będzie ok :zawstydzona/y: Na swoją kolej poczekam jeszcze do 28go, ale za to środa coraz bliżej!!!! Hurrrrrra :-D

reklama
Witam z rana!

Ja juz 3 dzien z rzedu czuję się jakbym nie była w ciąży, wszystkie dolegliwości poszły gdzieś daleko. Oby to był objaw konca 1 trymestru a nie jakiegos nieszczescia! ;///

Jose- jak fajnie czytac tak piekne wiadomosci! Ciesze się razem z Toba;))

Brydzia- jest mi straszliwie przykro! 3maj sie mocno!

Do góry