reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Buziak jak umyłaś łepek to daruj sobie dzisiaj dworek - jak jutro zrobisz rundkę wokół domu nic się nie stanie.

Esperanza nie ja nie mam.

Maćku tylko krem z "pudełka" ciasto sama robię - już się na balkonie studzi

reklama
na polsat2 jest kabarte skeczów męczących!!! kocham ich!!! :rofl2: zajebiste skecze maja:-D Sruba /śruba 2 jest niesamowite

albo wesele

Kabaret Skeczów Męczących - Wesele by Pemos22™ - YouTube sikałam:happy:

waris - jeszcze nie byłam, bo włosów nie dosuszyłam i same schły a że długe to musze odpocząc, ale zaraz wychodze tak na chwile wiec szaaaału to nie będzie:happy: kuuurwa truskawek mi sie chce a całe zezarłam wczoraj - 3paczki z czego 2szklanki wypił P:baffled:

co ja piszę???:eek::baffled: ODCZEKAC:rofl2:

Wczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?

CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-) :tak:

WARIS - ja od 10grudnia leże w łóżku:baffled: wiec jak juz na dzis zaplanowałam to nie podaruje :crazy: a czapkę mam ładną - wełniana kolorowa:happy: tym bardziej ze ja w tą i spowrotem;-)

Maćku tylko krem z "pudełka" ciasto sama robię - już się na balkonie studzi
Dawaj przepis! ;-)

co ja piszę???:eek::baffled: ODCZEKAC:rofl2:

CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-) :tak:
No ja się nie zdziwiłam, że po umyciu głowy musisz odpocząć :-D

Ja też któregoś dnia chciałam "zajrzeć" i doznałam szoku, że już prawie własnego podbrzusza nie widzę, choć brzuchol wcale nie jest jeszcze duży :szok:

Chyba niektórym dopiero przed porodem sie pojawia, lub wcale. W sumie się zdziwiłam bo podobno częsciej u brunetek występuje.
Ja właśnie jestem strasznie blada i się zastanawiam, czy u mnie w ogóle będzie widać...

odpoczac tez przyszłam na BB :-D:-D:rofl2:

macku - słowo Ci daje, ze pod koniec ciązy depilowałam małą z lusterkiem. I jej dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nie widziałam:happy:

Też macie takie spierzchnięte usta???
smaruję, smaruję smaruję a one za 5 minut znowu suche.
świetnie cię rozumiem bo ja też zaczynam się już załamywać, najgorsze jest to pękanie w kącikach :wściekła/y: nigdy tak nie miałam więc nawet nie wiem czy to zajady czy co...

Wiec pocwiczylam, potem pojadlam winogron i leze, jestem tak zmeczona jakbym rowy kopala :)
Musze zaliczyc prysznic i wstawic obiad potem drzemka....w takiej ciazy moge byc cale zycie hehe
kochana mam nadzieję że konsultowałaś to z ginem, nie żebym się jakoś specjalnie znała ale z tego co wiem to nie każdy wysiłek czy ćwiczenia są dozwolone :tak: ale na pewno mądra z ciebie dziewczynka i sama sobie nie zaszkodzisz

Wczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?
już :szok: strasznie szybko bo z tego co wiem to raczej w III trymestrze ale może każda ma inaczej, ja w każdym razie jeszcze nie mam

no ja jak sie ostatnio przygotowywalam do gina, tez sie niezle nastekalam by dotrzec tammmmm :baffled:
az maz sie zaniepokoil, bo nie dosc ze godzine w lazience, to jeszcze ze stekaniem :confused2:
ale do pazurkow jeszcze dosiegam ufff
dzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek :tak:
Ahhh co za upojna noc dzis bedzie ;-)
Ja i moj kochany-poduszek
maz idzie w odstawke ;)

A ja wlasnie w ramach szukania i znalezienia sobie zajecia wstawilam szarlotke do pieca. Taka jak lubie: jabluszka wlasnorecznie uprozone, kruszonka na wierzchu, cienkie kruche ciasto na spodzie... Mniamusne:-)

reklama
Do góry