reklama
buziak
Fanka BB :)
na polsat2 jest kabarte skeczów męczących!!! kocham ich!!!zajebiste skecze maja
Sruba /śruba 2 jest niesamowite
albo wesele
Kabaret Skeczów Męczących - Wesele by Pemos22™ - YouTube sikałam
waris - jeszcze nie byłam, bo włosów nie dosuszyłam i same schły a że długe to musze odpocząc, ale zaraz wychodze tak na chwile wiec szaaaału to nie będziekuuurwa truskawek mi sie chce a całe zezarłam wczoraj - 3paczki z czego 2szklanki wypił P
![]()
co ja piszę???

Wczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?
CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-)

Chyba niektórym dopiero przed porodem sie pojawia, lub wcale. W sumie się zdziwiłam bo podobno częsciej u brunetek występuje.Oj też bym sobie zjadła...
A robisz sama wszystko od podstaw, czy taką "gotowa" z pudełka?
Ja nie mam.![]()
Dawaj przepis! ;-)Maćku tylko krem z "pudełka" ciasto sama robię - już się na balkonie studzi
No ja się nie zdziwiłam, że po umyciu głowy musisz odpocząćco ja piszę???ODCZEKAC
![]()
CO PRAWDA CORAZ CIĘŻEJ MI TAM ZAJRZEC, ALE WCZORAJ JAK SIE MYŁAM TO NIE BYŁO;-)![]()

Ja też któregoś dnia chciałam "zajrzeć" i doznałam szoku, że już prawie własnego podbrzusza nie widzę, choć brzuchol wcale nie jest jeszcze duży

Ja właśnie jestem strasznie blada i się zastanawiam, czy u mnie w ogóle będzie widać...Chyba niektórym dopiero przed porodem sie pojawia, lub wcale. W sumie się zdziwiłam bo podobno częsciej u brunetek występuje.
kasia.natka
świetnie cię rozumiem bo ja też zaczynam się już załamywać, najgorsze jest to pękanie w kącikachTeż macie takie spierzchnięte usta???
smaruję, smaruję smaruję a one za 5 minut znowu suche.

kochana mam nadzieję że konsultowałaś to z ginem, nie żebym się jakoś specjalnie znała ale z tego co wiem to nie każdy wysiłek czy ćwiczenia są dozwoloneWiec pocwiczylam, potem pojadlam winogron i leze, jestem tak zmeczona jakbym rowy kopala
Musze zaliczyc prysznic i wstawic obiad potem drzemka....w takiej ciazy moge byc cale zycie hehe

jużWczoraj zauważyłam, że pojawiła mi się linea negra na brzuszku? :-)Tez ją macie?

sicilpol
Ma-Ma!
no ja jak sie ostatnio przygotowywalam do gina, tez sie niezle nastekalam by dotrzec tammmmm 
az maz sie zaniepokoil, bo nie dosc ze godzine w lazience, to jeszcze ze stekaniem
ale do pazurkow jeszcze dosiegam ufff
dzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek
Ahhh co za upojna noc dzis bedzie ;-)
Ja i moj kochany-poduszek
maz idzie w odstawke

az maz sie zaniepokoil, bo nie dosc ze godzine w lazience, to jeszcze ze stekaniem

ale do pazurkow jeszcze dosiegam ufff
dzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek

maz idzie w odstawke
MsMickey
A ja wlasnie w ramach szukania i znalezienia sobie zajecia wstawilam szarlotke do pieca. Taka jak lubie: jabluszka wlasnorecznie uprozone, kruszonka na wierzchu, cienkie kruche ciasto na spodzie... Mniamusne:-)
reklama
Mąż zrobiła co miał zrobić i nie jest już potrzebnydzis dopadlam w koncu moja ukochana poduszke-rogala w sklepie, przez przypadek, bo szlismy obejrzec wozek
maz idzie w odstawke![]()