reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Czyli tyle razy utracilas dziecko?!matko wspolczuje to musiało byc straszne
A teraz masz dxiecko czy to bedxie "pierwsze"

popatrz kochana na suwaczki:-) mam 3 zdrowych dzieci w tym jeden wczesniaczek!
a stracilam 4 ciaze a wlasciwie 3 ciaze i umarl mi syn,ktory juz sie urodzil! porod w 30 tyg!synek mial sepse przezyl 11 dni!!

reklama
Ja mam na 8.30 rano jak coś. Kurcze ale sie cieszę. Zobaczysz teraz wszystko bedzie dobrze, moze bedziemy w tym samym czasie rodzic :)
Ja uciekam spac bo robie się głodna wrrr
Do juterka

Ja mam na 8.30 rano jak coś. Kurcze ale sie cieszę. Zobaczysz teraz wszystko bedzie dobrze, moze bedziemy w tym samym czasie rodzic :)
Ja uciekam spac bo robie się głodna wrrr
Do juterka
ja tez wlasnie chcialam sie zegnac!
kaszel mnie meczy(przeziebienie-choc wydaje mi sie ze juz angina)
dobrej nocki wszystkim przyszlym i terazniejszym mama

Nie widzę paskow bo pisze z telefonu upss, oj to ty mama na calego :D przyda nam sie doświadczona babeczka na forum. A co do dublina to małe miasto ale nie jest zle. No ja juz zmykam pa

Witam :)
Ja juz zbudzona po upojnej rogalowej nocy ;-)

Ja u tesciowej spie takze osobno, ale to na nasze zyczenie :tak: Po slubie tesciowa uszykowla dla nas swoja sypialnie, a'la Ghost Hunters i zgodnie wrzasnelismy, ze nie ma takiej opcji, spimy jak przed slubem ;-)
Na mnie ta sypialnia robi okropne wrazenie, to po pierwsze, po drugie, my nie jestesmy nocnymi przytulakami, wiec osobne lozka to nawet i chetnie ;-)
A co do seksu u tesciowej.. my sprofanowaliśmy u tesciowej chyba kazde pomieszczenie :sorry:

Cze :) Jak noc z rogalem? Ja pomalowałam pazury u stóp...ciężko było nie powiem...nie przez brzuch...Kluch nie lubi być miażdżony ;)

Ostatnia edycja:
Noc udana :tak: Jak najbardziej, tego mi brakowalo, bebzol w gorze i mozna sie przewracac ;-)

Carla- ja tez tak wlasnie mysle, ze powinnam sobie machnac pazurki na dole kolorkiem, bo moze byc to ostatni raz jak tam dosiegam, a male dusi, czy ty masz obawy? Bo ja przed wizyta u gina balam sie schylad by wlozyc buty, bo wydawalo mi sie to nienaturalne, balam sie, ze schylajac sie cos tam pogrucham :baffled: Ale jedno wymowne spojrzenie gina rozwialo mi watpliwosci ;-)

Masz takiego największego rogala? Bo ja planuję zakup i nie wiem jaki będzie najtrafniejszy...

Myślę, że nasze Kluski wiedzą jak uniknąć nieszczęścia ;) Ale mój Kluch wybitnie się buntuje...i zaczyna kopać i się wiercić...(kopy nie ale wiercenie mnie boli - kwestia chyba rozchodzenia się mięśni), więc wymusza u mnie zmianę pozycji...

Hihi juz dokazuje ;-)
tak, wzielam tego dlugiego, ale nie wiem, czy jest tak dlugi jak ten z motherhood, w kazdym razie ja sie dobrze w nim zawijam i mi nie brakuje ja mam taki:
cuscinojane.jpg

a motherhood wydaje mi sie troche dluzsze :tak:

reklama
Twój wydaje mi się bardziej "wypchany" od motherhooda...wolałabym takiego właśnie...poszukam jeszcze w necie...a nóż widelec :)
Rezerwnęłam wizytę i usg połówkowe...przez to psychiczne zakręcenie prostą czynność robiłam jakieś 17 minut ;) ups...ogłaszam więc, że podglądamy Klucha 04.02. o 9.30 :D

Do góry